- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.041
bugün bende kaçamak yaptım kızacaksin biliyorum busecim ceza olarak 15 dk fazladan eliptik yapicam sözzzz
bugünkü menüm kahvaltı yapamadım erken çıkmam gerekiyordu canım istemedi sadece şekersiz nescafe
öğlen sosyete böreği (yağsız kıymalı yoğurtlu) sütlü tatlı (tavuk göğsü) 2 kupa çay
akşamyoğurtlu cevizli kereviz salatası
1'5 litre su 2 litreyi geçer umarım su içemiyorum artık( spor birazdan yapicam yarım saat bisiklet yarım saatte ayakta eliptik hatta zorlayacağım yapabildiğim kadar:))
bu arada birkaç gündür yasadıklarımı özetleyeyim. öncelikle reglydim ayrıca çok fazla ortamda bulundum sürekli bir şey ikram edildi ve geri çevirdim ve hep tatlıydı çevirdiklerim insanların neden yemiyorsun sorularına cevap vermek eziklikti sankı neden yemediğim için üzülüyordum öte yandan organizasyonlara giderken güzel giyinmek istiyorsun ancak istediğim gibi değilim diye stres yapıyorum o yüzden canım sıkıldı.
busenin önerisi bana mantıklı geldi. haftada bir gün serbest gün olsun o gün bir kısıtlama getirmeyeyim çok işe yarayabilir neden mi çünkü genelde söyle olmuyor mu kendimizi tutuyoruz sonunda bır bırakıyoruz mesela bir gün gönlümüzce geçiyor sonra pişman oluyoruz ertesi gün başlamıyoruz bıraktık diye ama o gun serbest gün olursa ertesi gün kaldığımız yerden devam ederiz. bu hafta bunu deneyeceğim ve işe yarayacağını düşünüyorum
selam kızlar 2 gündür yokum kusura bakmayın yine internet problemi :) fizik tedaviye başladım canlarım ve sevgili kaptanım bu hafta cezamı yapamıyorum maalesef... egzersiz kısıtlaması var ilk hafta olduğu için... 2 numaralı cezaya geçeyim ben en iyisi menümü yazayım bana nasıl ceza olacak bilmiyorum ama kaçamaklara..
uyanınca 2 günkurusu kayısı ılık su
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği 1 kk peynir salatalık açık çay
ara 1 şekersiz neskafe
öğle izmir kumru
ara 1 şekersiz neskafe
akşam yağsız cacık 1/2 dilim kepek ekmeği
su 3 lt kadar spor yok 1 saat fizik tedavi :)
geçmiş olsun canım hayırdır bel agrısımı var.. menün güzel spor yapamadıgın gnlerde dikkat et dengelersin canım...
kızlar bugun leslieye tekrar başladım sabah aç karnına 2 mil yaptım bidahada bırakmıcam akşamda 40 dakikalık yürüyüşüm var ...
bu hafta korkun bendensabahlarıda maydanoz limon kürü uyguluyorum ....maydanozu çok sevdigim için 1 hafta daha yapıcam sonrası zararlıymış diye ara vericem 1 hafta bana şans dileyin olurmu canlarımm
evet bel ağrısı bursaya gelmişken büyük şehirde tamirata gireyim dedimya romatizma olabilirmiş bende onun tahlillerini yapıyoruz bir yandan asıl ozaman sorun olacak gibi... inşallah doktor yanılmıştır yoksa spor diyet nasıl olur ilaçlar kilo aldırırmı birsürü iş olacak bana..
canım ben aynen şöyle yapıyorum
15 dala yakın taze maydamozu blendırıma koyuyorum üzerine 2 yemek kaşıgına yakın limon suyu ve yarım bardak su ekliyorum 1 dakikaya yakın döndürüyorum sonra yemyeşil oluyor suyu kahvaltıdan 15 dk önce içiyorum ...
canım maydanoz limon kürüün bi açıklasana tam nasıl yapıyorsun ?
anlatmışsın burda görmedim bu tek içimlik olarak yaptığın miktar mı ?
arkadaşlar yemek hazırlamam lazım menümü yazıyım yatmadan yine okurum inşallah kızımın ödevleride var yardım edeceğim.
bugün tartıldım 65 kiloyum inşallah 55 olurum
sabah yediklerim:2 haşlama yumurta ,biraz peynir,şekersiz çay
ara:kuru kayısı,süt
öğle:1 kepçe susuz ve az yağlı kuru fasulye,salata
ara:kahveşekersiz,2 tane kepekli bisküvi
akşam:ızgara tavuk,yoğurt,salata
su 2 lt içtim yeşil çay aldım akşam limonlu yapacağım iyi geliyormuş öyle okudum faydasını görürürm inşallah
slm kızlar nasıl gidiyor diyetler bakalım
ben bugun bir kaçamak yaptım
ama ceza olarak 100 ip atladım
menümü yazayım
sabah .
2 tb ekmek
1kk peynir
1 yumurta
2 köz biber
sekersiz cay
ara
kase yogurt
1 elma
akşam
1 kase çorba
2 gözleme
bugün bende kaçamak yaptım kızacaksin biliyorum busecim ceza olarak 15 dk fazladan eliptik yapicam sözzzz
bugünkü menüm kahvaltı yapamadım erken çıkmam gerekiyordu canım istemedi sadece şekersiz nescafe
öğlen sosyete böreği (yağsız kıymalı yoğurtlu) sütlü tatlı (tavuk göğsü) 2 kupa çay
akşamyoğurtlu cevizli kereviz salatası
1'5 litre su 2 litreyi geçer umarım su içemiyorum artık( spor birazdan yapicam yarım saat bisiklet yarım saatte ayakta eliptik hatta zorlayacağım yapabildiğim kadar:))
sağol canım inşallah gülüp geçmeye çalışıyorum da farkındayım başıma geleceklerin...çok geçmiş olsun canım ya zordur romatizma çıkmaz inşallah
sağolasın tekrardan yarın sabah yapıyorum... bu arada çoklu alıntı yapmayıda başardımevet zaten bir bardak çıkıyor..her sabah aynı şekilde yapıp içiyorum
canım bu serbest gün olayı biraz riskli bence... yerine diyetisyenlerin verdiği gibi serbest öğün yapsan daha iyi olur gibi geliyor bana.. haftada 2-3 öğün serbest olursan kilo vermeye devam edersin kendini de sıkmazsın çarşamba akşam öğünü ve cumartesi öğle gibi( dışarı çıkacaksındır mesela arkadaş ortamında kendini kasmazsın)
Merhaba kızlar, bugün bize çat kapı yatılı misafir geldi. O sebeple giremedim. Onlar gidene kadar yeterince ilgilenemeyeceğim gibi duruyor. Ayrıca haftaya da sınavlarım var. Tam olarak izinli olma durumu ve kuralları hakkında bilgi sahibi değilim. 2 hafta izinli olsam nasıl olur? İzinli olma durumu hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?