• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar bugün evime dönüyorum 💃 yarın hastane işim var sonrasında burdayım inşallah öpüyorum sizleri sıkı rejime hazır olun geliyorum :KK62:
Ohh sonunda 😍😍😘😘😘sensiz olmuyor canım😘😍
Günaydın 🤗
Dün eşimle konuştum geç geliyor yemek çok geç saatlere kalıyor sen gelmeden yesem olur mu dedim tamam dedi kaç gündür aralıklı orucu baltalıyorum cunki tam anlamıyla başladım insAllah bklm 14-10 ya da 16-8 yapmak niyetim
Hadi bakalım bu kez tam motivasyon ve istikrarla basla , sakın bırakma

Selam kizlar önce menümü yazayim
11.08.2021
12.30
2 sahanda yumurta, 1 dilim karpuz,2 dlm peynir, 1 dilim ekmek

16.00 sade kahve
18.30
4 köfte, salata,2 bardak ayran
19.30
1 avuç çekirdek,1 armut

Şu: 2 lt
Güzel bence canim bı akşamki armut olmasada olurmuş sanki

Günaydın 🤗
Dün eşimle konuştum geç geliyor yemek çok geç saatlere kalıyor sen gelmeden yesem olur mu dedim tamam dedi kaç gündür aralıklı orucu baltalıyorum cunki tam anlamıyla başladım insAllah bklm 14-10 ya da 16-8 yapmak niyetim
Hoşgeldin kardescanim🥰

Günaydın 🤗
Ben de 16 8 e dönebilsem tekrar .Bana o uymuştu tavsiye ederim

@Breeze96 öncesi sonrası yaptın mı hiç kız ben yokken eksi kaç oldu toplam
Anneme gitmeden 74 kiloydum 3 kilo aldım 3 günde geldim.verirken zor alması çok kolay.simdi eşimi karantinaya aldığım odada tartı ne kadarı gitti bilemiyorum.oncesi sonrasi yapmaya martta başladım.son yaptığima herkes şaşırdı.Babam kenara çekti sen dedi bir hastalık gecirdin biz üzülmeyelim diye söylemiyorsun dedi.Annem cok kızdı esime tembihler ediyor hasta olur düzelemez.Gücü kalmaz diye.kiloyu güç sayan bir ailem var.Dizlerimin ağrısından ihtiyarlar gibi merdiven inemiyordum.şükür gecti.Hafifledim.65 e ineceğim yine gizli gizli yapacağım baska çarem yok.Bu arada yıllar sonra ilkkez ip atladım. U UcanSupurge

Tunaydın kızlar bursa ve denizliden sonra bide hastalıktan sonra oglanın duzeni tamamen degisti biturlu oturtamiyoruz gec uyuyor erken uyaniyor sonra tekrar uyuyor derken :KK51: 25 ayligiz suan bez bıraktırma icin erkenmi sizce kîzlar
Önce düzenine dönsün bence canım.Biraz daha sabret.Erken değil ama çocuğun zaten düzeni bozulmuş simdi bir de bez bırakma isine girersen ters tepebilir.

Kızlarrr nasılsınız ne var ne yok, ben motivasyonumu yine kaybedıyı gıbıyım, bende ya hep ha hiç var bıraz, yememen gereken seylerı yedım biraz , şimdi de artık duzenimı bozduk veremem die hepten salmaya yakınım, toparlamam lazım , ya her gun ne yemek yapcamı şaşırıyorum , hepsi kalorili offf, kabak mı yıcez hergun :( buarada elımın ustunde renk acılmadı var , dr kolonya sabundandır deyıp krem verdı, vertılıgo olmaktan korkuyorum , baska bi dr a daha mı gıtsem ,onu kafaya taktım baya

Güzel bence canim bı akşamki armut olmasada olurmuş sanki
Evet canım, köyden gelmişti armut dayanamadım
11agustos Çarşamba
11.50
1 dlm peynir
Domates salatalık
1 dlm beyaz ekmek
5 zeytin

15.30
3 YK şehriye salatası
1 dlm ıslak kek (az vurun🙈)

18 30
Fırında 5 köfte
Fırında 2 elma dlm patates
2 üçgen dlm karpuz
2 YK menemen

Şu 2 bucuk litre
Canım her öğünde karbonhidrat var ve ıslak kek zaten çok kötü hem de tartıya 2 gün kala :(
Anneme gitmeden 74 kiloydum 3 kilo aldım 3 günde geldim.verirken zor alması çok kolay.simdi eşimi karantinaya aldığım odada tartı ne kadarı gitti bilemiyorum.oncesi sonrasi yapmaya martta başladım.son yaptığima herkes şaşırdı.Babam kenara çekti sen dedi bir hastalık gecirdin biz üzülmeyelim diye söylemiyorsun dedi.Annem cok kızdı esime tembihler ediyor hasta olur düzelemez.Gücü kalmaz diye.kiloyu güç sayan bir ailem var.Dizlerimin ağrısından ihtiyarlar gibi merdiven inemiyordum.şükür gecti.Hafifledim.65 e ineceğim yine gizli gizli yapacağım baska çarem yok.Bu arada yıllar sonra ilkkez ip atladım. U UcanSupurge
Canım sen ailene aldırma , kilonun sağlıkla hiç bir ilgisi iyi yanı yok bunu anlamak neden bu kadar zor ki, zaten hastalıklar hep kilolu olunca çıkıyor :( sen aldırma kimseye devam et çok güzel gidiyorsun 😍😍
Tunaydın kızlar bursa ve denizliden sonra bide hastalıktan sonra oglanın duzeni tamamen degisti biturlu oturtamiyoruz gec uyuyor erken uyaniyor sonra tekrar uyuyor derken :KK51: 25 ayligiz suan bez bıraktırma icin erkenmi sizce kîzlar
Erken değil ama belirtiler var mı ? Yani sinyal veriyor mu ? Bir de daha düzen oturtamadiysaniz zorlanabilirsiniz, gece beslenmesi var mı ?
Kızlarrr nasılsınız ne var ne yok, ben motivasyonumu yine kaybedıyı gıbıyım, bende ya hep ha hiç var bıraz, yememen gereken seylerı yedım biraz , şimdi de artık duzenimı bozduk veremem die hepten salmaya yakınım, toparlamam lazım , ya her gun ne yemek yapcamı şaşırıyorum , hepsi kalorili offf, kabak mı yıcez hergun :KK43: buarada elımın ustunde renk acılmadı var , dr kolonya sabundandır deyıp krem verdı, vertılıgo olmaktan korkuyorum , baska bi dr a daha mı gıtsem ,onu kafaya taktım baya
Canım neden motivasyon kaybettin ? Salma sakın çok güzel bir yere geldin, şimdi salarsan bütün emeklerin çöp olacak unutma,
Merhaba kızlar
3-4 gündür hiç iyi değilim moral olarak berbat durumdayım
Anne evine de sığılmıyor galiba
Ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Diyet falan da kalmadı haliyle
Yarından sonra izinli sayılabiliyor muyum
Bi bakabilir misiniz
Yaa canım benim, Allah ferahlık versin inşallah düzene oturtursun, ailenin yanindasin di mi ? Kendin ayrı ev tutmayı düşündün mu

Düzene oturana kadar sabret sonrası çok iyi oluyor.
insAllah cnm
Yaa bizimkilerde biraz kızıyor çok yemeyince ama yine de kilonun sağlık açısından zararlı olduğunun farkında olduklarından çok sıkıntı etmiyorlar MaşAllah hayranım azmine çok güzel gidiyorsun aynen devam
Kızlarrr nasılsınız ne var ne yok, ben motivasyonumu yine kaybedıyı gıbıyım, bende ya hep ha hiç var bıraz, yememen gereken seylerı yedım biraz , şimdi de artık duzenimı bozduk veremem die hepten salmaya yakınım, toparlamam lazım , ya her gun ne yemek yapcamı şaşırıyorum , hepsi kalorili offf, kabak mı yıcez hergun :KK43: buarada elımın ustunde renk acılmadı var , dr kolonya sabundandır deyıp krem verdı, vertılıgo olmaktan korkuyorum , baska bi dr a daha mı gıtsem ,onu kafaya taktım baya
Al benden de o kadar ya yemek derdi öldürecek beni

Back
X