Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nagiş mızrakları seninde popişine popişine batırıcam sonunca........Aralık ortalarında diyete başladım..Neredeyse 4 ay olacak kaçamak yaptım diye saysam sayamıyorum o kadar azz..Aha bu birdi belki bir tane daha yapmışımdır hatırlayamıyorum.Konsantre ol...Yedim de ne oldu de..Verince herşeyi yiycem de............. Bende bi oturuşta 1 kg kurabiye yiycem:)))))
Ahh bi zayıflasam..

Kızlar dün noldu, erkek arkadaşımla bir mağazaya girdik, kısa spor kot bir etek beğendim 40 beden denedimm olmadı büşün dediği gibi görevliye dedim bunun 1 beden küçüğü yok mu diyee :))) kotu çok beğendim ama kalmamış 38'i ama olsunn o mutluluk çok başkaydıı :))) o günleri de gördüm ya ne kadar şükretsem azdır :)

Ohhhhhhhhhhhhhh ne ala vallahi.Darısı benim başıma inşallah.

Artık düzenli olarak menü yazıyoruz diye konuşmuştuk sözümüde tutayım bari...Neyide yazacaksam açlıktan ölmek üzereyim resmen...
Sabah her zamanki gibi yemeğimi evde unuttum geldim.Öğlende alışverişlerde gezip tozunca.......

Sabah : 2 haşlanmış yumurta..
Öğlen 1 kase yoğurt...
Veee akşam allah büyük yarın güncellerim menümü..Akşam puding yerim belki

SABAH
2 yumurta
2-3 kaşık lor
2,5 dilim çavdar ekmeği

Ara: Yarım çay bardağı süt ile nescafe

ÖĞLE
Göğüs haşlama
3-4 kaşık yoğurt

Ara: Yarım çay bardağı süt ile nescafe

Akşam
3-4 kaşık lor
1 kase yoğurt

spor: Yarım saat+1 saat yürüyüş
1-1,5 litre kadar sıvı.

Atak menüsü gibi oldu kaç gündür bu şekilde besleniyorum kendimi dukandaki gibi incelmiş hissediyorumm :)

Aynen oyle olduuuuu ben buralardan uzaklasinca diyet modundan cikiyoruuum,o ne kiz lavman bana mi yapican

gamzeeee sana yazıyorum beybi
ben kflekse başlıyorum varmısın sadece öğlen yemek yicem sabah akşam kfleks
ayyy kfleks de guzel ama herseyi yiyesim varnagihan ben dukani birakip seninle kfleks mi yesem ki:26:

ooooyyy yerim seni hopisim yaa nasil da moral verio bak arkadasina o kadar kotu degil yani hee ben birakmayim dukani o zaman valla bugun su dakkaya kadar sadik kaldim birakip birakmamak konusunda kararsizdim ama senin desteginle birakma tarafindan uzaklastim walla

Şimdi ben bu pudingleri ne yapayım????????????
Yiyeyim mi?????
bana veeeeer sabah kahvaltim dukan oglen nagisle kfleks yiyorum ama oglen serbest kfleks aksama pudigler de ara ogun olur

ayyyy biktim bu dukanin sabah haslama yumurtasindan yazarken bile fenalik geciriyorum resmen yerlerdeyim suan sooole tereyagli yagda olsaydi bariiiii ayyyyy kendimi tuttum tuttum valla kotu yola dusmus kiz gibi hissediyom haaa ben iflah olmam gayli donus yok banaaaayyy kendimi taniyamiyorum resmen yaaa haaa hilal ye o pudingleri kurtul ama bi daha da alma sakin bak yemezsen aklinda kalacak onu yemedim die baska bisey yiycen kacamak yapoacaksan pudingle yap en masumu ooo benim gibi sufleyle simitle yapma baciiiim

simdi mesajlari nasil sayiyoruz yaaaa habire basa don 1-2-3-.......... m u yapcazz yok yaa zor ooole baska bi yolu kesin vardir bunun

___________PAZARTESI MENUM_____________

*Sabah:Lor,hindi fume dukan ekmegi

*Oglen:izgara somon
:81:

*Aksam:izgara tavuk yogurt(cayin yanina da yogurt:120:

:101:

Son düzenleme:
hahahaaaaaaaytt..3 tane ne kız..Allah iyiliğini versin..bi dene neyine yetmiyo
kız vallahi utana sıkıla yazıyorum ama ne yapimm. sizden başkası anlamaz halimden..evdekiler bile benle dalga geçiyo artık

Bugün yulaf galeta karışımı aldım bakalım lezzetleri naısl olacak...
Bu deniyorum akşama inşallah..Tık tık...
Aldığım üründe işte bu.......
migrosda yulaf-galeta karışımı hafta sonu indirimdeydi.bende geçen yaptığım ve pişerken sönen elmalı kekimi tekrar yaptım ve sönmediitatlı krizin için sende yapabilirsin hiloş.tarif istersen veririm..

emoşşşşşşş beni yere yatırdın bacım..kötü yola düşmüş gibisin heesuçluluk duygusu işte o emoşum..valla bende aynen o dediğin gibi hissettim ama yedim yinede..bu ne biçim psikoloji anlamadım.neyse, kaldığımız yerden devam artık, 2 ileri 1 geri..mehteran gibiyiz vallahi..

simdi mesajlari nasil sayiyoruz yaaaa habire basa don 1-2-3-.......... m u yapcazz yok yaa zor ooole baska bi yolu kesin vardir bunun

kız yukarda başlık yazan yere 1-2-3 deyu git..bak ben yapıyorum şimdi..

Son düzenleyen: Moderatör:
bu gnkü menüm

sabah
2 yumurta
2 kaşık dukan kepeği
lor
bunları çırpıpp bişi yapıyorum nefs geliyo bana tadı..... tıka basa doyuyorum....

bu gün yanıma bir şey almamışım paramda yok fakirim :))

dolapta yoğurdum vardı ona öğlende içine doldurdum kırmızı biberi..... yedim....

akşam zerdeçallı zencefilli yoğurt yedim...... evde kalan tavıklarımı herhalde yarın yerim.... yada akşam yerim benim işim belli olmaz......

bayadır spor neyim yapmıypoorum bu akşam 20 mekik çekeyim bari azcukta bacak hareketi yaptımmı tamammdır....

napayım az sonra çıkıcam mesaj hakkımı doldurayım daha da giremem.... bu gün papağan almak için bir kızla anlaştım.... nişanlısıyla kavga etmiş nişanlısı istiyomuş papapağanı sen nasıl satarsın diye.... dedim kısmet değilmiş bozulmasın aranız boşver beni dedim :))) hey Allah ım yarabbiiim çingene oynamaya kalkmış dümbelek patlamış misali.......

hopiş benlede dalga geçiyolardı, hiç inanmadılar..... ben bile rejime başladım demeye korktum gene olmıcak diye..... ama 4.5 kg vermiş halimi görünce baya bi şaşırdılar... ne yaptınsa devam et diyolar belin melin incelmiş dediler.... 1 aydır görüşmüyoduk teyzemlerle hoşlarına gitti :))

ayyy burda takılır kalırmışım töbe töbe..........................

hep böyle oluyo 5 yıldır 64 ü görüp şişiyom gene..... oluyom 69.... bir ara 71 yaptım.... 1.58 boyla feci oluyo....

bayadır spor neyim yapmıypoorum bu akşam 20 mekik çekeyim bari azcukta bacak hareketi yaptımmı tamammdır....

betüşüm mesaj hakkını doldurmak için kullandığın yöntem gözlerimi yaşarttı doğrusugüzel yöntem:13:

yahu bende geçen sene 83 e kadar indim ama sonranu senede 83 ü görsem topikte göbek atıcam valla

ayy bir de betüş sen hiç zihnimde canlandırdığım gibi biri değilmişsin yahu..ben seni hep siyah kıvırcık saçlı ve şişko (ben gibi) hayal etmiştim..nerden bu kanıya vardım bilmiyorum ama işte öyle..hopiş işi..

kokteyl gözün çıkmayasıca bir katılmadın şu takıma..bak gelmiyosan alamanyada kardeşimi getirtcem ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…