- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.121
Evet ya, öksürük uyutmuyor ben de zaman geçireyim demiştimAman bacım hastalıktan mı uyumuyorsun niye uyanıksın bu saatte öksürük krizi değildir umarım yarın mesai var
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet canım
Amin canım sağol sana da geçmiş olsun ben de 2 haftadır hastayım geçmeyen öksürük varEvet ya, öksürük uyutmuyor ben de zaman geçireyim demiştim
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Allah şifa versin inşallah canım nasıl geçiyor kıbrıs günleri alışabildin mi hellime devam mıAmin canım sağol sana da geçmiş olsun ben de 2 haftadır hastayım geçmeyen öksürük var
Yok maalesef canım kapatıldıYarış var mı
Tabikimsi ben de varımGelmeye hazır burdan haber bekleyen bence yaklaşık on kişi varız yapabiliriz dediğin gibi
Handandandan
@Jasminium84
@Breeze96
@Pin-ky
E ela_2019
Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
G Goklerce
@Beyaz leylak
denizbenimadim
Şimdi kaçsın canım15 kilo vermem gerekkkk
Hayırlı olsun bebişin canımBen zeycan123 eski nick
Sendeki azim motivasyon çok iyiydi, 5 kilo senin için çok kolayTabikimsi ben de varımbaşka yerde başlayamadan bi türlü. Burda 6 ayda 20 kilo veren ben O aldığım 5 kiloyu 1 senedir veremedim
Veremedim işte canımSendeki azim motivasyon çok iyiydi, 5 kilo senin için çok kolay
Aman mühim olan sağlığın canım detaylı bir kontrole gittin mi şu son zamanlardaBende böbrek arızam kaynaklı 82 yi gördüm maalesef
İbrahim Saraçoğlunun böbrek yetmezliği için önerdiği bitki kürünü yaptıktan sonra diyete başlayacağım, yoksa boşuna kürek çekmiş oluyorum
Gıprısta artıkHayırlı olsun bebişin canım
Hâlâ İslahiye de misin
Bende varım tabikiGelmeye hazır burdan haber bekleyen bence yaklaşık on kişi varız yapabiliriz dediğin gibi
Handandandan
@Jasminium84
@Breeze96
@Pin-ky
E ela_2019
Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
G Goklerce
@Beyaz leylak
denizbenimadim
75 e doğru hızla gidiyorumŞimdi kaçsın canım
Hayırlı olsun canım, 2 erkek miMaşallah canımbenim oğlan iyi çok şükür şimdi erkek kardeş bekliyoruz
Nirancım çok geçmiş olsunBende böbrek arızam kaynaklı 82 yi gördüm maalesef
İbrahim Saraçoğlunun böbrek yetmezliği için önerdiği bitki kürünü yaptıktan sonra diyete başlayacağım, yoksa boşuna kürek çekmiş oluyorum
Hoşbulduk canım nasılsın?
Şükür canim iyiyim uğraşıyoruz hayatlaHoşbulduk canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?