- Konu Sahibi Handandandan
-
- #47.261
fulişim oku hoppişin rezilliklerini de bir akıl verirsin belkim
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
hoppidicik,
lypsa+,
NoRaaa
Kızlar dün noldu, erkek arkadaşımla bir mağazaya girdik, kısa spor kot bir etek beğendim 40 beden denedimm olmadıbüşün dediği gibi görevliye dedim bunun 1 beden küçüğü yok mu diyee :))) kotu çok beğendim ama kalmamış 38'i ama olsunn o mutluluk çok başkaydıı :))) o günleri de gördüm ya ne kadar şükretsem azdır :)
Aynen oyle olduuuuu ben buralardan uzaklasinca diyet modundan cikiyoruuum,o ne kiz lavman bana mi yapicanTüüüüüüüüüüüüüüüüüüü sana Eminoşşşş..Bak gördünmü bizden azıcık uzak kaldın hemen diyetini bozdun.Popişine popişine batırıcam mızrakları.Kaçamak yaptın yaptınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi daha devam etmem ne demek.Sabitlemeye falan geç bebişim bari geri alma..Sen toffle ları götüreceksin ben sanki bilmiyormuyummmmmmmmmmmmmmm
Hopiiş sen Eminoştan daha iyisin bari kaldığın yerden devam ediyorsunCuma günü yüzümü kara çıkarmayın bebişlerim lütfennnnnnnnnnnnn
Bu arada size bir sorum var.Evde hiç lavman yaptınız mı? Eczaneden mi aldınız?Ne kadar verdiniz..?
ayyy kfleks de guzel ama herseyi yiyesim vargamzeeee sana yazıyorum beybi
ben kflekse başlıyorum varmısın sadece öğlen yemek yicem sabah akşam kfleks
ooooyyy yerim seni hopisim yaa nasil da moral verio bak arkadasina o kadar kotu degil yani hee ben birakmayim dukani o zaman valla bugun su dakkaya kadar sadik kaldim birakip birakmamak konusunda kararsizdim ama senin desteginle birakma tarafindan uzaklastim wallaoff emoşum yaa senin yediğin ne ki benim yediklerimin yanında..zaten sen güzel bir kilodasın , o boyla bence daha fazla verme..60 da sabit kal ama sen bilirsin yinede..ben senin boyunda olsam 65 den aşağı inmezdim..yalnız diyeti bırakma , diyetle beraber haftada iki gün spor seni formda tutar..simit yemiş Allahım dert ediyoo..kız ben künefe diyorum, kokareç diyorum yaaaaaa
yahu hilalim ben emoşdan iyi değilim, o şu an dediğin gibi seyire bile geçebilir ama benim vermem gereken bir sürü kilom var, ben halen yiyorum..bir de bu kadar kendimi kasıp neden sonra birşey görünce saldırıyorum bilmiyorumki..bütün yaptığım her şey boşa gidiyor sonra..evden hiç mi çıkmayacam ben??:26:
lavman seti var eczanede..7-8 lira gibi birşey..niçin yapıcan kız, bahar temizliğimihani bu maranki falan öneriyo ya baharda detoks falan, öyle birşeymi yapıcan..
bana veeeeer sabah kahvaltim dukan oglen nagisle kfleks yiyorum ama oglen serbest kfleks aksama pudigler de ara ogun olurŞimdi ben bu pudingleri ne yapayım????????????
Yiyeyim mi?????
ayyyy biktim bu dukanin sabah haslama yumurtasindanArtık düzenli olarak menü yazıyoruz diye konuşmuştuk sözümüde tutayım bari...Neyide yazacaksam açlıktan ölmek üzereyim resmen...
Sabah her zamanki gibi yemeğimi evde unuttum geldim.Öğlende alışverişlerde gezip tozunca.......
Sabah : 2 haşlanmış yumurta..
Öğlen 1 kase yoğurt...
Veee akşam allah büyük yarın güncellerim menümü..Akşam puding yerim belki
hahahaaaaaaaytt..3 tane ne kız..Allah iyiliğini versin..bi dene neyine yetmiyoKaçamak yüzünden proteine ağırlık vermiştim ama sebze gününde yoğurtla yerim afiyetle..Alışkanlık yapmaz kız bi kere yapıcam.Ama ben 3 tane aldım ne oluuurrrrrrrrrrrrrrrr ne olmazzzzzzzzzzzzzzzz:)))))))))))))
kız vallahi utana sıkıla yazıyorum ama ne yapimm. sizden başkası anlamaz halimden..evdekiler bile benle dalga geçiyo artıkbu arada hopiş ve hiloş bugün konuştuklarınız tam beni anlatıyo bütün bir hafta kas kas,haftasonu cozut hemde ne cozutmak bir başladımı dur durak bilmiyorum ne olucak bu halim diyin bakalım bazen öyle oluyoki topiğe gelmeye yüzüm tutmuyo o derece
migrosda yulaf-galeta karışımı hafta sonu indirimdeydi.bende geçen yaptığım ve pişerken sönen elmalı kekimi tekrar yaptım ve sönmediiBugün yulaf galeta karışımı aldım bakalım lezzetleri naısl olacak...
Bu deniyorum akşama inşallah..Tık tık...
Aldığım üründe işte bu.......
emoşşşşşşş beni yere yatırdın bacım..kötü yola düşmüş gibisin heeooooyyy yerim seni hopisim yaa nasil da moral verio bak arkadasina o kadar kotu degil yani hee ben birakmayim dukani o zaman valla bugun su dakkaya kadar sadik kaldim birakip birakmamak konusunda kararsizdim ama senin desteginle birakma tarafindan uzaklastim walla
bana veeeeer sabah kahvaltim dukan oglen nagisle kfleks yiyorum ama oglen serbest kfleks aksama pudigler de ara ogun olur
ayyyy biktim bu dukanin sabah haslama yumurtasindanyazarken bile fenalik geciriyorum resmen yerlerdeyim suan sooole tereyagli yagda olsaydi bariiiii ayyyyy kendimi tuttum tuttum valla kotu yola dusmus kiz gibi hissediyom haaa ben iflah olmam gayli donus yok banaaa ayyy kendimi taniyamiyorum resmen yaaa haaa hilal ye o pudingleri kurtul ama bi daha da alma sakin bak yemezsen aklinda kalacak onu yemedim die baska bisey yiycen kacamak yapoacaksan pudingle yap en masumu ooo benim gibi sufleyle simitle yapma baciiiim
simdi mesajlari nasil sayiyoruz yaaaa habire basa don 1-2-3-.......... m u yapcazz yok yaa zor ooole baska bi yolu kesin vardir bunun
hahahaaaaaaaytt..3 tane ne kız..Allah iyiliğini versin..bi dene neyine yetmiyo
kız vallahi utana sıkıla yazıyorum ama ne yapimm. sizden başkası anlamaz halimden..evdekiler bile benle dalga geçiyo artık
migrosda yulaf-galeta karışımı hafta sonu indirimdeydi.bende geçen yaptığım ve pişerken sönen elmalı kekimi tekrar yaptım ve sönmediitatlı krizin için sende yapabilirsin hiloş.tarif istersen veririm..
emoşşşşşşş beni yere yatırdın bacım..kötü yola düşmüş gibisin heesuçluluk duygusu işte o emoşum..valla bende aynen o dediğin gibi hissettim ama yedim yinede..bu ne biçim psikoloji anlamadım.neyse, kaldığımız yerden devam artık, 2 ileri 1 geri..mehteran gibiyiz vallahi..
kız yukarda başlık yazan yere 1-2-3 deyu git..bak ben yapıyorum şimdi..
bayadır spor neyim yapmıypoorum bu akşam 20 mekik çekeyim bari azcukta bacak hareketi yaptımmı tamammdır....
napayım az sonra çıkıcam mesaj hakkımı doldurayım daha da giremem.... bu gün papağan almak için bir kızla anlaştım.... nişanlısıyla kavga etmiş nişanlısı istiyomuş papapağanı sen nasıl satarsın diye.... dedim kısmet değilmiş bozulmasın aranız boşver beni dedim :))) hey Allah ım yarabbiiim çingene oynamaya kalkmış dümbelek patlamış misali.......
hopiş benlede dalga geçiyolardı, hiç inanmadılar..... ben bile rejime başladım demeye korktum gene olmıcak diye..... ama 4.5 kg vermiş halimi görünce baya bi şaşırdılar... ne yaptınsa devam et diyolar belin melin incelmiş dediler.... 1 aydır görüşmüyoduk teyzemlerle hoşlarına gitti :))
ayyy burda takılır kalırmışım töbe töbe..........................
hep böyle oluyo 5 yıldır 64 ü görüp şişiyom gene..... oluyom 69.... bir ara 71 yaptım.... 1.58 boyla feci oluyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?