- Konu Sahibi Handandandan
-
- #47.281
kiz nerden gidilio ben gidemedim oraya ayyy bi de salaklastim ustune ustelik aciiip bisey oldum ben yaaakız yukarda başlık yazan yere 1-2-3 deyu git..bak ben yapıyorum şimdi..
yok yahu..şimdi mesaj yazıyosun ya,o açılan sayfanın üzerinde başlık yazıyor..oraya yazarsın..kiz nerden gidilio ben gidemedim oraya ayyy bi de salaklastim ustune ustelik aciiip bisey oldum ben yaaa
simdi yarin misafirlerim var menu sooole
yaprak sarmasi
icli kofteeee
peynirli borek
nisastali kurabiye
cheescake Bunlar kesin ama ben evde taze bakla var bugun aldim sooole zeytinyagli bol dere otlu onu da pisireyim bi de acma borek ilave ediyim diyorum ne dersiniz bakla ve bir tuzlu daha yapayim mi yapmayim mi ya da ne yapayim acil fikir lutfeeen
hopiiiiiis anla nasi yoldan ciktimyok yaaa mecbur yapiyorum ama yemem artanlari da paketleyip yollamayi dusunuyorum
haa tmm anladim bebaaaaaaam mersiyok yahu..şimdi mesaj yazıyosun ya,o açılan sayfanın üzerinde başlık yazıyor..oraya yazarsın..
ow yeahh..menü süper bebeğim..sarmaaaa içli köfte mmmm bence ilave etmesende olur ya da illa ilave diyorsan baklayı yapma açma yap..bakla bu menüye gitmez zayıflama takımında konuştuğumuz şeylere bak amaaaan nerede konuşcaz herşeyi burada konuşuyoruz biz..hem misafirlere onlar emoşa değil..
haa tmm anladim bebaaaaaaam mersi
evet yaa biz diyetteyiz die misafirleri de mi sokucaz diyete burdaki arkadaslarimdan ikisinin turkiyeden anneleri geldi onlara hosgeldiniiiiiiiiz opiiiiiim cayi yani bize degil hopisim ben de ayyy yaparken kokusundan doydum die yutkunacam ama bakla olsa belki dedim ben de cok severim die yogurtlu ondan yerim didim haa baklayi pisirdim belki koyarim belki koymam ama bi de acma borek yaptim tepsiye dizdim sabah telas olmayim die onlar gelmeden firina vericem yani seni dinledim ama baklada dursun bi kenarda yaa bol dereotu ve yogurtla ben yerim kesin:120:
bi de son sorum ben bu yazma isine basliga yani simdi baslayim mi dur baslayim:87:
betüşüm mesaj hakkını doldurmak için kullandığın yöntem gözlerimi yaşarttı doğrusugüzel yöntem:13:
yahu bende geçen sene 83 e kadar indim ama sonranu senede 83 ü görsem topikte göbek atıcam valla
ayy bir de betüş sen hiç zihnimde canlandırdığım gibi biri değilmişsin yahu..ben seni hep siyah kıvırcık saçlı ve şişko (ben gibi) hayal etmiştim..nerden bu kanıya vardım bilmiyorum ama işte öyle..hopiş işi..
3 tane biskrem yedimm sabah sabah şeytana uydum.... ama ben onu da yollasaydım yaa..... ne fenalar..... alaydılarya onuda.... yedimde doymadım bile daha da yicektim vurdum kendi elime höyyt dedim... 64.9 olmşun hala löp löp indirme derdindesin.... ayyy birde öksürük geldi gene bana... öff.....
dukanında bu tarafı kötü hiççç kaçamak affetmiyo yawww
Hoppiş yetişmiş imdadına sana tarif etmiş ama bakıyorumda hala yazmıyorsun sayıları:))))))))))))))))) Konuya cevap ver'e basınca yazdığın yerin üstündeki başlığpa yazıvermen lazım.Olmadı mesajın başına sonuna yaz bebeğim ne farkeder...simdi mesajlari nasil sayiyoruz yaaaa habire basa don 1-2-3-.......... m u yapcazz yok yaa zor ooole baska bi yolu kesin vardir bunun
Kız ne bileyim yine sıkıştırırsa evde bulunsun diye aldım ama eczanedeki de aynen senin söylediği düşünmüş gibi baktı yüzüme:)))))))))))))))))Recep ivedik diyorya yemiş yemiş camışşşhahahaaaaaaaytt..3 tane ne kız..Allah iyiliğini versin..bi dene neyine yetmiyo
migrosda yulaf-galeta karışımı hafta sonu indirimdeydi.bende geçen yaptığım ve pişerken sönen elmalı kekimi tekrar yaptım ve sönmediitatlı krizin için sende yapabilirsin hiloş.tarif istersen veririm..
3 tane biskrem yedimm sabah sabah şeytana uydum.... ama ben onu da yollasaydım yaa..... ne fenalar..... alaydılarya onuda.... yedimde doymadım bile daha da yicektim vurdum kendi elime höyyt dedim... 64.9 olmşun hala löp löp indirme derdindesin.... ayyy birde öksürük geldi gene bana... öff.....
sabah şerifleriniz hayırlı olsun efenim..
Günaaaayyyyyyyyyyyyyyyyydddddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........
Bu arada mesaj sayılarını hergün sıfırlayarak yazmayalım kızlar sonra cuma gelince baştan nasıl sayıcaz.Kendi kendine sayılsın gitsin...Ben dünden devam ettim gitti.
Bu sabah tok karnıma 88
Hoppişim dün o lavman işini hallettim.
Pırasamıda pişirdim bugün için hazır ettim.Akşam yoğurtla hüpleticem:))))))))))))
Ayrıca akşam benimkiyle yine atıştık..
Tam bebişin uyku saati gelmiş misler gibi yıkamışım.hemen doyurup yatırıcam..Annesiyle babası damladı...Sanki hiç görmüyorlarrrrrrrrrrrrr.btütün gün beraberler zaten..Daha çocuğu giydiremeden atladılar üstüne..Ayyy bu havada banyomu olur elleri üşümüşşşşş ayakları buzzzzzzzzzzz.............................vi vir vir vir vir virr..Sanki kışın çocukları yıkamadık hiç kurtlandılar
Birde dedesi tutturdu çağır bakayım sana gelecek mi...Bir ısrarrrrrrr aman allahım.Bende seslenmedim bile.Gelmeyecek onunla eğlenecekler huylarını biliyorum.Hooooaaaaaaaaaaa bak annesine gitmiyor. O kadar iyi bakıyoz işte bilmem ne diycekler hep aynı teraneeee anlayacağınız...Ben de inat ettim.Yahuu bi çağırsana ne var dedi bende hayır dedim kestim attım....
Onlar gidincede hemen sataşma başladı.Yok suratın 55 karış.seninkiler gelse ağzını beş metre açarsın.Niye insanlara böyle davranıyosun onlar senin çocuğuna bakıyo...
Ne kadar duymazsan duyma.Moralin düşüyormu düşüyorrr...
Kızımın doğum günü yaklaşıyor bunlar kesin onun ayak sesleri.Benim ailem her doğum gününe önem verir.Mutlaka gelirler.Onların ailede öyle bişey yok.Polemik sebebi yada karın ağrısı bundan mı diye düşünmedim değil kızlar ne yalan söyleyeyimmmmm...
Sabah sabahta ne çene bu arkadaşİnsan azıcık çalışır önce de sonra gelir çene çalmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?