- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.081
Canım zehracım evet 1 yaşında oldu oğlum çok şükür. Senin kuzucuğun da hayırlı olsun rabbim hayırlı evlat eylesin... Çook sevindim hiç haberim yoktu bebişten şimdi girince öğrendim.Canım nasılsın iyi misin miniğin nasıl? 1 yaşına girdi zannedersem her şey yolunda mi? Benim bebiş de 3 aylık oldu
Ya zaman su gibi akıyor daha dün senin hamilelik haberini almış gibi şimdi kendi miniğim 3 aylık oldu şükür her şey yolunda iki çocuklu hayata alışmaya çalışıyorum malum Erzurum hava soğuk hep evdeyiz yakında iznim bitiyor ikinci dönem ücretsiz izin kullanacağım uzun müddet evdeyim galibaCanım zehracım evet 1 yaşında oldu oğlum çok şükür. Senin kuzucuğun da hayırlı olsun rabbim hayırlı evlat eylesin... Çook sevindim hiç haberim yoktu bebişten şimdi girince öğrendim.
Ben geldimmmmm ve gördüklerime şok oldum. Tüm takımlar kapanmış inanamıyorum. Tekrar motive olalım hep beraber isteyenlerle yarışalım çok seviyordum ben takımımızı. Hepinizi çoook özledim
Sorma canım zaman çok hızlı geçiyor gerçekten. Benim bebeğim kolikti ilk 3 ayın nasıl geçtiğini sana anlatamam. O kadar zordu ki sadece emerken ve uyurken susuyordu geri kalan her an ağlıyodu. Bitsin diye gün saydım. 3 ayda hafifledi 6 ayda tamamen bitti çok şükür ama hala çook mızmız ve huysuz bir bebek. 1 yaşında ama yenidoğan modunda takılmaya devam ediyoruzYa zaman su gibi akıyor daha dün senin hamilelik haberini almış gibi şimdi kendi miniğim 3 aylık oldu şükür her şey yolunda iki çocuklu hayata alışmaya çalışıyorum malum Erzurum hava soğuk hep evdeyiz yakında iznim bitiyor ikinci dönem ücretsiz izin kullanacağım uzun müddet evdeyim galibadönene kadar şu kilo işini de halletmeliyim
Gruba yazmadan önceHandandandan Sevim koooşşş bak kim gelmiş neler diyor
Hoşgeldin canımGruba yazmadan önceHandandandan Nirancığıma özel mesaj atmıştım ben döndüm diye ama görmedi daha. Grupların dağıldığından haberim yoktu tabi.
İyi ki değiştiSorma canım zaman çok hızlı geçiyor gerçekten. Benim bebeğim kolikti ilk 3 ayın nasıl geçtiğini sana anlatamam. O kadar zordu ki sadece emerken ve uyurken susuyordu geri kalan her an ağlıyodu. Bitsin diye gün saydım. 3 ayda hafifledi 6 ayda tamamen bitti çok şükür ama hala çook mızmız ve huysuz bir bebek. 1 yaşında ama yenidoğan modunda takılmaya devam ediyoruzSenin minişler nasıl zorluk çıkarıyorlar mı? Şu grupta da çocuk muhabbeti yapacağım hiç aklıma gelmezdi 8 yıldan sonra bir anda değişti hayatım
Başlayalım canım bir arada destek olalım birbirimize kendi aramızda yarışırız sohbet muhabbetimize döneriz eskisi gibiGruba yazmadan önceHandandandan Nirancığıma özel mesaj atmıştım ben döndüm diye ama görmedi daha. Grupların dağıldığından haberim yoktu tabi.
Sormaaa, hamileyken aklıma gelen her şey için dua etmiştim oğlumla ilgili. Kolik diye bir şeyin varlığından haberdar olsaydım kolik olmasın diye de çook dua ederdim. Allah kimseye yaşatmasın. Ben de antidepresan kullanıyorum şu an vitamin desteğini de aksatmıyorum yoksa gerçekten çok zorlanıyorum etrafıma tahammül etmekte.İyi ki değiştibizimki de sürekli kucakta aman diyorum en azından kucakta sakinleşiyor kolik bebeği kızımdan çok iyi bilirim aman uyku yoktu düzen yoktu susmak yoktu aşırı zorlanmıştım kızıma göre daha sakin ama arkadaşlarım görünce de Allah yardımcın olsun diyorlar bilmiyorlar ki beterini görmüşüm huniyi takmaktan antidepresanla yırtmışım
Aynen kuzumm eğer isterseniz grupları da aktifleştirebiliriz tekrar.Başlayalım canım bir arada destek olalım birbirimize kendi aramızda yarışırız sohbet muhabbetimize döneriz eskisi gibi
Hoş geldin canım buradaki üyeler aktif değil ve zayıflama yarışmaları kapatıldı diyet günlüklerinde aktif sayfalar var istersen oraya bakBende katılmak istiyorum kabul ederseniz motiveye çok ihtiyacım var uzun süredir kilolarından şikayetçiyim aama kendime mani olamiyorum
İyi yapmışsın canım her şeye yetişeyim derken sağlığımdan olmuşum yetersizlik beni bitirmiş elimden gelen her şeyi yapmama rağmen çocuk sakinleşmedikçe ben anneliği beceremiyorum ben çocuğuma bakamıyorum diye düşünüyordum iyi ki o süreçte antidepresan kullanmışımSormaaa, hamileyken aklıma gelen her şey için dua etmiştim oğlumla ilgili. Kolik diye bir şeyin varlığından haberdar olsaydım kolik olmasın diye de çook dua ederdim. Allah kimseye yaşatmasın. Ben de antidepresan kullanıyorum şu an vitamin desteğini de aksatmıyorum yoksa gerçekten çok zorlanıyorum etrafıma tahammül etmekte
Gelmeye hazır burdan haber bekleyen bence yaklaşık on kişi varız yapabiliriz dediğin gibi
Ben varım kızlarGelmeye hazır burdan haber bekleyen bence yaklaşık on kişi varız yapabiliriz dediğin gibi
Handandandan
Jasminium84
@Breeze96
Pnrrr-12
E ela_2019
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
G Goklerce
Beyaz leylak
denizbenimadim
15 kilo vermem gerekkkkGelmeye hazır burdan haber bekleyen bence yaklaşık on kişi varız yapabiliriz dediğin gibi
Handandandan
Jasminium84
@Breeze96
Pnrrr-12
E ela_2019
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
G Goklerce
Beyaz leylak
denizbenimadim
Benim de15 kilo vermem gerekkkk
Ben varım canımGelmeye hazır burdan haber bekleyen bence yaklaşık on kişi varız yapabiliriz dediğin gibi
Handandandan
Jasminium84
@Breeze96
Pnrrr-12
E ela_2019
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
G Goklerce
Beyaz leylak
denizbenimadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?