Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

neyse ki buldum stickeri bu bir işaret olabilir devam etmeliyim azmimi kaybetmemeliyim diye...

stickerimdaki kızcağız ilerlemiş az kalmış çiçeği almasına bu arada ben de geri sayım başlamış 10-9 -8 diyecekken bırakmışım olacak iş mi bakalım yılbaşında kaçta kalacağım?

durmak yok yola devammmm

sabah bayramda giydiğim binici pantolonumu giydim popomdan düşüyor içine mavi gömlek giydim içine soktum gömleği cok güzel olduu sanki simitlerim de küçülmüş 4 e yakın kiloyu azımsıyorum ama düşünsenize ne çok aslında dimiii??? 5 lt lik su şişesini düşünelim ona yakın birşeyi hergun taşıyordumm şimdi yok bir tane daha bıraktım mı rahatlıyorummm
amanınnnnn kimse gaza getir miyor beni yahuuuuu

Bugün için aldığım kararlar;

Düzenli menü paylaşımı
Aksatılmayan spor (ki birazdan 1 saat yürüyeceğim)
Kilo verme konusunda bazı takıntılardan kurtulmak
Dert etmemek,rahat olmak

arkadaşlar çok sevindim dönüşünüze inanın benim bile motivasyonum düştü burası hafta içi çok güzel ama hafta sonu paylaşımlar azalınca birde sizin pes etmeniz üzülmüştüm servey senin zaten çok az kilon kalmış inanıyorum onuda çok kolay vereceksin bizim daha yolumuz çok ama inanıyorum bizde vereceğiz durmak yok yola devam:))

ne güzell bende çok istiyorum pantolonlarım belimden düşsün henüz olmuyor bollasma var ama düşüş yok maalesef:)) yılbaşına kadar o kilolarıda vereceğine eninim arkadaşım hepimize bol iradeli günlerrr

Son düzenleme:
sorma busecim o kadar kaybetmişim ki inancımı 10 19 diye yazmışım(telefonda inanmıyor ki vereceğime :)) 9 ile 0 yanyana ordan :)
73 üm ama bu hafta 72,5 olcam :))
hadi bbakalım inşallah........
canm cuma günü yogun oluyorum ben listeyi hazırlayamam ogün
Bugün için aldığım kararlar;

Düzenli menü paylaşımı
Aksatılmayan spor (ki birazdan 1 saat yürüyeceğim)
Kilo verme konusunda bazı takıntılardan kurtulmak
Dert etmemek,rahat olmak
aramıza dönmene sevindim
Günayyydınnnnnnnnnnnnnn :)

Herkese güzel bir hafta diliyorum!
sanada günaydınn
başınız sag olsun
kesinlikle işe yarar dene ve gör böylelikle kaçamak yaptıgın gün sonrasında diyeti bozdum psikolojisine girmezsin.....
aramızda en iyii gaz veren sensin sakın kendini bırakma oldu gülüm

1 aya kalmaz sende görürsün canım az sabrat..ben hiç irademi kaybetmiyorum kocacıgımın tuzaklarına düşmüyorum sonunda oda pes edecek beni bırakacak....karşımda tattlı yemesimi dersiniz yoksa bana özel döner getirmesimi dersiniz o o daha neler neler ama pes etmiyorum ben kendime inanıyoum buiş bitecek sizde inanın

kızlar bugun leslieye tekrar başladım sabah aç karnına 2 mil yaptım bidahada bırakmıcam akşamda 40 dakikalık yürüyüşüm var ...
bu hafta korkun benden
sabahlarıda maydanoz limon kürü uyguluyorum ....maydanozu çok sevdigim için 1 hafta daha yapıcam sonrası zararlıymış diye ara vericem 1 hafta bana şans dileyin olurmu canlarımm

hiç olacak iş değil.

uzun bir yol ama hepimiz aynı bitiş çizgisinde buluşup birlikte sevineceğiz. :)

bazı şeyleri kafanda bitirmen ne kadar güzel :)

Niçin zararlıymış acaba? :44:

arkadaşlar beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim

Merhaba aysesu takımımıza hoşgeldinnn :)

Takım kaptanımız Buse Abla, ayrıntılı bilgileri o verecektir. Ama genel olarak günlük menü paylaşımı, birbirimize destek, yüksek motivasyon temel amacımız. Bu sayede herkes hedeflediği kiloya ulaşacak inşallah. :)

Kendinden bahseder misin biraz? Yaşın,boyun,kilo alma hikayen,hedefin vs.

Son düzenleme:

Maydonoz limon kürünü nasıl yapıyorsun bildiğim kadarıyla maydonoz toksin attırıcı

Bende ılık limonlu su içiyorum şimdi

arkadaşlar beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim
öncelikle hoş geldin canım arkadaş anlatmış zaten burada burada birbirimize destek olarak hergün ne yedigimizi ve spor aktivitemizi yazarak destek oluyoruz her perşembe kilo bildirimi yapıyoruz kim kaç kilo verdei yarış yapıyoruz ilk sayfamızı oku anlarsın canım kendinden bahsedermisin biraz ...
bazı şeyleri kafanda bitirmen ne kadar güzel :)

Niçin zararlıymış acaba? :44:

15 gün yapıp 1 hafta ara verilmesi yazıyodu sonra tekrar 15 daha yapabilirsin ama 6 ay ara vermen lazımmış sonrasında... abartmamak lazımmış her faydalı şeyin dozu aşıldıgında zararları var ...o şekilde düşününce mantıklı geliyo ..

Maydonoz limon kürünü nasıl yapıyorsun bildiğim kadarıyla maydonoz toksin attırıcı

Bende ılık limonlu su içiyorum şimdi

canım ben aynen şöyle yapıyorum
15 dala yakın taze maydamozu blendırıma koyuyorum üzerine 2 yemek kaşıgına yakın limon suyu ve yarım bardak su ekliyorum 1 dakikaya yakın döndürüyorum sonra yemyeşil oluyor suyu kahvaltıdan 15 dk önce içiyorum ...

Teşekkürler canım bende muhakkak yapmaya çalışıcam

* Her üye kendi kilo bildirimini perşembe günü en geç 12:00 kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür..mazereti olan cuma günü en geç 12:00 kadar bildirim yapmak zorundadır.....

* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

>>> 1.sarı kart,2.sarı kart ve kırmızı kart ile diskalifiye...

sarı kartların silinmesi>>> bu konuda sarı kart silinmez...

* Her üye haftada en az 30 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..mesajlarınızı numaralandırınız...

sarı kartların silinmesi>>> bu konuda sarı kart silinmez...!özel durumlar kaptanın insifiyatinde...!

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile sayısını bildirmekle yükümlüdür..

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...

sarı kartların silinmesi>>> genel bireyselde ilk 3 dereceye girenlerin sarı kartları silinir.her kilo verdiği hafta,bir önceki sarı kartı silinir...!

* yeni üyenin deneme süresi 2 haftadır,yeterli paylaşım ve takıma uyum sağladığı kanaatine varılınca listeye dahil edilir.

*her üye haftalık hedef belirlemeli ve hedefine ulaşmalıdır...%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için bu gerekli ve zorunludur...

YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

TAKIM YÜZDESİ HESAPLAMAK

yüzdeleri toplanarak, kişi sayısına bölünüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…