- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.081
teşekkürler kızlar :) akşama kadar masa başında kayıt yapınca yemek yemek de yasak oluyo haliyle ondan kaçırdım öğünleriinşallah bu hafta artıda çıkmam
guzeller 200 kilo verenle bizim vermemizi kıyaslarsak bence onun vermesı daha kolay
biz mankenız yaa yag oranımız ne onun yanında
ewet arkadaş anladım kaptanmışsınız galiba zamanla dahada bana takıldığım yerde yardım ederseniz sevinirim.şu yüzde hesabınıda yaparım inşallah
ben ayse 26 yaşındayım 9 yıldır evliyim 2 çocuğum var kızım okula gidiyor oğlum 2 yaşında kilom pek yoktu doğumdan sonra da kilom yoktu ama 6 aydır kadın hastalığından operasyon geçirdim ilaçlar stres 8 kilo kadar kilo aldım 57 kiloydum 55 olsam çok güzel olacak 169 boyum var .Aynı zaman da önlisans okuyorum bu yüzden spora ayıracak pek vaktim olmuyo hareketlerimi artırmaya çalışıyorum bu kadar
arkadaşlar soğuk su içmeyi bırakmış bulunuyorum terli icince hasta oldum büyüklerimiz boşuna dememiş yani:)) ama şimdide gene çok içemiyorum(
bugün uyuyakalmışım ya. saat oldu 11:00 spora gideceğim şimdi. galiba +larda falanım, bilmliyorum ama dün akşam tarhana çorbası içtim ve son zamanlarda bağırsaklarımda bir tembellik yaşıyorum. bu iki durum beni endişelendiriyor. aman sabit çıkayım perşembe günü de artıda çıkmayayım yeterki. off nasıl uyuduysam sersem tavuk gibi olmuşum yahu.
canım bu serbest gün olayı biraz riskli bence... yerine diyetisyenlerin verdiği gibi serbest öğün yapsan daha iyi olur gibi geliyor bana.. haftada 2-3 öğün serbest olursan kilo vermeye devam edersin kendini de sıkmazsın çarşamba akşam öğünü ve cumartesi öğle gibi( dışarı çıkacaksındır mesela arkadaş ortamında kendini kasmazsın)
evet bel ağrısı bursaya gelmişken büyük şehirde tamirata gireyim dedimya romatizma olabilirmiş bende onun tahlillerini yapıyoruz bir yandan asıl ozaman sorun olacak gibi... inşallah doktor yanılmıştır yoksa spor diyet nasıl olur ilaçlar kilo aldırırmı birsürü iş olacak bana..
olumsuzluga kapılma ...işin yoksa bugun hemen kalkıp bir yeşil çay demle iç sonra sauna eşofmanın varsa giyin spor yapmaya başla ter atınca ben en az 500 gr da olsa eksi çıkıyorum tavsiye ederimm
ben kalkayım kızlar bugun ütüm var ay nefret ediyorum şu ütü işinden yaaaa
aaa ben yokken akmış gitmiş muhabbetler oku oku bitiremedim.. ben geldim siz kayboldunuz.. herkes nerde bakiiimmmyoksa benden mi kaçıyosunuuuuuuuuuuuzzzzzzz
kızlar bu arada yeni kararlar aldım onu da unutmadan söyliim..
bu günden itibaren pilatesime yeniden başlıyorum..
bide günde 3 kitre su içmeye gayret edicem.. geçenlerde bi haber okudum bi kadın sindirim sorunu çekiyomuş doktor 3 litre su iç demiş.
kadın 1 ayda hem kilo vermiş hemde 10 yaş gençleşmişş
Ben şimdi geldim yemekten hepimiz anlaştık sen gelince kaçtık dermişim :)
En çok bu kısımı beğendim bu haberin
Öğlen Menüm
Ispanak bol yoğurtlu
1 elma
1 kivi
çok az domates çorbası
Patlamak üzereyim
aslında çok değil iyi ama bence meyveyi ara öğün yapabilsen o daha iyi olur diye düşünüyorum
hiç olurmu tatlım benim işim var diye çıkmıştımm...aaa ben yokken akmış gitmiş muhabbetler oku oku bitiremedim.. ben geldim siz kayboldunuz.. herkes nerde bakiiimmmyoksa benden mi kaçıyosunuuuuuuuuuuuzzzzzzz
ooooooooo hadi inşllah küçülmüştr.Miğdemmi küçüldü yoksa çokmu yedim nefes alamıyorum
Şiştim resmen
iyiymiş ama ben en fazla 2.5 iiçiyorum zamanla 3 yaparımkızlar bu arada yeni kararlar aldım onu da unutmadan söyliim..
bu günden itibaren pilatesime yeniden başlıyorum..
bide günde 3 kitre su içmeye gayret edicem.. geçenlerde bi haber okudum bi kadın sindirim sorunu çekiyomuş doktor 3 litre su iç demiş. kadın 1 ayda hem kilo vermiş hemde 10 yaş gençleşmişş
güzel menü ...Öğlen Menüm
Ispanak bol yoğurtlu
1 elma
1 kivi
çok az domates çorbası
Patlamak üzereyim
merili canım ne yaptın yüürüyüşünü yaptınmı ben birazdan akşam yemegimi yicem sonra 2 saat sonra yürüyüşş
ablacım bizim burada heryer yokuş yürüyüş yapmam imkansız.. insem çıkamam çıksam inemem hesabıo yüzden akşam pilates yapmayı planlıyorum :)
hım anladım canım ..benim o problemim yok koşu bandım var ..yıllardır ilk defa işe yarıyorşimdi 40 dk lık yürüyüşmüde yaptımm
ben şunu keşfettim kendimde buraya yapıcam yazdıgımda mutlaka yapıyorum söz vermiş gibi hissediyorum kendimi
menüm menüm güzel menüm geliyorr
sabah
1 kase çorba 2 tb ekmek
ara
portakal
yeşil çay
akşam
2 kaşık çorba
1 küçük tabak barbunya
pilav vardı yemedim
ara
yeşil çay
kendimi yarına hazırlıyorumm
spor...2 mil leslie 75 ip 40 dk tempolu yürüyüş
busecim gercekten supersınnnnmenüm menüm güzel menüm geliyorr
sabah
1 kase çorba 2 tb ekmek
ara
portakal
yeşil çay
akşam
2 kaşık çorba
1 küçük tabak barbunya
pilav vardı yemedim
ara
yeşil çay
kendimi yarına hazırlıyorumm
spor...2 mil leslie 75 ip 40 dk tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?