Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun. Bebeğin hayırlı olsun.

Çok güzel maşallah cnm hiç bırakmadın.
Tebrik ederim
Sagol canim, ben geldim hic biriniz gelmez oldunuz

Menu filan yazmak beni kasiyor ama cuma gunu olunca bende merak ediyorum kilo durumunu.. benim icin gunluk gibi birsey burasi yoksa hatirlayamiyorum kilomun kac oldugunu vs

Sagol canim, ben geldim hic biriniz gelmez oldunuz

Menu filan yazmak beni kasiyor ama cuma gunu olunca bende merak ediyorum kilo durumunu.. benim icin gunluk gibi birsey burasi yoksa hatirlayamiyorum kilomun kac oldugunu vs
Ramazan olunca böyle oldu. İnşallah bayramdan sonra burası tekrardan şenlenir.

Merhaba kizlar baya ugrayamadm oglan hasta oldu sonra bize bulasti derken bide regl olup oruc tutamamamdan son günler biraz sapittim 70lere düsmsütm tekrar 71.55 geldim bugun ama bunada sükür haftaya ucundanda olsa 6lari görmek icin ugrasicam

Benim de iyi değil cnm. 68 leri bile görüyorum
Hadiya tüh toparlanmaliyiz acilen
Onceki kilo: 60.4
Bugun: 60.0
Fark: -400 gram
Tebrikler
Kusura bakmayın yeni üyeyimde bir türlü cvp yazamadım yanlış yerlere yazdım hep nasıl katılıcam peki canım lütfen bilgi verir misin noluuur
Yarismalar aktif degl malesef, biz motive olma amacli kilo bildirimi yapiyoruz burda istersen menü yazip kilo bildirebillirsin sende

Kusura bakmayın yeni üyeyimde bir türlü cvp yazamadım yanlış yerlere yazdım hep nasıl katılıcam peki canım lütfen bilgi verir misin noluuur
Yok cnm ne kusuru
Özelden yazmışsın cvp yazdım.
Günlük yediğini, ne içtiğini, ne kadar spor yaptığını ve suyunu yazmayla başlayalım.

Bende baslicam çok kötü olmuş vücudum. Aynaya bakamıyorum göbeğim fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…