- 15 Ocak 2007
- 521
- 2
- 316
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.181
slm kızlar ben geldimm
kaçamak yaptımmı diye sorarsanız şöyle söyleyim tüm ısrarlara ragmen 1 kurabiye ve 2 ççatal tatlı aldım böreklere dokunmadım
artık yarın dengelerim daha az yiyerek ve spor yaparak
kızlar merhabaaas
ben dıyet yapamayan bırıyım sadece azaltarak verebılıyorum çünkü mantıklısı o bırakınca hepsı gerı alınır yoksa mesela oglum bır haftadır pizza ıstıyor bugun goturduk en son akşam yemegınde esimle uc kişiyız ıkı orta boy soledık ben pek ac degılım dedım bır boyda 6dılum var cok actım yesem yerdım ama kuzlara ne hesap verırım dedım ve cok az yedım ıkı parca yedım sadeceyesem 3dılım daha yerdım ama olmazzzzz
Tek olunca insan canı çekse bile tutuyor da grup olunca ısrarlara dayanamıyor
selam hanımlar,
kilo vermeye devam ediyorum ama son iki haftadır verdiğim miktarlar azalmaya başladı. hayır motivasyonumu etkileyemez ama çok mutlu olduğumda söylenemez. =/
nerelerdesin canım yaaa alıştırdın bizi arıyoruz yokluğunu bittimi işler dön artık
geçmiş olsun canım ...bu satte ne cipsi aman sakın bu hafta son rakamla cezadan kurtuldun unutma canım.. seni bu hafta daha iyi görmek istiyoruz sana güveniyorum canımcımoyy canım yaa. dişçi olayım var, istanbula gidiceğim okulda yapmam gereken bir sunumum var. okumalar var. giriyorum okuyorum vs... ha girmişken yaz demi saçma bir yoğunluk mu yorgunluk mu var desem ne desem. sinirleriniyorumda kendime. 1 hafta daha vakit verdim kendime.
sonum hayrolsun bacım.
morale ihtiyacım var sanırsam.
off canım şu an çok cips istiyo. ama bu saatte nerden alacağım.
güzel gidiyorsun..selam kızlar menümü yazayım bende...
sabah 1 kase müsli sütle
oğle 1 tost çay
akşam kuru fasulye yarım tabak 2 dilim tam buğday1 kase cacık
ara 2 hurma 1 ceviz içi
su 3 lt kadar spor yok hala
slm sutubcum nasılsın canım bu hafta dönüyormusun aramıza..naber kızlar nasıl gidiyor.
KIZLAR 3. OLMUŞUZhepinizi teprik ederim canlarımsınız benim.. haftaya 1 .oluruz inşallahh.hadi kızlar az daha gayret edelim ..kim tutar bizi heheytttt......
yok canım çok degil ben 1 haftada 4 kilo verdigimi bile hatırlıyorum diyete ilk başladıgında ödem ve su atıyor vucüt yagdan gitmiyor yanibravooo bizeee 3.lükte iyi o kadar takımın arasında aslında bizim grup çok iyi gidiyor diğer takımlara baktım bugün bir kişi vermiş 3 kilo takımın kaderi değişmis resmen bizim kilo verişlerimiz normal bence bir hafta için 3 kilo çok degilmi sizcede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?