• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo bildirimim:

Gecen hafta: 74.2
Bu hafta: 74.3
Fark: +100gr

Bu hafta olmadi hepinizden cok ozur diliyorm kizlar bidaha boyle bir hata yapmiycam bugun de kendime kacamak hakki tanimiyorum. Așureler bakliyatlar hafta sonu beni bittirdi anca bukadr gitti :KK43:
Çok değil artın ama olmasa daha iyiydi tabi. Canım foto yok unutma yukle

Günaydın kızlar 24 Ağustos'ta rahatsızlandım akşamına ertesi günü akşam test verdim covit pozitifim ne kadar yemeye çalışsam da iştahım yok maalesef 😬 takım kapanmadan son bildirimimi yapayım istedim
Geçen hafta: 82.35
Bu hafta: 81.70
Fark: -650
Ah canım Allah şifa versin çok geçmiş olsun çocuklarda bir şey yok değil mi ?
Geçen hafta:74.55
Bu hafta:74.30
Fark:250 gr
Yüzde:0,35Eki Görüntüle 2907101
Kurtulalım şu 75 dolaylarından gelsin 6lar
Gunaydn kizlar birazdn tartilacagm oglana kahvalti yaptiriyorm suanda.

U UcanSupurge nezaman kapanicak cnm bu hafta burdamiyiz
Bilmiyorum canım seabahar kaptan dönüş sağlamadı daha onun dönüşüne göre size Bilgi veririm
Geçen cuma 66.75
Bu cuma 66.35
Fark -400
Yüzde %0.600

Eki Görüntüle 2907121
Güzel canım gelsin ama 65 artık
Kilo bildirimim:

Bu hafta olmadi hepinizden cok ozur diliyorm kizlar bidaha boyle bir hata yapmiycam bugun de kendime kacamak hakki tanimiyorum. Așureler bakliyatlar hafta sonu beni bittirdi anca bukadr gitti :KK43:
Bekliyordum kuzum pazartesi artın çok fazlaydı çünkü fotoğrafı unutma lütfen

Bilmiyorum canım seabahar kaptan dönüş sağlamadı daha onun dönüşüne göre size Bilgi veririm

İns canim benim

Günaydın kızlar 24 Ağustos'ta rahatsızlandım akşamına ertesi günü akşam test verdim covit pozitifim ne kadar yemeye çalışsam da iştahım yok maalesef 😬 takım kapanmadan son bildirimimi yapayım istedim
Geçen hafta: 82.35
Bu hafta: 81.70
Fark: -650
Aaaa çok geçmiş olsun canım, nasılsın cocuklarda var mı , aşı olmusmuydunuz

33DE2769-EEF3-453E-A998-5FB53AE25579.webp

Geçen cuma 66.75
Bu cuma 66.35
Fark -400
Yüzde %0.600

Eki Görüntüle 2907121
Tbrkler cnm. Cok guzel eksi
Çok değil artın ama olmasa daha iyiydi tabi. Canım foto yok unutma yukle
Yukledm Cnm sagol hatirlattign icin farketmemism yukleedigni

Anladm cnm haber bekliyorz :( baska care yok dmi kapanmasa keske ya

Malesef cnm anca bukadr gitti regl de olamadm hala siskinligm var gbi hatta :( bidhaki hafta insallah fazlasiyla telafi etmek niyetim

Kilo bildirimim:

Canım foto paylaşmayı unutma

Hoş geldin canım sen nasılsın ? Bir sağlıkçı olarak pandemi süreci nasıl gidiyor ?
hoş bulduk canım nasıl olsun çok fena kilo aldım maalesef.
pandemi de hepinizin medyadan takip ettiği gibi aynen devam. ne kadar daha sürer bilmiyorum ama bu yakınlarda biteceği yok gibi. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. aşı, ilaç, tedavi, bakım ve imkan oldukça gelişmiş olmasına rağmen mikroskop ile dahi görülemeyen "ilkel " bir yaratık karşısındaki çalışmalarımız ancak bu kadar işe yarıyor. önümüzdeki günlerdeki mutasyonlar öldürücülüğünü azaltırsa daha rahat nefes alacağız tabi. uzmanlar önünde sonunda virüsün konağa adaptasyonu için daha az öldürücü bir varyantına dönüşecek mutasyon geçireceğini söylüyorlar. inşallah haklı çıkarlar...

Aynen canım artık 6 lar için uğraşmalıyım iki ileri bir geri takıldım 7 lerde.

Slm kızlar takım mı kapanıyor?
Geçmiş mesajları okuyamadım
Kill bildirimi yapayım
Geçem hafta 59.1
Bu hafta 58.8
Fark -300gr
Kilona göre sonucun gayet güzel canım takım motivasyonu çok düşük benim doğum da yaklaşıyor Niran da gelemeyecekmiş maalesef başka çaremiz yok gibi
Kızlar bildirimi anca yapıyorum,geçen hafta dikkat edememiştim o yüzden pazartesi tartilmistim
Pazartesi: 63.0
Cuma : 62.4
Fark : -400 :KK43:

Gerçekten bir ileri iki geri gidiyorum :KK43:
Haydi haydi menülerin bu hafta listede olduğun zamanki gibiydi yapacaksın canım yine vazgeçme
hoş bulduk canım nasıl olsun çok fena kilo aldım maalesef.
pandemi de hepinizin medyadan takip ettiği gibi aynen devam. ne kadar daha sürer bilmiyorum ama bu yakınlarda biteceği yok gibi. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. aşı, ilaç, tedavi, bakım ve imkan oldukça gelişmiş olmasına rağmen mikroskop ile dahi görülemeyen "ilkel " bir yaratık karşısındaki çalışmalarımız ancak bu kadar işe yarıyor. önümüzdeki günlerdeki mutasyonlar öldürücülüğünü azaltırsa daha rahat nefes alacağız tabi. uzmanlar önünde sonunda virüsün konağa adaptasyonu için daha az öldürücü bir varyantına dönüşecek mutasyon geçireceğini söylüyorlar. inşallah haklı çıkarlar...
İnşallah canım artık gerçekten yordu bu süreç özellikle siz sağlıkçıları geçecek bu günler ya da bu şekilde yaşayabildiğimiz kadar yaşayacağız

Geçen hafta:74.55
Bu hafta:74.30
Fark:250 gr
Yüzde:0,35Eki Görüntüle 2907101

Geçen cuma 66.75
Bu cuma 66.35
Fark -400
Yüzde %0.600

Eki Görüntüle 2907121

Fotograf yuklenmemis hic farkinda deglm ya U UcanSupurge Eki Görüntüle 2907198
Cherry Mom Cherry Mom Zipzip- Zipzip- kaptanlarım liste üyelerimizin bildirimleri iyi çalışmalar diliyorum

Kuzum durumumu biliyorsun artık son zamanlarım doğuma hazırlık için kışlık vs yapıyorum ve haftaya okula başlıyorum 3 hafta gideceğim sonrası da doğum nasip olursa kendim diyet, spor yapamadığım için aynı derecede motivasyon sağlayamıyorum size takım motivasyonunun da düştüğünün farkındayım o yüzden Niran’la konuştum artık yürütemediğimi söyledim maalesef kendisi de gelemeyecekmiş sizleri daha fazla etkilememek adına takımı kapatıp transfer olmanızı isteyeceğim

@Breeze96

Ucmelekannesi Ucmelekannesi

YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z

Pnrrr-12 Pnrrr-12

@inci-tepik

Fit mutlu anne Fit mutlu anne

G Goklerce

M Manolya15

@Zeycan123

@cgdmk
takımımız kapanmasaydı çok iyi olurdu fakat sanırım yapacak birşey yok. :(
ben 5. takıma geçiyorum hepinizi öpüyorum ...sağlıkla kilo vermeler diliyorum... göstemiş olduğunuz arkadaşlık ve destek için de binlerce kez teşekkür ederim... son ana kadar burayı da takip edeceğim :)

Back
X