Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

busecim bakıyorum birinci oldun diye hemen iddialaşmalar kendine güvenmeleroooo süperrrrr
tamam iddialaşalım ama kaç kilo vereceğimiz için iddialaşalım % olarak değil tamam mı

aynen öyle oldu valla kilo vermem durmuştu bir süre şnce ama şimdi tekrar başladı ondan bu güvenimtmm ıddalaştık:13:

TAKIM İÇİ YARIŞ SONUÇLARI
buse8(87,7/86,3/1,4 /%1,60 )
İlkay80(94/91,7/2,3/%1.22)
cekum(94,2/93,4 /0,8 /%0,85 )
merili (62,2/61.7 / 0,5/%0,80 )
servey(73,4/73/0,4 /%0,54 )
zayiflicim(87,9/87,8 /0,1 /%0,11 ):44:
betul77 (68,1/68,1/0/%0)
ddanes(57,6/57,6/0 /%0 )

CEZA ALANLAR % 0.75 ALTI KLANLAR
servey(73,4/73/0,4 /%0,54 )
zayiflicim(87,9/87,8 /0,1 /%0,11 )
betul77 (68,1/68,1/0/%0)
ddanes(57,6/57,6/0 /%0 )

YUKARIDA YER ALAN ARKADAŞLAR YA KENDİ CEZASINI SÖYLEYİP UYGULAYACAK YADA BENİM AŞAGIDA YAZMIŞ OLDUGUM CEZALARDAN BİRİNİ SEÇİP UYGULAYACAK.....

1.. BİR HAFTA HER SABAH KALKIP EN AZ 30 DK SPOR YAPICAK...
2..BİR HAFTA AKŞAM YEMEKLERİNİ SALATA VE YOGURT YİYEREK GEÇİŞTİRİCEK

Karisik bir gunolmus tatliya hayir demissin tebrik ederimm seni...

Keskek bizim burda asur diyolar dovmelik bugday ve etle yapiliyor degilmi spora baslamissin tebrikler bende ise yaradi isallah sendede yarar...

evet bazı yerlerde bilinmiyor ama çok lezzetli:)) başldım çok şükür inşallah aksatmadn devem edbilirim

0,800 kg ile 3. olmuşum =)) ikinci bildirimim ve yine listeleri alt üst etmişim =P

haftaya çok çok daha iyi bir sonuçla karşınızda olacağım bu sefer hedefimim minimum ikincilik olacak hanımlar.

pardon canım ya :) bilsem çarşamba akşamdan tamamlardım gözümden kaçmış bu hafta daha iyi olacak inşallah

arkadaşlar yaklaşık 5 haftada sadece tatlı yemeyerek yaklaşık 4 kilo verdim, ama çok pis saldıracağım diye korkuyorum bu yüzden bundan sonra sadece azaltma yoluna gideceğim yani herseyden gerekirse tatlıdan da yiyeceğim ama az hiç yemeyince acayip cazip geliyor. bundan sonra gene dikkat ediyorum ama zaman zaman ikram edildiğinde ucundan da olsa tadacağım ancak az. anlaştık mı?

canım ben 1 numaralı cezayı seçiyorum... diğerini yapabilirim desem yalan olur valla

selam kızlar yazılanları okudum şimdi bende dün yediklerimi yazayım yollarda ne bulduysam

sabah 2 kuru kayısı yeşil çay

öğle 1,5 kepekli sandviç

akşam 1 simit ayran

su 2lt kadar spor yok

bugün yediklerimi de yazayım bakalım akşamı çorbayla açıyorum be yarın sabah spor başlıycak söz

sabah 1 dilim ekmek biraz kaşar

ara 1 kavala kurabiyesi 2 hurma

öğle hiçbirşey

ara 2 hurma

canım benim diyetisyen 2+2+2 olarak veriyordu sonra pazarlıkla 2+1+1 oldu çorba yersem yemiyorum ama öğlen ve akşam onada dikkat edelim yanlış bilgilendirme olmasın

iyi iyi tam benim yediğim kadarmış :) ama ben akşam yememeye gayret ediyorum yiyimmi o zamaannn :S

Son düzenleyen: Moderatör:
0,800 kg ile 3. olmuşum =)) ikinci bildirimim ve yine listeleri alt üst etmişim =P

haftaya çok çok daha iyi bir sonuçla karşınızda olacağım bu sefer hedefimim minimum ikincilik olacak hanımlar.
hadi bakalım görücez bende ilk üç olacagım ..artık birincilikmi olur onu bilemem..
Kızlar bende varım nasıl yarış yapıyoruz
en çok kilo yüzdelik kilo veren birinci oluyoryaa..

anım bncede en dogrusu o doymluk degil tadımlık tabi yemeliyiz krize gireriz yoksa. ona göre diger ögünleri ayarlayabiliriz

menümm
sabah kepek ekmekli tost içinde biber maydanoz peynir ve domates vardı
salatalık
yeşil çay
ara
1 portakal
akşam
tavuk ızgara
1 bardak kola
salata
2 biber
şimdi yeşil çayımı içiyorum
spor daha yapmadım birazdan saat 20 gibiyaparım buraya yazarım neler yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…