Değil aslında uyku düzeni yok geç uyuyor erken kalkıyor haliyle işe işten gelince uykusuzluktan bayılıyor koltukta sonra gece uyuyamıyor böyle bi kısır döngüde uykusu hafta sonu öğlene kadar uyuyor depo yapıyormuş hele bi kayınvalidemi görün pikniğe gideriz park, tarla , bayır demez uyur arabaya bineriz iki dakikalık yolda uyur
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım
Buralarda olurum yine canım doğum sonrası toparlanıp zayıflamak için yine paçaları sıvarım
Hep diyorum ya takım motivasyonu da ekip işi aslında Niran varken örneğin Pınar spor listesi yapıyordu pembe Lotus menü takibi ben haftalık eküri ve sıralamaları gibi yaptığımız her sporu paylaşıyorduk gibi gibi takımın kapanması en son isteyeceğim şeydi fakat yürütemiyorum sizlerin de motivasyonu düştükçe düşüyor
Estağfirullah canım varsa helal olsun doğumdan sonra inşallah diyete hemen adapte olurum
Aynen öyle canım ben de kopmak istemiyorum sizlerden
Bilmiyorum canım Niran seabahara yazmış ben de yazdım bakalım karar ne yönde olacak
6 ay dolmadan listeye girebilmen için mezuniyet kilonun altında olman lazım canım mezuniyet kilonun altına düşünce girebilirsin listeye 6 ay dolunca zaten istediğin gibi girebilirsin
Canım sizi bırakabilir miyim hiç ?