• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya ben başka takımda yapabilirmiyim nasıl olur bilmiyorum. İzne mi ayrılsam diye düşünmüyor değilim.
Doğum sonrası tekrar gelmeyi kilo vermeyi düşünüyorsan belki takımı geri açarız.
Yeni bir sürü kişi alışma evresi bilmiyorum nasıl olur
Diğer kizlar sizler neler diyorsunuz
Cancağzım doğumdan sonra küçük bebek, ev, kuzum takımda yine motivasyon sağlayamam yine bu halde oluruz diye korkuyorum yoksa ben de hiç istemezdim kapanmasını
Çok zor geliyor bana da.Ama zehraya yük oluyoruz artık ona da yazık. Gideceksek hep beraber aynı takıma gidelim bari. U UcanSupurge de gelir zayıflamaya.
Aynı takıma giderseniz alışmanız adapte olmanız daha kolay olur bence de canım tabi karar sizin

Ah Hafizem ah ah kışın beraber başlayalım bari 🙈

Kuzum durumumu biliyorsun artık son zamanlarım doğuma hazırlık için kışlık vs yapıyorum ve haftaya okula başlıyorum 3 hafta gideceğim sonrası da doğum nasip olursa kendim diyet, spor yapamadığım için aynı derecede motivasyon sağlayamıyorum size takım motivasyonunun da düştüğünün farkındayım o yüzden Niran’la konuştum artık yürütemediğimi söyledim maalesef kendisi de gelemeyecekmiş sizleri daha fazla etkilememek adına takımı kapatıp transfer olmanızı isteyeceğim

@Breeze96

Ucmelekannesi Ucmelekannesi

@YaKaMoZz-z

@Pnrrr-20

inci-tepik inci-tepik

Fit mutlu anne Fit mutlu anne

G Goklerce

M Manolya15

@Zeycan123

@cgdmk

Aynen bugün kontrolüm vardı nst ye girdim bizimkiler de kapı önünde oturuyordu çıktığımda eşim sandalyede uyukluyordu bu adamı boş bıraktığım an uyuyor 🤦‍♀️

Afiyet olsun çok iyi canım
Ay canım ne kadar rahatmış eşin :) kaygısız mıdır 😬

Kuzum durumumu biliyorsun artık son zamanlarım doğuma hazırlık için kışlık vs yapıyorum ve haftaya okula başlıyorum 3 hafta gideceğim sonrası da doğum nasip olursa kendim diyet, spor yapamadığım için aynı derecede motivasyon sağlayamıyorum size takım motivasyonunun da düştüğünün farkındayım o yüzden Niran’la konuştum artık yürütemediğimi söyledim maalesef kendisi de gelemeyecekmiş sizleri daha fazla etkilememek adına takımı kapatıp transfer olmanızı isteyeceğim

@Breeze96

@YaKaMoZz-z

@Pnrrr-20

inci-tepik inci-tepik

G Goklerce

M Manolya15

@Zeycan123

@cgdmk

Aynen bugün kontrolüm vardı nst ye girdim bizimkiler de kapı önünde oturuyordu çıktığımda eşim sandalyede uyukluyordu bu adamı boş bıraktığım an uyuyor 🤦‍♀️

Canım çok bile götürdun , sagol emeklerın için , sayende zayıfladık yani kendim adına ben bu gruba takılmasam zayıflayamazdım gercekten . Bir amaç ugruna toplanmak güzeldi. Artık bebişine odaklan vaktini ona ayır cok haklısın. Allah hayırlı saglıklı kolay dogumlar nasip etsın . 🙏🙏

Ya ben başka takımda yapabilirmiyim nasıl olur bilmiyorum. İzne mi ayrılsam diye düşünmüyor değilim.
Doğum sonrası tekrar gelmeyi kilo vermeyi düşünüyorsan belki takımı geri açarız.
Aynı takıma gidin bence , kim kaldı ki zaten , sen ben bizim oglan 😅 hatta beni de cıkar, sen ve bzim oglan 🤗

:( Üzüldüm bu duruma ama haklsin inan zor bende daha adapte olup toparlayamadim iki çocukla takım kapanırsa baya boşluk olacak

Cancağzım doğumdan sonra küçük bebek, ev, kuzum takımda yine motivasyon sağlayamam yine bu halde oluruz diye korkuyorum yoksa ben de hiç istemezdim kapanmasını

Aynı takıma giderseniz alışmanız adapte olmanız daha kolay olur bence de canım tabi karar sizin
Haklısın canım .
Bebekle işin daha da zorlaşacak. Sende doğumdan sonra hemen gelirsen gelenler hızlıca gider.
Hakkını helal et canim .😍😍

Aynı takıma gidin bence , kim kaldı ki zaten , sen ben bizim oglan 😅 hatta beni de cıkar, sen ve bzim oglan 🤗
Sende gel tatlım.
Ya şimdi kaç zamandır tanisiyoruz takimla duygusal bir bağ var işte ister istemez bı düşünüyoruz işte.
Ama amaç belli U UcanSupurge de bizimle zaten her zaman bunu biliyorum

İyi aksamlar çanlar
26 Ağustos Perşembe
11.30
2 dlm ekmek
1 dlm peynir
Domates salatalık

15.00
10 tane çığ fıstık
1 elma

18.00
6 YK yeşil fasulye
1 kase cacık

Şu 2bucuk litre
Çok güzel bir Perşembe menüsü canım

@Breeze96

@YaKaMoZz-z

@Pnrrr-20

inci-tepik inci-tepik

G Goklerce

M Manolya15

@Zeycan123

@cgdmk

Canım benim ya, senin emeğin çok fazla bizde, şimdiye kadar bir sürü şey yaptın bundan sonra kendinle ilgilenmen lazım zaten çok haklısın...hakkını helal et, sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah, başka takıma hep beraber gidersek güzel olur ama listeye girebilir miyim tekrar bilmiyorum ama sen de uzaklaşma bizden merak ederim seni ❤️
Bilmiyorum ben de canım, hep beraber olursak daha kolay alisiriz belki
Çok zor geliyor bana da.Ama zehraya yük oluyoruz artık ona da yazık. Gideceksek hep beraber aynı takıma gidelim bari. U UcanSupurge de gelir zayıflamaya.
Evet Zehra da gelirse sonra zayıflamaya harika olur yeniden 😍❤️
Gelirim gelırım sohbetinizi özlerim ben , bu kilo bana yeter artık
Kız bak kilolar tekrar alınıyor gitme buralardan, ayrılma 😍😎

Çok güzel bir Perşembe menüsü canım

Canım benim ya, senin emeğin çok fazla bizde, şimdiye kadar bir sürü şey yaptın bundan sonra kendinle ilgilenmen lazım zaten çok haklısın...hakkını helal et, sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah, başka takıma hep beraber gidersek güzel olur ama listeye girebilir miyim tekrar bilmiyorum ama sen de uzaklaşma bizden merak ederim seni ❤️

Bilmiyorum ben de canım, hep beraber olursak daha kolay alisiriz belki

Evet Zehra da gelirse sonra zayıflamaya harika olur yeniden 😍❤️

Kız bak kilolar tekrar alınıyor gitme buralardan, ayrılma 😍😎
Toplu gidelım ki bizi ezemesinler😅 ya hiç ya hepımız deriz kim kabul edıyosa:)))

Sende gel tatlım.
Ya şimdi kaç zamandır tanisiyoruz takimla duygusal bir bağ var işte ister istemez bı düşünüyoruz işte.
Sorma ya bagımlılık yaptık birbırımize, stalklamayla ugrasmayalım keyfımız iyi mi kötü mü ogrenmek için :)))))

Ay canım ne kadar rahatmış eşin :) kaygısız mıdır 😬
Değil aslında uyku düzeni yok geç uyuyor erken kalkıyor haliyle işe işten gelince uykusuzluktan bayılıyor koltukta sonra gece uyuyamıyor böyle bi kısır döngüde uykusu hafta sonu öğlene kadar uyuyor depo yapıyormuş hele bi kayınvalidemi görün pikniğe gideriz park, tarla , bayır demez uyur arabaya bineriz iki dakikalık yolda uyur
Canım çok bile götürdun , sagol emeklerın için , sayende zayıfladık yani kendim adına ben bu gruba takılmasam zayıflayamazdım gercekten . Bir amaç ugruna toplanmak güzeldi. Artık bebişine odaklan vaktini ona ayır cok haklısın. Allah hayırlı saglıklı kolay dogumlar nasip etsın . 🙏🙏
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım 🥰
U UcanSupurge ahh canimm insallah bbegini saglikla kucagina alirsin. Hersey icin cok saoll sen iyi ol o yeter. Ama insallah tekrar gorusme firsatimiz olur transfer yada ara vermek yapabiliyorsak yapalim. Yani sen nasil yapabiliyorsan.
Buralarda olurum yine canım doğum sonrası toparlanıp zayıflamak için yine paçaları sıvarım
:KK43: Üzüldüm bu duruma ama haklsin inan zor bende daha adapte olup toparlayamadim iki çocukla takım kapanırsa baya boşluk olacak
Hep diyorum ya takım motivasyonu da ekip işi aslında Niran varken örneğin Pınar spor listesi yapıyordu pembe Lotus menü takibi ben haftalık eküri ve sıralamaları gibi yaptığımız her sporu paylaşıyorduk gibi gibi takımın kapanması en son isteyeceğim şeydi fakat yürütemiyorum sizlerin de motivasyonu düştükçe düşüyor
Haklısın canım .
Bebekle işin daha da zorlaşacak. Sende doğumdan sonra hemen gelirsen gelenler hızlıca gider.
Hakkını helal et canim .😍😍
Estağfirullah canım varsa helal olsun doğumdan sonra inşallah diyete hemen adapte olurum
Sende gel tatlım.
Aynen öyle canım ben de kopmak istemiyorum sizlerden
U UcanSupurge canim bu cuma mi kapatılacak takım 😔
Bilmiyorum canım Niran seabahara yazmış ben de yazdım bakalım karar ne yönde olacak
6 ay dolmadan listeye girebilmen için mezuniyet kilonun altında olman lazım canım mezuniyet kilonun altına düşünce girebilirsin listeye 6 ay dolunca zaten istediğin gibi girebilirsin
U UcanSupurge balım bizi bırakmaz.Hep beraber gideriz💕
Canım sizi bırakabilir miyim hiç ?

Back
X