Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım nasılsın iyi misin miniğin nasıl? 1 yaşına girdi zannedersem her şey yolunda mi? Benim bebiş de 3 aylık oldu
Canım zehracım evet 1 yaşında oldu oğlum çok şükür. Senin kuzucuğun da hayırlı olsun rabbim hayırlı evlat eylesin... Çook sevindim hiç haberim yoktu bebişten şimdi girince öğrendim.

Canım zehracım evet 1 yaşında oldu oğlum çok şükür. Senin kuzucuğun da hayırlı olsun rabbim hayırlı evlat eylesin... Çook sevindim hiç haberim yoktu bebişten şimdi girince öğrendim.
Ya zaman su gibi akıyor daha dün senin hamilelik haberini almış gibi şimdi kendi miniğim 3 aylık oldu şükür her şey yolunda iki çocuklu hayata alışmaya çalışıyorum malum Erzurum hava soğuk hep evdeyiz yakında iznim bitiyor ikinci dönem ücretsiz izin kullanacağım uzun müddet evdeyim galiba dönene kadar şu kilo işini de halletmeliyim

Sorma canım zaman çok hızlı geçiyor gerçekten. Benim bebeğim kolikti ilk 3 ayın nasıl geçtiğini sana anlatamam. O kadar zordu ki sadece emerken ve uyurken susuyordu geri kalan her an ağlıyodu. Bitsin diye gün saydım. 3 ayda hafifledi 6 ayda tamamen bitti çok şükür ama hala çook mızmız ve huysuz bir bebek. 1 yaşında ama yenidoğan modunda takılmaya devam ediyoruz Senin minişler nasıl zorluk çıkarıyorlar mı? Şu grupta da çocuk muhabbeti yapacağım hiç aklıma gelmezdi 8 yıldan sonra bir anda değişti hayatım

İyi ki değişti bizimki de sürekli kucakta aman diyorum en azından kucakta sakinleşiyor kolik bebeği kızımdan çok iyi bilirim aman uyku yoktu düzen yoktu susmak yoktu aşırı zorlanmıştım kızıma göre daha sakin ama arkadaşlarım görünce de Allah yardımcın olsun diyorlar bilmiyorlar ki beterini görmüşüm huniyi takmaktan antidepresanla yırtmışım

Gruba yazmadan önce Handandandan Nirancığıma özel mesaj atmıştım ben döndüm diye ama görmedi daha. Grupların dağıldığından haberim yoktu tabi.
Başlayalım canım bir arada destek olalım birbirimize kendi aramızda yarışırız sohbet muhabbetimize döneriz eskisi gibi

Sormaaa, hamileyken aklıma gelen her şey için dua etmiştim oğlumla ilgili. Kolik diye bir şeyin varlığından haberdar olsaydım kolik olmasın diye de çook dua ederdim. Allah kimseye yaşatmasın. Ben de antidepresan kullanıyorum şu an vitamin desteğini de aksatmıyorum yoksa gerçekten çok zorlanıyorum etrafıma tahammül etmekte.
Başlayalım canım bir arada destek olalım birbirimize kendi aramızda yarışırız sohbet muhabbetimize döneriz eskisi gibi
Aynen kuzumm eğer isterseniz grupları da aktifleştirebiliriz tekrar. Kazen 'in dediği gibi biz 10 kişi olursak 2 grup yapar yarışırız diğerleri de zamanla oluşur.

Bende katılmak istiyorum kabul ederseniz motiveye çok ihtiyacım var uzun süredir kilolarından şikayetçiyim aama kendime mani olamiyorum
Hoş geldin canım buradaki üyeler aktif değil ve zayıflama yarışmaları kapatıldı diyet günlüklerinde aktif sayfalar var istersen oraya bak

İyi yapmışsın canım her şeye yetişeyim derken sağlığımdan olmuşum yetersizlik beni bitirmiş elimden gelen her şeyi yapmama rağmen çocuk sakinleşmedikçe ben anneliği beceremiyorum ben çocuğuma bakamıyorum diye düşünüyordum iyi ki o süreçte antidepresan kullanmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…