- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #53.981
bu arada her defasında ben imza stickerinı bulamıyorum(
neyse ki buldum stickeri bu bir işaret olabilir devam etmeliyim azmimi kaybetmemeliyim diye...
Bugün için aldığım kararlar;
Düzenli menü paylaşımı
Aksatılmayan spor (ki birazdan 1 saat yürüyeceğim)
Kilo verme konusunda bazı takıntılardan kurtulmak
Dert etmemek,rahat olmak
arkadaşlar çok sevindim dönüşünüze inanın benim bile motivasyonum düştü burası hafta içi çok güzel ama hafta sonu paylaşımlar azalınca birde sizin pes etmeniz üzülmüştüm servey senin zaten çok az kilon kalmış inanıyorum onuda çok kolay vereceksin bizim daha yolumuz çok ama inanıyorum bizde vereceğiz durmak yok yola devam:))herkese günaydınnnnnnn bomba gibi dönüyorum
bütün saçmalıklarımı bırakıyorum eskisi gibi olmalıyım umarım bu esnada kilo almamışımdır aldıysam da geri veririm sanki yapmadığım şey mi alıp vermek:)
neyse umarım iyi bir hafta olur hepimize
bildirim günlerimizi cumaya alalım arkadaşlar biz de ne dersiniz hem haftayı tamamlarız hem de birgün daha kazanmış oluruz diğer gruplarla da yarışıyoruz sonuçta
ne güzell bende çok istiyorum pantolonlarım belimden düşsün henüz olmuyor bollasma var ama düşüş yok maalesef:)) yılbaşına kadar o kilolarıda vereceğine eninim arkadaşım hepimize bol iradeli günlerrrsabah bayramda giydiğim binici pantolonumu giydim popomdan düşüyor içine mavi gömlek giydim içine soktum gömleği cok güzel olduu sanki simitlerim de küçülmüş 4 e yakın kiloyu azımsıyorum ama düşünsenize ne çok aslında dimiii??? 5 lt lik su şişesini düşünelim ona yakın birşeyi hergun taşıyordumm şimdi yok bir tane daha bıraktım mı rahatlıyorummm
amanınnnnn kimse gaza getir miyor beni yahuuuuu
hadi bbakalım inşallah........sorma busecim o kadar kaybetmişim ki inancımı 10 19 diye yazmışım(telefonda inanmıyor ki vereceğime :)) 9 ile 0 yanyana ordan :)
73 üm ama bu hafta 72,5 olcam :))
canm cuma günü yogun oluyorum ben listeyi hazırlayamam ogünherkese günaydınnnnnnn bomba gibi dönüyorum
bütün saçmalıklarımı bırakıyorum eskisi gibi olmalıyım umarım bu esnada kilo almamışımdır aldıysam da geri veririm sanki yapmadığım şey mi alıp vermek:)
neyse umarım iyi bir hafta olur hepimize
bildirim günlerimizi cumaya alalım arkadaşlar biz de ne dersiniz hem haftayı tamamlarız hem de birgün daha kazanmış oluruz diğer gruplarla da yarışıyoruz sonuçta
Bugün için aldığım kararlar;
Düzenli menü paylaşımı
Aksatılmayan spor (ki birazdan 1 saat yürüyeceğim)
Kilo verme konusunda bazı takıntılardan kurtulmak
Dert etmemek,rahat olmak
sanada günaydınnGünayyydınnnnnnnnnnnnnn :)
Herkese güzel bir hafta diliyorum!
başınız sag olsunGünaydın Kızlar
Hafta sonu cenaze evindeydim.Allah rahmet eylesin amcanın ruhuna diye diye zorla birşeyler yedirdiler.Hepside hamur işi.((((((((((((((
Umarım bu hafta toparlarım
Bugun kü menüm
Sabah
2 yumurta omlet yumurtaya hayır diyemiyorum
Kiprit kutusu kadar peynir
yarım salatalık
kesinlikle işe yarar dene ve görbu arada birkaç gündür yasadıklarımı özetleyeyim. öncelikle reglydim ayrıca çok fazla ortamda bulundum sürekli bir şey ikram edildi ve geri çevirdim ve hep tatlıydı çevirdiklerim insanların neden yemiyorsun sorularına cevap vermek eziklikti sankı neden yemediğim için üzülüyordum öte yandan organizasyonlara giderken güzel giyinmek istiyorsun ancak istediğim gibi değilim diye stres yapıyorum o yüzden canım sıkıldı.
busenin önerisi bana mantıklı geldi. haftada bir gün serbest gün olsun o gün bir kısıtlama getirmeyeyim çok işe yarayabilir neden mi çünkü genelde söyle olmuyor mu kendimizi tutuyoruz sonunda bır bırakıyoruz mesela bir gün gönlümüzce geçiyor sonra pişman oluyoruz ertesi gün başlamıyoruz bıraktık diye ama o gun serbest gün olursa ertesi gün kaldığımız yerden devam ederiz. bu hafta bunu deneyeceğim ve işe yarayacağını düşünüyorum
aramızda en iyii gaz veren sensin sakın kendini bırakma oldu gülümsabah bayramda giydiğim binici pantolonumu giydim popomdan düşüyor içine mavi gömlek giydim içine soktum gömleği cok güzel olduu sanki simitlerim de küçülmüş 4 e yakın kiloyu azımsıyorum ama düşünsenize ne çok aslında dimiii??? 5 lt lik su şişesini düşünelim ona yakın birşeyi hergun taşıyordumm şimdi yok bir tane daha bıraktım mı rahatlıyorummm
amanınnnnn kimse gaza getir miyor beni yahuuuuu
ne güzell bende çok istiyorum pantolonlarım belimden düşsün henüz olmuyor bollasma var ama düşüş yok maalesef:)) yılbaşına kadar o kilolarıda vereceğine eninim arkadaşım hepimize bol iradeli günlerrr
arkadaşlar beni biraz bilgilendirirseniz sevinirimbu takıma çağrılmışım gliba
stickerimdaki kızcağız ilerlemiş az kalmış çiçeği almasına bu arada ben de geri sayım başlamış 10-9 -8 diyecekken bırakmışım olacak iş mi bakalım yılbaşında kaçta kalacağım?
durmak yok yola devammmm
arkadaşlar çok sevindim dönüşünüze inanın benim bile motivasyonum düştü burası hafta içi çok güzel ama hafta sonu paylaşımlar azalınca birde sizin pes etmeniz üzülmüştüm servey senin zaten çok az kilon kalmış inanıyorum onuda çok kolay vereceksin bizim daha yolumuz çok ama inanıyorum bizde vereceğiz durmak yok yola devam:))
1 aya kalmaz sende görürsün canım az sabrat..ben hiç irademi kaybetmiyorum kocacıgımın tuzaklarına düşmüyorum sonunda oda pes edecek beni bırakacak....karşımda tattlı yemesimi dersiniz yoksa bana özel döner getirmesimi dersiniz o o daha neler neler ama pes etmiyorum ben kendime inanıyoum buiş bitecek sizde inanın
kızlar bugun leslieye tekrar başladım sabah aç karnına 2 mil yaptım bidahada bırakmıcam akşamda 40 dakikalık yürüyüşüm var ...
bu hafta korkun bendensabahlarıda maydanoz limon kürü uyguluyorum ....maydanozu çok sevdigim için 1 hafta daha yapıcam sonrası zararlıymış diye ara vericem 1 hafta bana şans dileyin olurmu canlarımm
arkadaşlar beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim
kızlar bugun leslieye tekrar başladım sabah aç karnına 2 mil yaptım bidahada bırakmıcam akşamda 40 dakikalık yürüyüşüm var ...
bu hafta korkun bendensabahlarıda maydanoz limon kürü uyguluyorum ....maydanozu çok sevdigim için 1 hafta daha yapıcam sonrası zararlıymış diye ara vericem 1 hafta bana şans dileyin olurmu canlarımm
öncelikle hoş geldin canım arkadaş anlatmış zaten burada burada birbirimize destek olarak hergün ne yedigimizi ve spor aktivitemizi yazarak destek oluyoruz her perşembe kilo bildirimi yapıyoruz kim kaç kilo verdei yarış yapıyoruz ilk sayfamızı oku anlarsın canım kendinden bahsedermisin biraz ...arkadaşlar beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim
bazı şeyleri kafanda bitirmen ne kadar güzel:)
Niçin zararlıymış acaba? :44:
Maydonoz limon kürünü nasıl yapıyorsun bildiğim kadarıyla maydonoz toksin attırıcı
Bende ılık limonlu su içiyorum şimdi
canım ben aynen şöyle yapıyorum
15 dala yakın taze maydamozu blendırıma koyuyorum üzerine 2 yemek kaşıgına yakın limon suyu ve yarım bardak su ekliyorum 1 dakikaya yakın döndürüyorum sonra yemyeşil oluyor suyu kahvaltıdan 15 dk önce içiyorum ...
Kaptanım, takım kuralları revizyonu tamamdır..
Hayırlı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?