- Konu Sahibi Handandandan
-
- #47.241
Herkeseee gunaydiiiiingünaydın 9. takım..herkese güzel bir hafta olur inşallah..
haftasonu herkeşcikler aç gezmiş, kaçamak falan yapılmamış, afferin size..iradesine hakim olan herkese kocamaan birgelsin benden..bana gelirsek..cuma günü kokareçle başlayan kaçamaklarım cumartesi mangalla devam etti..pazar mado da çılgınlık seviyesine ulaştı ..en son dondurmalı künefe yiyordum varın gerisini siz düşünün. hafta içi canın çıksın kan ter spor yap, pusetle bayırdan çık, sırf bacakların erisin diye.. sonra git künefe ye kendime diyecek söz bulamıyorum yani..tabii bunda geçen hafta spor hocasının olmaması ve benim spor yapamamamda etkili biraz (gelsin bahanelerr)çünkü spor yapınca elim hiçbir şeye gitmiyor, benim için bir nevi koruyucu kalkan..
neyse..bugün pazartesi ve korkudan tartıya çıkamıyorum şu an, ancak yarın..biraz sonra spora gidicem, o zamana kadar bayağı iş yapmam lazım..gelince okurum yorumlarınızı..
Herkeseee gunaydiiiiin
Hopisim simdiden bi yere otur bu yazdiklarimi okuyunca cok sasiracaksin
kiz sen herkesi tebrik etmissin
ama bak beni tebrik etmeeeeeee
bana nazar ettiler etmeeeeeee
ben herseyi birbirine kattim yedim
yazik emine etmeeeeeee
kendine yazik etmeeeee
ettim bile cumartesiden beri dukana uygun yiyceklerimi yedim ama ilavelerim de oldusoooleki frankfurtu tepeden izledigim bi retaurantta onume gelen cikolatali sufleyi yediiiiiiiiiim etmeeeeeeeee kacamak sandim bi daha yapmam dedim
pazar gunu tiyatroya gitmistim anaaaam kendimi Turkiyede sandim miiiiis gibi simit kokuyo ikram ettiler ben dukanciyim diyemedim ama aldim yemedim cantama koydum 1,5 saat mesafede tiyatroya gidis 2 saat orada durus 1,5 saat donus derkenben donuste uydum seytana acligi bahane ettim etmeeeeeeeeeeeee yarim simiti de yedim walla bu kadar kacamaktan sonra ben buna kacamak da diyemiyorum ben resmen icine ettim dukanin :26:artik devam edermiyim etmez miyim o da allaha kalmis cunku ben yapamayacagimi dusunuyorum yetti bana ayyy kendimi kotu kedi serafettin gibi hissettim ama ohhhh yazdim rahatladim
Buarada Fulya tebrikler canim cok sevindim sinavi gecmene
Nagihan plates icin seni de kutluyorum gercekten cok faydali tecrubeyle sabit walla 3.seanstan sonra durusun degisecek inan bana ama ehil bi hocanin elindeysen hoca cok onemli bi yil yaptim ama baska hocayla bir ay yaptigimin sonucunu alamamisligim var onu da belirteyim umarim hocan iyidir
ben de salidan sonra duzenli spinninge basliyorum benim favori sporum sayet dukanai da birakmazsam nisan sonu 60 hatta 59 u bile gorurum evelallah
gamzeeee sana yazıyorum beybi
ben kflekse başlıyorum varmısın sadece öğlen yemek yicem sabah akşam kfleks
Facebook'tan beni gören arkadaşlara soruyorum saçımda değişiklik yapmak ıstıyorum uzun süredir doğal sac rengimi kullandım sizce bana mavi siyah yakışır mı, dün kuaförde, kuaför gölge çok güzel gider sacınıza cok doğal dedi ama kararsızım mavi ya da gece siyahı mı ne o da hoşuma gidiyor napsam bilemedim:44:
Bende bu yoğun kış temposundan sonra bi kırptırsam diyorum saçlarımı..Biraz katları yoğunlaştırsam önlerden kısaltsam..Bilemiyorum ki ne yapsam..Belki birazda boyasam 3 tel beyazım çıktı artık stresten heralde:18::18:
Arada değişiklik yapmak lazım canımm, bence kuaförüne de danış, saçın ince telli mi bilmiyorum ama katları yoğunlaştırırsa gürde gözükür saçların.
off emoşum yaa senin yediğin ne ki benim yediklerimin yanında..zaten sen güzel bir kilodasın , o boyla bence daha fazla verme..60 da sabit kal ama sen bilirsin yinede..ben senin boyunda olsam 65 den aşağı inmezdim..yalnız diyeti bırakma , diyetle beraber haftada iki gün spor seni formda tutar..simit yemiş Allahım dert ediyoo..kız ben künefe diyorum, kokareç diyorum yaaaaaaHerkeseee gunaydiiiiin
Hopisim simdiden bi yere otur bu yazdiklarimi okuyunca cok sasiracaksin
kiz sen herkesi tebrik etmissin
ama bak beni tebrik etmeeeeeee
bana nazar ettiler etmeeeeeee
ben herseyi birbirine kattim yedim
yazik emine etmeeeeeee
kendine yazik etmeeeee
ettim bile cumartesiden beri dukana uygun yiyceklerimi yedim ama ilavelerim de oldusoooleki frankfurtu tepeden izledigim bi retaurantta onume gelen cikolatali sufleyi yediiiiiiiiiim etmeeeeeeeee kacamak sandim bi daha yapmam dedim
pazar gunu tiyatroya gitmistim anaaaam kendimi Turkiyede sandim miiiiis gibi simit kokuyo ikram ettiler ben dukanciyim diyemedim ama aldim yemedim cantama koydum 1,5 saat mesafede tiyatroya gidis 2 saat orada durus 1,5 saat donus derkenben donuste uydum seytana acligi bahane ettim etmeeeeeeeeeeeee yarim simiti de yedim walla bu kadar kacamaktan sonra ben buna kacamak da diyemiyorum ben resmen icine ettim dukanin :26:artik devam edermiyim etmez miyim o da allaha kalmis cunku ben yapamayacagimi dusunuyorum yetti bana ayyy kendimi kotu kedi serafettin gibi hissettim ama ohhhh yazdim rahatladim
Buarada Fulya tebrikler canim cok sevindim sinavi gecmene
Nagihan plates icin seni de kutluyorum gercekten cok faydali tecrubeyle sabit walla 3.seanstan sonra durusun degisecek inan bana ama ehil bi hocanin elindeysen hoca cok onemli bi yil yaptim ama baska hocayla bir ay yaptigimin sonucunu alamamisligim var onu da belirteyim umarim hocan iyidir
ben de salidan sonra duzenli spinninge basliyorum benim favori sporum sayet dukanai da birakmazsam nisan sonu 60 hatta 59 u bile gorurum evelallah
Hopiiş sen Eminoştan daha iyisin bari kaldığın yerden devam ediyorsunCuma günü yüzümü kara çıkarmayın bebişlerim lütfennnnnnnnnnnnn
Bu arada size bir sorum var.Evde hiç lavman yaptınız mı? Eczaneden mi aldınız?Ne kadar verdiniz..?
Hoppiş seni de yakaladım el sallayarak geçip gidicem bu hafta..Sen yerinde sayKaçamak yap sen kaçamak
off emoşum yaa senin yediğin ne ki benim yediklerimin yanında..zaten sen güzel bir kilodasın , o boyla bence daha fazla verme..60 da sabit kal ama sen bilirsin yinede..ben senin boyunda olsam 65 den aşağı inmezdim..yalnız diyeti bırakma , diyetle beraber haftada iki gün spor seni formda tutar..simit yemiş Allahım dert ediyoo..kız ben künefe diyorum, kokareç diyorum yaaaaaa
yahu hilalim ben emoşdan iyi değilim, o şu an dediğin gibi seyire bile geçebilir ama benim vermem gereken bir sürü kilom var, ben halen yiyorum..bir de bu kadar kendimi kasıp neden sonra birşey görünce saldırıyorum bilmiyorumki..bütün yaptığım her şey boşa gidiyor sonra..evden hiç mi çıkmayacam ben??:26:
lavman seti var eczanede..7-8 lira gibi birşey..niçin yapıcan kız, bahar temizliğimihani bu maranki falan öneriyo ya baharda detoks falan, öyle birşeymi yapıcan..
vallahi geçtin bacım..sen sporda yapmıyorsun değilmi..vah bana vahlar bana
oo durum o kadar kötü desene..benim dediğim evet, poşetli olan..tüpde olanı yaparsan bünye alışırda hep istermi bilmiyorumki??bim de satılan beşibiryerde çaylarından denesene, onlarda iyi geliyor ama o bile bağımlılık yapıyormuş.kutusunda yazıyordu.en iyisi sen pırasa ye, hemen etki ediyor..O nalet şey bende de var işte hoppişim.Bi gözüm kararıyor yedim mi dibini görüyorum.Onun için aylardır korkumdan elimi sürmüyorum.Başladım mı bitmiyor benimki.Midoşum falan küçüldü yiyemem diyorum ama girişince kendimden korkuyorum bazenEeeeeeee bunca zamanın alışkanlığı napcaksın:26:
Bu arada lavmanda kaç gündür regl sancısı çekmeme ve kaçamak yapmama rağmen tuvalet olayı sıfır.Artık karnıma ağrılar girdi de ondan yapıcamHastanede yapmışlardı doğum öncesi hemen etki etmişti de ordan aklıma geldi.2 lira bile değilmiş hemde öyle poşeti asmalı falan değil.Bi tane tüp..sıkıyomuşsun tamam.......
.....
oo durum o kadar kötü desene..benim dediğim evet, poşetli olan..tüpde olanı yaparsan bünye alışırda hep istermi bilmiyorumki??bim de satılan beşibiryerde çaylarından denesene, onlarda iyi geliyor ama o bile bağımlılık yapıyormuş.kutusunda yazıyordu.en iyisi sen pırasa ye, hemen etki ediyor..
Facebook'tan beni gören arkadaşlara soruyorum saçımda değişiklik yapmak ıstıyorum uzun süredir doğal sac rengimi kullandım sizce bana mavi siyah yakışır mı, dün kuaförde, kuaför gölge çok güzel gider sacınıza cok doğal dedi ama kararsızım mavi ya da gece siyahı mı ne o da hoşuma gidiyor napsam bilemedim:44:
Bende bu yoğun kış temposundan sonra bi kırptırsam diyorum saçlarımı..Biraz katları yoğunlaştırsam önlerden kısaltsam..Bilemiyorum ki ne yapsam..Belki birazda boyasam 3 tel beyazım çıktı artık stresten heralde:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?