Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slm kızlar nasıl gidiyor diyetler bakalım

ben bugun bir kaçamak yaptım
ama ceza olarak 100 ip atladım

menümü yazayım
sabah .
2 tb ekmek
1kk peynir
1 yumurta
2 köz biber
sekersiz cay
ara
kase yogurt
1 elma

akşam
1 kase çorba
2 gözleme

bugün bende kaçamak yaptım kızacaksin biliyorum busecim ceza olarak 15 dk fazladan eliptik yapicam sözzzz
bugünkü menüm kahvaltı yapamadım erken çıkmam gerekiyordu canım istemedi sadece şekersiz nescafe
öğlen sosyete böreği (yağsız kıymalı yoğurtlu) sütlü tatlı (tavuk göğsü) 2 kupa çay
akşamyoğurtlu cevizli kereviz salatası

1'5 litre su 2 litreyi geçer umarım su içemiyorum artık( spor birazdan yapicam yarım saat bisiklet yarım saatte ayakta eliptik hatta zorlayacağım yapabildiğim kadar:))

of of of ne yapmışsın canım sen ya heralde güne gitmişsin demi...neyseki cezanı yapıcaksın yaptıktan sonra mutlaka yaz tm canım
ben şimdi yeşil çayımı içiyorum birazdan kalkıp 40 dk yürüyecem ...

selam kızlar 2 gündür yokum kusura bakmayın yine internet problemi :) fizik tedaviye başladım canlarım ve sevgili kaptanım bu hafta cezamı yapamıyorum maalesef... egzersiz kısıtlaması var ilk hafta olduğu için... 2 numaralı cezaya geçeyim ben en iyisi menümü yazayım bana nasıl ceza olacak bilmiyorum ama kaçamaklara..

uyanınca 2 günkurusu kayısı ılık su

sabah 2 dilim tam buğday ekmeği 1 kk peynir salatalık açık çay
ara 1 şekersiz neskafe

öğle izmir kumru
ara 1 şekersiz neskafe

akşam yağsız cacık 1/2 dilim kepek ekmeği

su 3 lt kadar spor yok 1 saat fizik tedavi :)

canım bu serbest gün olayı biraz riskli bence... yerine diyetisyenlerin verdiği gibi serbest öğün yapsan daha iyi olur gibi geliyor bana.. haftada 2-3 öğün serbest olursan kilo vermeye devam edersin kendini de sıkmazsın çarşamba akşam öğünü ve cumartesi öğle gibi( dışarı çıkacaksındır mesela arkadaş ortamında kendini kasmazsın)

geçmiş olsun canım bel agrısımı var.. menün güzel spor yapamadıgın gnlerde dikkat et dengelersin canım...

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım hayırdır bel agrısımı var.. menün güzel spor yapamadıgın gnlerde dikkat et dengelersin canım...

evet bel ağrısı bursaya gelmişken büyük şehirde tamirata gireyim dedim ya romatizma olabilirmiş bende onun tahlillerini yapıyoruz bir yandan asıl ozaman sorun olacak gibi... inşallah doktor yanılmıştır yoksa spor diyet nasıl olur ilaçlar kilo aldırırmı birsürü iş olacak bana..

canım maydanoz limon kürüün bi açıklasana tam nasıl yapıyorsun ?

çok geçmiş olsun canım ya zordur romatizma çıkmaz inşallah

anlatmışsın burda görmedim bu tek içimlik olarak yaptığın miktar mı ?

canım maydanoz limon kürüün bi açıklasana tam nasıl yapıyorsun ?

15 dal taze maydanozu blendıra koyuyoum yarım bardak su ve 2 yemek kaşıgı limon koyup 1 dakikaya yakın blendırda çeviiriyorum...yemyeşil su oluyor afiyetle içiyorumm

canım hoşgeldin zayıflama maratonuna çok güzel başlamışsın devamını bekliyoruz

senide kaçamak yaparken gördük ya

ve bir kaçamak yapan daha siz enazında cezanızı yapıyorsunuz kızlar... ben ne yapayım pc başında oturmak bile yasak...

çok geçmiş olsun canım ya zordur romatizma çıkmaz inşallah
sağol canım inşallah gülüp geçmeye çalışıyorum da farkındayım başıma geleceklerin...

evet zaten bir bardak çıkıyor..her sabah aynı şekilde yapıp içiyorum
sağolasın tekrardan yarın sabah yapıyorum... bu arada çoklu alıntı yapmayıda başardım bem kalkıyorum kızlar yeşil çayımı içicem şimdi herkese iyi geceler...

canım zaten bende öyle yapıyorum mesela canım çok dolma veya makarna çekiyor kendimi durduruyorum cuma günü yerim diye.. yani haftada bir 1 ögün serbest oluyo böylelikle kaçamak yapmaktan kurtuluyorum ama mecbur kalırsam diyelim dışardayım olan ne varsa abartmadan yiyorum sonra sporumu ogün çogaltıyorum böylelikle dengelemiş oluyorum

Merhaba kızlar, bugün bize çat kapı yatılı misafir geldi. O sebeple giremedim. Onlar gidene kadar yeterince ilgilenemeyeceğim gibi duruyor. Ayrıca haftaya da sınavlarım var. Tam olarak izinli olma durumu ve kuralları hakkında bilgi sahibi değilim. 2 hafta izinli olsam nasıl olur? İzinli olma durumu hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim.

ÜYE İZİN HAKLARI
Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her üyenin yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır. Yıl tanımıın başlangıcı Ekim ayıdır.
İzne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir. Bu kural 276.etap itibariyle geçerlidir.

canım yukarıda yazıldıgı gibi ....sen bu hafta bildirimini yap seni izinli yazayım

kızlar ıyı geceler inanılmaz yogun bir gundu çok yoruldumm
menumu yazayımmm
sabah kepekli tost sutlu nescafe ara 1muz mandalin
oglen soguk nescafe (vakıt olmadı yemek yıyemedım)(
ara ayran- yogurt 5 badem
aksam bır tabak barbunya 5hamsı
sutlu nescafe-turkkahvesı
karnım zıl calıuor ancak uyumalıyımm

busecim sporumu yaptım yarım saat bisiklet yarım saatte ayakta pestilim çıktı tahminin doğru günüm vardı büyük oğlumun sınavı var yarın fenden ders çalışırdım nerdeyse uyuyacaktım çok yoruldum bugün artık uyku vakti:)) suyuda 2,5a tamamladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…