- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.661
Benimde hiç Baska takıma gecesim yok. Ama birşeyler yapmak ta zorundayız sanırım.Evet canım ya takıldım kaldık ama bence herkes bir degisiklik içinde onda diyete olan adaptasyonumuzu bozuyor
Kesinlikle haklısın eziyet oluyor boyle
Elbette canım maşallah bunu korumak bile harika bazen zihinde de bitiyor olay ben mesela 65 belirlemişim hep zihnimde her diyetimde onun aşağısı çok zorluyor beniHiç sorma canım ya takıldım kaldım ama süresi bir engel çıkıyor, yaz donemu ya bir kendimize kalıp devam edemedik...ama bakıyorum bence korumada fena değilim tamamen salmamam lazım yani ramazan bayramindan 1 hafta sonra mezun oldum nerdeyse 3 ay oldu ve sadece 2 _3 kilo aldım
Cancağzım sayıca azız ben kendim diyet yapamadığım ve enerjim pek olmadığı için ilgilenemiyorum bu durum bile motivasyonu düşürmeye yetiyor benim de gönlüm el vermiyor ama buradaki hemen herkes bir ileri iki geri ben doğum için ayrıldığımda Niran gelecek mi gelirse de vakit ayırabilecek mi hiç bilmiyorumSağol canım.Adam geldi maskesiz çalışıyor.stresim bitmiyor ki.
Takımı degistirmek mantıklı olsada gönül razı değil süpürgelim.
Kimse eküri sonucunu önemsemiyordu diye bırakmıştık canım şimdi de çok kalabalık değilizEküri olayına geri mi dönsek U UcanSupurge .
Ne aşısı canım? Oglun kac yasında gwcmıs olsunTadilata başladık ev darmaduman.
İki gundur banyoya derz çekip boyayacak adam gelmedi.Sinirden çıldırıyorum.migrenim tuttu.Oğluma ilk doz aşı yapılacak korkuyorum.regl oldum üzerine bir de.+1kilo kaçınılmaz son oldu.
Takımca motivasyon yerlerde sporda yarıştıgım günleri özledim.
Sağol çanım 15 yaşında corona aşısı oldu.sifa olur inşallah.Kolu ağrıyor simdi.Ne aşısı canım? Oglun kac yasında gwcmıs olsun
Aaa gecmıs olsun , başladı mı cocuklara ya , haber ızlemıyorum da pek , sızın tercıhınız demi? Şifa olsun inşSağol çanım 15 yaşında corona aşısı oldu.sifa olur inşallah.Kolu ağrıyor simdi.
Çok düşündüm ezom.Kararsız kaldım olsa mı aşı olmasami diye.okul açılacak sınıfı kalabalık.Mecburen oldu aşısını.Aaa gecmıs olsun , başladı mı cocuklara ya , haber ızlemıyorum da pek , sızın tercıhınız demi? Şifa olsun inş
Şifa olsun inşallah canımSağol çanım 15 yaşında corona aşısı oldu.sifa olur inşallah.Kolu ağrıyor simdi.
İnşallah canımŞifa olsun inşallah canım
Şifa olsun canim.Sağol çanım 15 yaşında corona aşısı oldu.sifa olur inşallah.Kolu ağrıyor simdi.
Yaa malesef ama bakliyatlarn siskinligi cok eminim insallah cumaya eksi gelecegim. Hafif tituyorm baya yuruyus yaptm bugun boyle devam etmeyi planliyorm, cars persembe detoks yapaym diyorm kabak olabillrAman AllahımBekliyordum da bu kadarını değil Cuma’ya kadar neler yapacaksın ?
Ayy malesef canimmmAllah kabul etsin eline sağlık canım.
Pazar günü bol kacamakli olmuş canım. Afiyet olsun
Bugün tartıyı görünce çokta masum değilmişim
Patatesler çok incecikti ama haklısın olmasa iyiydi
Ekside olman super canim.
Şifa olsun birkaç gün sonra geçiyor ins
Abbov benim artıya fazla diyordum bende
Halletmeliyizz cumaya insallah yapicaz canimmCuma. 66.75
Pazartesi 67.7
Fark +950
Az vurun azz olurmu
Kolay gelsin cnm, aynen spor sart banada ama bu ara oglan uyumuyor oglenleri onu gwzsiriyorm arabayla uyusn sonra ev isi yemk hic kendime bile zamn ayiramaz oldumTadilata başladık ev darmaduman.
İki gundur banyoya derz çekip boyayacak adam gelmedi.Sinirden çıldırıyorum.migrenim tuttu.Oğluma ilk doz aşı yapılacak korkuyorum.regl oldum üzerine bir de.+1kilo kaçınılmaz son oldu.
Takımca motivasyon yerlerde sporda yarıştıgım günleri özledim.
Oyle cnm insallah halledicemCanım benim, bol bol dinlen geçmiş olsun
Oo baya fazla gelmiş ama bakliyat ve regl kaynaklıdır canım
Ya bilemedim İskender sadece et diye düşündüm
Baya fazla olmuş ama regl kaynaklı sanırım
Allah kolaylık versin canım,stres yapma oğlun için rahatolAllahin izniyle birseyolmaz
Hayirlisi olsun cnm insallah șifa olurÇok düşündüm ezom.Kararsız kaldım olsa mı aşı olmasami diye.okul açılacak sınıfı kalabalık.Mecburen oldu aşısını.
Ooo harika olur hatta üçünüz birden mi yapsanız çünkü artılar öyle böyle değildi @Breeze96Yaa malesef ama bakliyatlarn siskinligi cok eminim insallah cumaya eksi gelecegim. Hafif tituyorm baya yuruyus yaptm bugun boyle devam etmeyi planliyorm, cars persembe detoks yapaym diyorm kabak olabillr
Güzel olmuş epey de yürümüşsün bugünMenum:
10:30 Kahve, 2 hurma
13:00 2 dilim ekmek, 1 yumurta, domates, salataltk, 1kk peynr
15:30 sütlü kahve, 3 ceviz
18:30 firinda 1 kabak, yarm patlican, 1 avuc mantar, 1 domates, cacik, 2 dilm karpuz
11.000 Adım
2.5lt Su
Sağol canımŞifa olsun canim.
Yaş sınırını dusurecekler zamanla bende kararsızım ama okula gidecek olunca bende yaptırırım sanirim
Olabilir aslındaOoo harika olur hatta üçünüz birden mi yapsanız çünkü artılar öyle böyle değildi @Breeze96Ucmelekannesi
Güzel olmuş epey de yürümüşsün bugün
Bende düşünmüyor değilim canim.Ooo harika olur hatta üçünüz birden mi yapsanız çünkü artılar öyle böyle değildi @Breeze96Ucmelekannesi
Evet cnm bugunde yuruycem insallahOoo harika olur hatta üçünüz birden mi yapsanız çünkü artılar öyle böyle değildi @Breeze96Ucmelekannesi
Geçmiş olsun canımBende düşünmüyor değilim canim.
Ama sanırım bugün mecburi detoks yapacağım.
Sabahtan beri lavabodan gelemiyorum uskufra ishal halsizlik .
Sen hamile halinle nasıl dayandın mahvoldum ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?