- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.641
Kolay gelsin canim. Siz tadilat boya yapmamismiydiniz .Tadilata başladık ev darmaduman.
İki gundur banyoya derz çekip boyayacak adam gelmedi.Sinirden çıldırıyorum.migrenim tuttu.Oğluma ilk doz aşı yapılacak korkuyorum.regl oldum üzerine bir de.+1kilo kaçınılmaz son oldu.
Takımca motivasyon yerlerde sporda yarıştıgım günleri özledim.
Banyo tadilatı canım.alt kata sızıntı olmuş.tuvalet eskiydi yeniledik.Çatı nemden siyah siyah oldu.boyanacak.Yerede derz çekilecek.Derz cekecek adam karşı bina komşumuz hep işi çıktı.bitmedi gitti.Hafta sonu bozdum kalmadı diyet miyet.reglde oldum. Onların etkisi sanırım.Takımca motivasyon yerlerde.Motive oluyorum sürdüremiyorum.iki ileri bir geri takıldın kaldım bıktım.Kolay gelsin canim. Siz tadilat boya yapmamismiydiniz .
Regl kaynakliysa cumaya iner ins
Geçmiş olsun canımGunaydin kizlar - 250 gr bugun
Dun 2.doz asimi olmustum ama cok kotu yapti benii kalkamiyorum
Anladım canım zor işler rabbim kolaylık versin.Banyo tadilatı canım.alt kata sızıntı olmuş.tuvalet eskiydi yeniledik.Çatı nemden siyah siyah oldu.boyanacak.Yerede derz çekilecek.Derz cekecek adam karşı bina komşumuz hep işi çıktı.bitmedi gitti.Hafta sonu bozdum kalmadı diyet miyet.reglde oldum. Onların etkisi sanırım.Takımca motivasyon yerlerde.Motive oluyorum sürdüremiyorum.iki ileri bir geri takıldın kaldım bıktım.
Aboooo bu ne ?Cuma. 66.75
Pazartesi 67.7
Fark +950
Az vurun azz olurmu
Kolay gelsin canım hayırlı olsun tadilatınız kendini germe hallolur inşallahTadilata başladık ev darmaduman.
İki gundur banyoya derz çekip boyayacak adam gelmedi.Sinirden çıldırıyorum.migrenim tuttu.Oğluma ilk doz aşı yapılacak korkuyorum.regl oldum üzerine bir de.+1kilo kaçınılmaz son oldu.
Eşin evde bu defa ona göre de yeme içmen de etkileniyordur haliyle ama motivasyonunuzu kaybetmeyin belki de regl gecikmesinin şişkinliğidir diyeceğim de kaçamaklar da varmışSelam kızlar bakıyorum da çoğunluk artıda ben de dahil çünkü hafta sonu baya kaçtı bugün de koca evde bir türlü adapte olamadım diyete eski günlere Özlem duyuyorum sürekli yav nasıl veriyordum şimdi nasılımbir de regl geçiyor benim test yaptım bişey çıkmadı onun şişkinliğimi var acep pko olunca bir de şaştı bu ay herif yanımda olunca
Canım benim, bol bol dinlen geçmiş olsunGunaydin kizlar - 250 gr bugun
Dun 2.doz asimi olmustum ama cok kotu yapti benii kalkamiyorum
Oo baya fazla gelmiş ama bakliyat ve regl kaynaklıdır canımKızlarrr malesef artıyım bekliyordm ama bukadr degl sanrm bakliyatlarn siskinligi de var gece de gec yattim ellerim bile sis sis. Cumaya halledicem insallah
Cuma: 74.2
Bugun: 75.7
Fark: +1.5kg
Ya bilemedim İskender sadece et diye düşündümAllah kabul etsin eline sağlık canım.
Pazar günü bol kacamakli olmuş canım. Afiyet olsun
Bugün tartıyı görünce çokta masum değilmişim
Patatesler çok incecikti ama haklısın olmasa iyiydi
Ekside olman super canim.
Şifa olsun birkaç gün sonra geçiyor ins
Abbov benim artıya fazla diyordum bende
Baya fazla olmuş ama regl kaynaklı sanırımCuma. 66.75
Pazartesi 67.7
Fark +950
Az vurun azz olurmu
Allah kolaylık versin canım,stres yapma oğlun için rahatolAllahin izniyle birseyolmazTadilata başladık ev darmaduman.
Ah ah bi kurtulamadık şu 6danKizlar yoğun bir günden selamlar, geçen hafta hiç dikkat edemedim kizlar tabi reglde oldum ikisini etkisiyle 63.0 geldimgeçtiğimiz cuma bildirim yapmamıştım, önceki cuma 61.9 idim , inslalah cumaya biraz toparlayacagim
Güzel geliyor göze afiyet olsun canım23.08.2021
12.45
2 haşlanmış yumurta, 2 dlm peynir, 1 dilim karpuz,,1 dilim ekmek.
16.00 sade kahve, 3 küçük erik
17.30 6 YK ciğer sote, 1 dilim ekmek,3 üçgen dilim karpuz
20.00 3 kuru kayısı,1 avuç badem
Şu: 2.5 lt
Hiç sorma canım ya takıldım kaldım ama süresi bir engel çıkıyor, yaz donemu ya bir kendimize kalıp devam edemedik...ama bakıyorum bence korumada fena değilim tamamen salmamam lazım yani ramazan bayramindan 1 hafta sonra mezun oldum nerdeyse 3 ay oldu ve sadece 2 _3 kilo aldımAh ah bi kurtulamadık şu 6dan
Güzel geliyor göze afiyet olsun canım
Maçka mezun olmuştur canim. Bence güzel korkuyorsunKizlar yoğun bir günden selamlar, geçen hafta hiç dikkat edemedim kizlar tabi reglde oldum ikisini etkisiyle 63.0 geldimgeçtiğimiz cuma bildirim yapmamıştım, önceki cuma 61.9 idim , inslalah cumaya biraz toparlayacagim
Afiyet olsun canim23.08.2021
12.45
2 haşlanmış yumurta, 2 dlm peynir, 1 dilim karpuz,,1 dilim ekmek.
16.00 sade kahve, 3 küçük erik
17.30 6 YK ciğer sote, 1 dilim ekmek,3 üçgen dilim karpuz
20.00 3 kuru kayısı,1 avuç badem
Şu: 2.5 lt
60.4 ile mezun olmuştum canım şimdi regl şişkinliği falan var 62 kusurdur diye tahmin ediyorum...yaz donemi koruyabilmek bile benim için çok iyi inşallah düzenime geçince biraz daha vermek istiyorum ve inanir misn şuan kendimi begenmiyorum gerçekten kilolu görüyorum acaba eski halimle nasıl yaşıyordumMaçka mezun olmuştur canim. Bence güzel korkuyorsun
Afiyet olsun canim
Sağol canım.Adam geldi maskesiz çalışıyor.stresim bitmiyor ki.Aboooo bu ne ?
Kolay gelsin canım hayırlı olsun tadilatınız kendini germe hallolur inşallah
Oğlun için de en iyisi aşı olması okul açılıyor kafan rahat eder
Artıda olmana üzüldüm takımca daha motive bir takıma transfer olmak en iyisi
Eşin evde bu defa ona göre de yeme içmen de etkileniyordur haliyle ama motivasyonunuzu kaybetmeyin belki de regl gecikmesinin şişkinliğidir diyeceğim de kaçamaklar da varmış
Sağol canım.Sen 6 lardan ben 7 lerden kurtulamadık.Canım benim, bol bol dinlen geçmiş olsun
Oo baya fazla gelmiş ama bakliyat ve regl kaynaklıdır canım
Ya bilemedim İskender sadece et diye düşündüm
Baya fazla olmuş ama regl kaynaklı sanırım
Allah kolaylık versin canım,stres yapma oğlun için rahatolAllahin izniyle birseyolmaz
Eküri olayına geri mi dönsek U UcanSupurge .Anladım canım zor işler rabbim kolaylık versin.
Ya sen aslında iyi maotive gidiyorsun covid temasli olduktan sonra motivasyonun kaçtı sanırım. Bende sporda bir motivasyon saglayamiyorum nedense
Bende az önce regl olmuşum sanırım benim artinin da bir kısmı o ta 12si idi baya gecikti bu ay.
Bencede dengelersin canim .60.4 ile mezun olmuştum canım şimdi regl şişkinliği falan var 62 kusurdur diye tahmin ediyorum...yaz donemi koruyabilmek bile benim için çok iyi inşallah düzenime geçince biraz daha vermek istiyorum ve inanir misn şuan kendimi begenmiyorum gerçekten kilolu görüyorum acaba eski halimle nasıl yaşıyordum
Mutlaka birşeyler yapmamız lazım canimEküri olayına geri mi dönsek U UcanSupurge .
Evet canım ya takıldım kaldık ama bence herkes bir degisiklik içinde onda diyete olan adaptasyonumuzu bozuyorSağol canım.Sen 6 lardan ben 7 lerden kurtulamadık.
Kesinlikle haklısın eziyet oluyor boyleBencede dengelersin canim .
Kendimize eziyetten başka birşey değil gerçekten haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?