- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #53.961
benim hiçççç bırakmaya niyetim yokk ....ya vericem ya vericem başka alternatif yok yanii...selam arkadaşlar motivasyon düştü gibi geliyor bana ne dersiniz kilo kolay alınıyor ama malesef vermek çok zor biraz dişimizi sıkıcaz elbet hepimizin canı çekiyor ama artık nefsimize dur demenin zamanı geldi artık zayıflayacagım bu istemedigim görüntüyü görmeyeceğim demeliyiz kendimize bunun içinde inanın sadece menümüzü azaltmak sporu artırmak yetecek bize çok kolay olmayacak belki ama olacak haydi hep beraber sağlıklı olmaya güzel olmaya zayıflamaya var mısınız
çok güzel gidiyosunn...ben varım...
bugünkü menüm yarım litre su peynirli tost çay
ara 2 kuru kayısı 1 ceviz
15.30 yarım litre su 1 etli pide lıght cola
aksam yok acıkmadımda zaten 1 nescafe
saat 8 gibi 1 elma 3 kaşık yoğurt yiyeceğim
2.5 litre su yARIM SAAT ELİPTİK
selam kızlar
öncelikle cuma günü yemeğe misafirimiz vardı sular kesildi bide üstüne annemle telaşa düştük, neyse onu atlattık ama cumartesi de benim arkadaşlarım geldi yemeğe gece de bende kaldılar kız gecesi yaptık yanii o yüzden iki gündür bi türlü gelemedim kusuruma bakmayın..
ama şu nişan işi de iyice yaklaştı artık iyice dikkat etme dönemine girmem lazım 4 kilo kaldı vermem gereken vereyim de kurtulayım artık.. pilatesime de geri başlıyorum inşallah.. günde de 3 litre su içmeye gayret göstericem.. yarından itibaren bambaşka bir merili olcam göreceksiniz..
ahada burada size söz veriyorum yılbaşında bu kız 57 kilo olacak...
yılbasında nasıl 63 olcam 19 kilo veremem ki basaramıyacagım gsliba😔😔😔😔
hep tedırgınım agzıma bışey goturdugumde vıcdan azabı hıc keyıf slamıyorum hep stres yılbadına basaramıyacagım da
Bugün için aldığım kararlar;
Düzenli menü paylaşımı
Aksatılmayan spor (ki birazdan 1 saat yürüyeceğim)
Kilo verme konusunda bazı takıntılardan kurtulmak
Dert etmemek,rahat olmak
19 kilomu servey sen 73 degılmıydın:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?