- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #448.161
Çocuk belirti veriyorsa bu ayda alıştıra da var canim. Ama ben 30 ayı geçkin başlamıştım. Öncesinde yokladım hiç belirti vermedi çünkü. Ama 1 hafta içinde alıştı şükür.Tunaydın kızlar bursa ve denizliden sonra bide hastalıktan sonra oglanın duzeni tamamen degisti biturlu oturtamiyoruz gec uyuyor erken uyaniyor sonra tekrar uyuyor derken25 ayligiz suan bez bıraktırma icin erkenmi sizce kîzlar
Kız abinle olan iddayi düşün. Kazanmalisin o iddayiKızlarrr nasılsınız ne var ne yok, ben motivasyonumu yine kaybedıyı gıbıyım, bende ya hep ha hiç var bıraz, yememen gereken seylerı yedım biraz , şimdi de artık duzenimı bozduk veremem die hepten salmaya yakınım, toparlamam lazım , ya her gun ne yemek yapcamı şaşırıyorum , hepsi kalorili offf, kabak mı yıcez hergunbuarada elımın ustunde renk acılmadı var , dr kolonya sabundandır deyıp krem verdı, vertılıgo olmaktan korkuyorum , baska bi dr a daha mı gıtsem ,onu kafaya taktım baya

Canım başka doktora git için rahat etsin ama sabunla da alakalı olabilir tabi
Canım benim yeni düzen alıştığı dan farklı bir hayat sonuçta . İns herşey gönlünce olur. Rabbim içine ferahlık versin.Merhaba kızlar
3-4 gündür hiç iyi değilim moral olarak berbat durumdayım
Anne evine de sığılmıyor galiba
Ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Diyet falan da kalmadı haliyle
Yarından sonra izinli sayılabiliyor muyum
Bi bakabilir misiniz
İki ay oldumu listeye gireli eğer olduysa ayrılabilirsin belki ama yarın fotolu bildirimini yaparken Zehra ya belirtki baksın canim.