- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #53.881
merili canım bu hafta listeyi,i sen hazırla canım ben telden giriyorum şarj problemım var leptabımda oldumu canımm
bencede sporu arttırmalıyım canım... tatlı krizleri konusuna gelince ben madde madde nasıl kurtulduğumu sayayım en iyisi..
1- tam buğday ekmeğini verilen kadar yemek zorundasın canım istemiyor yok...
2- ara öğünlerde günkurusu kayısı yanına 1 kaşık yoğurt kurtarıcı.. (bazende 2 hurma)
3- günlük kalsiyumu karşılamazsan kilo da veremezsin açlık hissin ve tatlı krizin de bitmez... o yüzden tarçınlı süt yada yoğurt, özellikle akşam 9 gibi son ara öğün
ben şuan yapmıyorum açıkçası kalsiyumu eksik tutmamaya ve ekmeği yemeye çalışıyorum yeterli oluyor artık kriz falan kalmadı bende
bildirimimi yapıyorum kızlar
başlangıç kilom:94
bu hafta : 91.7
fark:2.3
aynen canım burası banada çok iyi geldi eşim bile farketti bu kez çok azimlisin diyor. ben varım iddaaya bende 90 diyorum biraz çok hedefim ama olsun haydi kızlar sizin hedefler ne? bekliyorum sizdende hedef:)) bu arada bende cepten giriyorum mesajları beğenemiyorum sadece yorum yapabiliyorum...
betul77 (68,1/68,1/0/%0) Kilosu sabit
merili (62,2/61.7 / 0,5/%0,80 )
buse8(87,7/86,3/1,4 /%1,60 )
servey(73,4/73/0,4 /%0,54 )
zayiflicim(87,9/87,8 /0,1 /%0,11 )
cekum(94,2/93,4 /0,8 /%0,85 )
ddanes(57,6/57,6/0 /%0 ) 329. etapta izne ayrılmıştı. Kilosu sabit
İlkay80(94/91,7/2,3/%1.22) Yeni üye. Kilosu ikiye bölündü. Hedef kilo: 75
9.takım ortalaması %64
buse ablaaa bi kontrol et eksik yada fazla kimse varmıııı
bu aradaaaa benim sevdiceğim artık bi bakanlıkta uzman yard. olarak işe girdiiiikasım ortası gibi işe başlicak sanırımmm yanii ocak şubat gibi bana nişan yolu gözüküyo acilen şu 4 kiloyu da verip 0 beden olmalıyıımmm
HAFTALIK MESAJ SAYIMI
betul77: 14
merili ben bu hafta belirttiğim sebepten ötürü 2 - 3 mesaj anca atabildim üzgünüm kızlar
buse8: +30
servey: canım lütfen mesajlarını başlıklarda say yoksa bir haftanın mesajlarını tek tek saymak mümkün değil
zayiflicim: 30
cekum: +30
ddanes: 26(mesaj sayımını çarşamba günü gece 12de sıfırlıyoruz canım ondan sonraki attıkların bu haftaya sayılsın )
İlkay80: +30
Kızlar yanlış yazdığım yada eksik yazdığım bişey varsa lütfen düzeltin
işallah görürüzz yarın belli olurr...hanımlar herkes çok güzel kilolar vermiş, bu hafta takımlar arasında dereceyi görür müyüz ki acaba =)
böyle daha pratik oluyor canım elimiz yagımıza dolaşmasın diyebusecim birşey sormak istiyorum biz bildirimleri neden perşembe yapıyoruz diğer takımlar hep cuma yapıyorlar
ablacım bi bak listeye doğruysa sabah paylaşım alanında paylaşırım.. ilkayı da listeye alıp kilosunu ikiye böldüm ama bu hafta listeye girecekmiydi bilmiyorum :S
tam buğday ekmeği için belirtilen miktar ne pekii:44:
canım ya ben bi haftadır yoktum malummm bu senin iki haftada verdiğin kilo mu? bi haftada verdiysen sen naptın da bi haftada bu kadar kilo verdin bi özetle noluuuurrrrrr :)
bu aradaaaa benim sevdiceğim artık bi bakanlıkta uzman yard. olarak işe girdiiiikasım ortası gibi işe başlicak sanırımmm yanii ocak şubat gibi bana nişan yolu gözüküyo acilen şu 4 kiloyu da verip 0 beden olmalıyıımmm
busecim birşey sormak istiyorum biz bildirimleri neden perşembe yapıyoruz diğer takımlar hep cuma yapıyorlar
canım ozaman şöyle yaap günlük 5 mesaj yazmaya gayret etkızlar daha once de soylemiştim telefondan bsglanıyotum bılgısayardan degıl zaten zor oluyor donupte kacıncı mesajdı bakmak guc o yuzden sayamıyorum gun ıcınde yogunum cok donup bakarsam yazamam saymanın mantıgı burası boş kalmasın ıletışım artsın bunun bılıncındeyım buna gore sık sık gırıp yazıp hızla cıkıyorum bagıslayın ama mesajları numaralandıramıyorum ancak gun içinde yazmazsam uyarın kabulum ki hiç girmemezlik yapmam
canım perşembe iyiydir iyibız de cuma yapsak bıldırımlerı olmaz mı
arkadaslar bugun daha cok kılo vermişimdır dıye dusunmuştum ama 400gr gorunce uzuldum,aslında bır hafta için dıyetsız tatlı yemeyerek ıyı bır veriş aslında ama yıne de moralim bozuldu ayrıca ınsanlar sanki sozleşmiştı bugun ku redettıgım tatlıların haddı hesabı yok mecburen yedıklerımı gerı cevıremedıklerım oldu ama kucucuk aldım ayıp olmadın dıye
işallah görürüzz yarın belli olurr...
böyle daha pratik oluyor canım elimiz yagımıza dolaşmasın diye
eline saglık canım kontrol ettim hata yokseni nişanlıyomuyuzz şimdi hadi hayırlı olsun.. mutluluklar dilerim
kızlar daha once de soylemiştim telefondan bsglanıyotum bılgısayardan degıl zaten zor oluyor donupte kacıncı mesajdı bakmak guc o yuzden sayamıyorum gun ıcınde yogunum cok donup bakarsam yazamam saymanın mantıgı burası boş kalmasın ıletışım artsın bunun bılıncındeyım buna gore sık sık gırıp yazıp hızla cıkıyorum bagıslayın ama mesajları numaralandıramıyorum ancak gun içinde yazmazsam uyarın kabulum ki hiç girmemezlik yapmam
canım ya ben bi haftadır yoktum malummm bu senin iki haftada verdiğin kilo mu? bi haftada verdiysen sen naptın da bi haftada bu kadar kilo verdin bi özetle noluuuurrrrrr :)
Karisik bir gunolmus tatliya hayir demissin tebrik ederimm seni...menummmm
sabah kepekli tost bır muz yesilcay
ara elma turk kahvesı avucumun yarısı kdr kuru uzum
oglen nohut yemegı tavuk corba az tursu ınce 1 dılım kepek
ara turk kahvesı (iş arkadasları tatlı ıkram edıldı kadayıf bıtun ısrara ragmen yemedım gerı getırdıler masama bır catal aldım)
aksam bır tabak hamsı bugulama salata salgam
aksam ılk kez gıttıgım bır eve konuk oldum olmaz olaydım
ıkram ve ısrarları anlatamam artık ayıp olmasın dıye zorla yedıklerımı yazayım
1cevız 4badem işaret parmağı boyunda baklava 1ıncir dortte bır elma ve muz:))))
kacamadım gene de çikolata lokum antep fıstığı elimi surmedım
kızlara ne derım sonra dedım içimden
az kilo verdıgım için bırakmak gectı içimden
bugünkü menümüde yazayım
sabah kahve içmedim (hayret:))) 0.5 litre soguk su ile başladım güne
kahvaltı beyaz peynirli tost
öğlen 1 tabak keşkek(bilirmisiniz )1 dilim çörek(çok güzeldi dayanamadım)
turk kahvesi maden suyuyla
2 kupa çay
akşam güveçte etli patates 3 kaşık,havuç turp slatası yogurtlu semizotu
1 kupa yeşilçay
2,5 litre su 10 dk bisiklet 15 dk ayakta(eliptikte) 20 dk açıkhava yürüyüş
canım ozaman şöyle yaap günlük 5 mesaj yazmaya gayret et
canım perşembe iyiydir iyi
üzülme canım önümüzdeki maçlara bakalımhai iddalaşalım ....
zaten hiç 5 mesajın altına düştüğünü zannetmiyorum dikkat ederim ama;
günaydınnnnnnn bu arada;
reglim bitti sayılır artık....
umarım bu hafta iyi olur insan gr gr verince sinir oluyor istiyor ki bir bir versin
bu hafta hedefim 72 :)
bakalım artık 60 ları görmek istiyorummmm
Merili canım listenizi yanlış yerde paylaşmışsın. Sonuç topiğinde değil paylaşım alanında paylaşacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?