- 31 Ekim 2013
- 21.693
- 72.977
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.101
ben de varım pek tabii kiGelmeye hazır burdan haber bekleyen bence yaklaşık on kişi varız yapabiliriz dediğin gibi
Handandandan
Jasminium84
@Breeze96
@Pin-ky
@ela_2019
@Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
G Goklerce
@Beyaz leylak
@hadikonusalim
Canım yasemincimm hoşbuldumm..
Yaa ne kadar güzel sağ Salim kucağımıza alalım da kilo vermek için buluşuruz inşallah tekrardanSen , ezo, pembe lotus, medine66 üstelik pembe lotusun minnoşlar ikiz
İnşallah sağ salim alalım minnoşlarıAmin insallah canim
Seninde hayirli olsun bende haziran annesi olcam insalalh:)
Kimler diye sorcaktim:) rabbim tum isteyenlere nasip etsin
AA hoşgeldin canım çok uzun zamandır yoktun naptın bebişi büyüttün mü ben zeycanCanım yasemincimm hoşbuldumm..
Ay kimler kimler burda ya çok mutlu oldumHoşgeldin canım
Neden kapatıldı hepsimiHoş geldin canım buradaki üyeler aktif değil ve zayıflama yarışmaları kapatıldı diyet günlüklerinde aktif sayfalar var istersen oraya bak
Evet canım epey oldu hepsi kapatıldıNeden kapatıldı hepsimi
Hoşbuldum canım ama kim olduğunu çıkaramadımAy kimler kimler burda ya çok mutlu oldumkaptanım nasılsın
Aaaa Zeynepcim nickin değişmiş tanıyamadım. Bebiş büyüdü çok şükür 1 yaşına geldi. Sen nasılsın seninkiler nasıl?AA hoşgeldin canım çok uzun zamandır yoktun naptın bebişi büyüttün mü ben zeycan
Oysa sana memleket olarak en yakınımızHoşbuldum canım ama kim olduğunu çıkaramadımgünlerdir düşünüyorum kim bu temelinsafinazi diye
Tamam teşekkürler canımEvet canım epey oldu hepsi kapatıldı
Ben zeycan123 eski nickHoşbuldum canım ama kim olduğunu çıkaramadımgünlerdir düşünüyorum kim bu temelinsafinazi diye
Maşallah canımAaaa Zeynepcim nickin değişmiş tanıyamadım. Bebiş büyüdü çok şükür 1 yaşına geldi. Sen nasılsın seninkiler nasıl?
Aaa sen Zeycan misinİnşallah sağ salim alalım minnoşları
Aman bacım hastalıktan mı uyumuyorsun niye uyanıksın bu saatte öksürük krizi değildir umarım yarın mesai varAaa sen Zeycan misinhayırlı olsun bebiş mi geliyor
15 tatilde senin oralara geleceğimOysa sana memleket olarak en yakınımız
Gel canım beklerim15 tatilde senin oralara geleceğim
Evet canımAaa sen Zeycan misinhayırlı olsun bebiş mi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?