- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.061
evet zaten bir bardak çıkıyor..her sabah aynı şekilde yapıp içiyorum
selam kızlar.. iki gündür fenalardayım dün tansiyonum çıktı şekerim düştü falan.. bi garip oldum
evet bel ağrısı bursaya gelmişken büyük şehirde tamirata gireyim dedimya romatizma olabilirmiş bende onun tahlillerini yapıyoruz bir yandan asıl ozaman sorun olacak gibi... inşallah doktor yanılmıştır yoksa spor diyet nasıl olur ilaçlar kilo aldırırmı birsürü iş olacak bana..
geçmiş olsun canım yaaa merak ettik şimdi nasılsın
iyiyim canım sabah çok erken kalmıştım 7 de iş yerinde olmam lazımdı (günü birlik organizasyon işlerinde çalışıyorum arada) doğru düzgün bişey de yiyemedim sürekli ayaktaydım. sonra iş bitti çıktım ettim derken saat 3 oldu otobüsle uzak bi alışveriş merkezine gitmemiz gerekiyodu erkek arkadaşımla otobüstede ayaktaydım bide aşırı kalabalıktı ondan oldum heralde.. bayılcak gibi oldum sonra bişeyler yiyince kendme geldim ama iki gündür iş yüzünden diyet falan yalan olduherşey bana karşı yaa off
selam kızlar.. iki gündür fenalardayım dün tansiyonum çıktı şekerim düştü falan.. bi garip oldum
iyiyim canım sabah çok erken kalmıştım 7 de iş yerinde olmam lazımdı (günü birlik organizasyon işlerinde çalışıyorum arada) doğru düzgün bişey de yiyemedim sürekli ayaktaydım. sonra iş bitti çıktım ettim derken saat 3 oldu otobüsle uzak bi alışveriş merkezine gitmemiz gerekiyodu erkek arkadaşımla otobüstede ayaktaydım bide aşırı kalabalıktı ondan oldum heralde.. bayılcak gibi oldum sonra bişeyler yiyince kendme geldim ama iki gündür iş yüzünden diyet falan yalan olduherşey bana karşı yaa off
canım sanada çok geçmiş olsun
günaydın kızlar herkese güzel bir tartı öncesi gün olsun
kızlarrrrr nasıl da pazarlık yapıyorum görüyorsunuz nasılsınız bakalım dün inanılmaz yoğundum bugün neyseki sakin ortalık dün öğle yemeği yemeğe vakit olmadı düşünün akşam misafirim vardı neler ikram ettim ancak yemedim gözleme yaptım onlara ancak ben sabah yerim diye ikna ettim kendimi sabah yedim :))
eeee anlatın bakalım
harikasın canım..bu azmine kilo dayanmaz bilesinn... ders konusunu hiç sorma benimkileride ben çaliştırıyorum senin yardım aldıgın internet sitesi varmıbusecim sporumu yaptım yarım saat bisiklet yarım saatte ayakta pestilim çıktı tahminin doğru günüm vardı büyük oğlumun sınavı var yarın fenden ders çalışırdım nerdeyse uyuyacaktım çok yoruldum bugün artık uyku vakti:)) suyuda 2,5a tamamladım
çok geçmiş olsun gülüm yaa dikkat et kendineselam kızlar.. iki gündür fenalardayım dün tansiyonum çıktı şekerim düştü falan.. bi garip oldum
canım şöyle diyebilirim cilt altındaki yaglanmaya ve karaciger yaglanmasına etkiliymiş..kilo vermemde etkilimi bilemiycem çünkü zaten diyette yapıyorumya mutlaka etkisi vardir ama...kulagımda ve göz kapagımda sivilce çıktı bu ilk defa oldu bende göz kapagımda ömründe çıkmamıştı yani demek istedigim deri altındaki yagları yüze veriyor sonra cildi güzelleştiriyormuş..busecim bu kürde ikinci haftan sanırım kiloda azalmanda etkili mi sence öyleyse bende denemek isterim
olur sen diyetine tam gaz devam et yeter ..iyi geceler hanımlar;
günümü yazmak istiyorum ama bir yorgunum bir yorgunum. her zamanki gibi desem olur mu kii?
yani sporumu yaptım, tatlı yemedim, 3:30 da son öğünümü yedim =)
herkesi öptüm yarın görüşürüz.
kiss kiss
işallah canım yarın herkes ekside olurr...günaydın kızlarrr nasılsınız bugün ben çok enerjik başladım güne mesajımı tamamladım inşallah yarında hedefime yaklaşmış olurum su an nescafemi içiyorum birazdan kahvaltıya geçicem gece gelebilirim artık öpüyorum hepiniziiiii
güzel kahvaltı..Günaydın Kızlar
Sabah Menüm
2 yumurtayla yapılmış omlet
Çok az peynir
Şekersiz Çay
artıdamıSanada günaydın umarım yarın hepimiz artıda çıkarız
kızlarrrrr nasıl da pazarlık yapıyorum görüyorsunuz nasılsınız bakalım dün inanılmaz yoğundum bugün neyseki sakin ortalık dün öğle yemeği yemeğe vakit olmadı düşünün akşam misafirim vardı neler ikram ettim ancak yemedim gözleme yaptım onlara ancak ben sabah yerim diye ikna ettim kendimi sabah yedim :))
eeee anlatın bakalım
yok canım karamsarlıga düşme hemen. sen o koşuşturmayla yediklerini yakıyorsundur zaten. sadece düzenli beslenmeye çalış ögün atlama sen bize lazımsın:))
geçmiş olsun arkadaşım
Çok geçmiş olsun tekrar
canım geçmiş olsun dikkat et kendine..
çok geçmiş olsun gülüm yaa dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?