Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

simdi yarin misafirlerim var menu sooole
yaprak sarmasi
icli kofteeee
peynirli borek
nisastali kurabiye
cheescake Bunlar kesin ama ben evde taze bakla var bugun aldim sooole zeytinyagli bol dere otlu onu da pisireyim bi de acma borek ilave ediyim diyorum ne dersiniz bakla ve bir tuzlu daha yapayim mi yapmayim mi ya da ne yapayim acil fikir lutfeeen
hopiiiiiis anla nasi yoldan ciktim yok yaaa mecbur yapiyorum ama yemem artanlari da paketleyip yollamayi dusunuyorum

Son düzenleme:
kiz nerden gidilio ben gidemedim oraya ayyy bi de salaklastim ustune ustelik aciiip bisey oldum ben yaaa
yok yahu..şimdi mesaj yazıyosun ya,o açılan sayfanın üzerinde başlık yazıyor..oraya yazarsın..

ow yeahh..menü süper bebeğim..sarmaaaa içli köfte mmmmbence ilave etmesende olur ya da illa ilave diyorsan baklayı yapma açma yap..bakla bu menüye gitmezzayıflama takımında konuştuğumuz şeylere bakamaaaan nerede konuşcaz herşeyi burada konuşuyoruz biz..hem misafirlere onlar emoşa değil..

haa tmm anladim bebaaaaaaam mersi
evet yaa biz diyetteyiz die misafirleri de mi sokucaz diyete burdaki arkadaslarimdan ikisinin turkiyeden anneleri geldi onlara hosgeldiniiiiiiiiz opiiiiiim cayi yani bize degil hopisim ben de ayyy yaparken kokusundan doydum die yutkunacam ama bakla olsa belki dedim ben de cok severim die yogurtlu ondan yerim didim haa baklayi pisirdim belki koyarim belki koymam ama bi de acma borek yaptim tepsiye dizdim sabah telas olmayim die onlar gelmeden firina vericem yani seni dinledim ama baklada dursun bi kenarda yaa bol dereotu ve yogurtla ben yerim kesin:120:
bi de son sorum ben bu yazma isine basliga yani simdi baslayim mi dur baslayim:87:

hepiniz amma da hamaratsiniz yaa acma borekler falan.. ben daha hamur yogurmaktan bihaberim zavalli hamurum minicik kaldi mayalanmadi ya gecen sefer

ahhaaa ahhaaa ahhhaaaaa çok yaratıcıyımdır.... ama bak geyik yapmadım hepsinde farklı bir mevzu açtım..... valla bende 60 ı göreyim göbek atıcam :)))

küççük kene sarıymıştı saçlarım şimdide boya olmayınca gğneşi görünce sararıyo ama artık beyazlar çıktı :)) ama şişkoyum...... hopişş sen benim facete varsan bana bi mesaj atsana kimsin bilmeyrum :)))

3 tane biskrem yedimm sabah sabah şeytana uydum.... ama ben onu da yollasaydım yaa..... ne fenalar..... alaydılarya onuda.... yedimde doymadım bile daha da yicektim vurdum kendi elime höyyt dedim... 64.9 olmşun hala löp löp indirme derdindesin.... ayyy birde öksürük geldi gene bana... öff.....

dukanında bu tarafı kötü hiççç kaçamak affetmiyo yawww

günaydınnnnn dünki kötü menümüde yazayım canlarım,bide dün marketten 1 poşet kırmızı meyveli(yağ oranı1,5) specialK,1poşet bitter çikolatalı(yağ oranı yüksek) aldım.çikolatalıyı sabah diğerini akşam yicimmmm
yanlız ilk defa eşim biraz kızdı gibi çok sağlıksız vitaminsiz kalıp hasta olmana sebep olur dedi bende 15 gün yapıcımmm dedim mırmır mır yaptım bişey demedi seviyorum bu adamı be

dünki menüm
sabah
börek yedim ne kadar bilmiyorum

öğlen
1 pors.pilav
1 pors.yeşil mercimek
yarım bardak ayran

ara
1 ayva

akşam
1 kase specialK
bir avuç fınfık (bugünlük bu kadar sabredebildim inş zamanla daha da düzelecek oysaki evde neler vardı neler çocuğun aburcuburlarında bile gözüm kaldı tuttum kendimi)

simdi mesajlari nasil sayiyoruz yaaaa habire basa don 1-2-3-.......... m u yapcazz yok yaa zor ooole baska bi yolu kesin vardir bunun
Hoppiş yetişmiş imdadına sana tarif etmiş ama bakıyorumda hala yazmıyorsun sayıları:))))))))))))))))) Konuya cevap ver'e basınca yazdığın yerin üstündeki başlığpa yazıvermen lazım.Olmadı mesajın başına sonuna yaz bebeğim ne farkeder...
Kız ne bileyim yine sıkıştırırsa evde bulunsun diye aldım ama eczanedeki de aynen senin söylediği düşünmüş gibi baktı yüzüme:)))))))))))))))))Recep ivedik diyorya yemiş yemiş camışşşO sahne geldi gözümün önüne

Bu arada tarif isterim tabiki ama elma aromasıyla mı yaptın elma da nerden çıktı??? Yasak ya elma.Yanlışmı biliyorum ben.Ayrıca dün o ekmekleri denedim böğğğğğğğğğ içleri bile pişmedi..Hala aynı fikirdeyim ben kepeğe fln alışamıycam arkadaş bu bir....İkinciside o hamgümger ekmeğinden başkası güzel olmuyorr((((((
Tadı iğrenççççççççççççç.........Ohh be rahatladım:)))))))))))

Kız betül yiyorsun bari güzel bişeyler ye biskrem nedir yahu kuru bisküvi.Gelde kızma allah allahhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
Günaaaayyyyyyyyyyyyyyyyydddddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........

Bu arada mesaj sayılarını hergün sıfırlayarak yazmayalım kızlar sonra cuma gelince baştan nasıl sayıcaz.Kendi kendine sayılsın gitsin...Ben dünden devam ettim gitti.
Bu sabah tok karnıma 88
Hoppişim dün o lavman işini hallettim.
Pırasamıda pişirdim bugün için hazır ettim.Akşam yoğurtla hüpleticem:))))))))))))
Ayrıca akşam benimkiyle yine atıştık..
Tam bebişin uyku saati gelmiş misler gibi yıkamışım.hemen doyurup yatırıcam..Annesiyle babası damladı...Sanki hiç görmüyorlarrrrrrrrrrrrr.btütün gün beraberler zaten..Daha çocuğu giydiremeden atladılar üstüne..Ayyy bu havada banyomu olur elleri üşümüşşşşş ayakları buzzzzzzzzzzz.............................vi vir vir vir vir virr..Sanki kışın çocukları yıkamadık hiç kurtlandılar
Birde dedesi tutturdu çağır bakayım sana gelecek mi...Bir ısrarrrrrrr aman allahım.Bende seslenmedim bile.Gelmeyecek onunla eğlenecekler huylarını biliyorum.Hooooaaaaaaaaaaa bak annesine gitmiyor. O kadar iyi bakıyoz işte bilmem ne diycekler hep aynı teraneeee anlayacağınız...Ben de inat ettim.Yahuu bi çağırsana ne var dedi bende hayır dedim kestim attım....
Onlar gidincede hemen sataşma başladı.Yok suratın 55 karış.seninkiler gelse ağzını beş metre açarsın.Niye insanlara böyle davranıyosun onlar senin çocuğuna bakıyo...
Ne kadar duymazsan duyma.Moralin düşüyormu düşüyorrr...
Kızımın doğum günü yaklaşıyor bunlar kesin onun ayak sesleri.Benim ailem her doğum gününe önem verir.Mutlaka gelirler.Onların ailede öyle bişey yok.Polemik sebebi yada karın ağrısı bundan mı diye düşünmedim değil kızlar ne yalan söyleyeyimmmmm...
Sabah sabahta ne çene bu arkadaşİnsan azıcık çalışır önce de sonra gelir çene çalmaya

Bu arada bu kadar deşarj olmuşken;
Dünki menüm:
Sabah : 2 haşlak yumurta..
Öğlen : 1 kase yoğurt..
Akşam:ciğer tava kepek karışımından yapılmış o dost ekmekciklerden..(Tadı bir felaketti ..öğğkk.Kalanları inek bulsam ineklere vericem.Bi daha da ekmek fln denemem.Resmen ekmeğe hasret kaldım.bulamadım dişime göre bi ekmekcik.

Günaydın kızlar herkese az kalorili, bol sporlu birgün olsun inşallah:)
mesajlarımı saymaya başlayayım bende :)

sabah kahvaltıda ev yoğurdu yedim uyku bastırdı ya sabah namazdan sonra da çok zor uyandımmmmm hala uykumm varr, uyuklucam şimdi masanın üzerindee :)))

Aklıma gelmişken büşşşşşşş facete birşeyler gördüm bebemmm :) nedir neyin nesidir anlat bakemmm :)

ahh kuzum kıyamam ben sana çok zor çok bebeğe kv bakması çok zor seni en iyi ben anlarım gerçi benim kv sorunsuzdu oğlumda oldu bitti anneye yapışık bir çocuktu ama yinede çok zor yaklaşık 1,5 yıl baktı kv ama zordu akşamdan yemeğini hazırla üstünü başını hazırla sürekli tembihle uyku saati şu şu diye ama olmuyo olmuyo doğum günleri ayrı sıkıntı benim ailemde 9 saatlik yoldan kalkar gelir her aile bir değil eşin tutumu çok önemli çok
benimde şimdiki sıkıntım 23 nisan oğlumun gösterisi var özel kreş olduğu için kahvaltılı falan kişi başı 25 tl,eee bide kostüm parası falan var eşim katılım kağıdına 2 kişi yaz gönder ben veremem kimsenin parasını dedi daha haberleri yok kesin bana patlıcak bu durum biliyolarda kişi başı paralı olduğunu ne yapıcam bilmem kırılacaklar laf yapacaklar ama benim suçum yok ki

Yeşilçay mahvetti beni kızlarr yaaa wc'den çıkamıyorum ve karnım çok kötü ağrıyorrr müşteriler gelecek nasıl ilgilenicem bu halde onlarla bilmiyorumm

günaydın kızlar,
bu günlerde ev hastane iş arasında döndüm durdum.
berbat bir haldeyim.
uykusuzluktan ölüyorum.
kızı kaç kere hastaneye götürdüm.
en son dün sabah gitti .şimdi iyi Allaha şükür.
benim yazacak güzel bir menüm yok maalesef.
dün sabah 1 adet poğca yedim,
öğlen az bi simit.
akşam 1 kase çorba,
yarım tabak patlıcanlı pilav.

bu sabah ta 1 adet poğca

çok düzensiz bir yemem oldu bu aralar.
zaten kız ve yorgunluk yüzünden iştahım yok.
bitki çaylarını içemiyorum
aklıma bile geldikçe miğdem bulanıyor.
şu aralar tek içtiğim 1 şekerli çay.
ve akşam meyve .
bu arada kilom 64,2
perşembeye nolacak bakalım.
daha sık yazmaya çalışacam .
herkese kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…