Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar Günaydın

Biraz geç oldu akşam tatlı krizim tuttu 1 adet havuç yedim bastırdı.

Regl olmuşum dünkü kıvranmalarım boşa değilmiş :)

Tebrikler bende hafta sonu cenaze evine gidecem.Yememek için çok direniyorum ama çok ısrar olunca ayıp olmasın diye geçen hafta yemiştim bu hafta bakalım nasıl olacak

Tek olunca insan canı çekse bile tutuyor da grup olunca ısrarlara dayanamıyor

selam hanımlar,

kilo vermeye devam ediyorum ama son iki haftadır verdiğim miktarlar azalmaya başladı. hayır motivasyonumu etkileyemez ama çok mutlu olduğumda söylenemez. =/

slm güzeller bugun çok yogundum giremedim ..ailecek güzel birgün geçirdik biraz sonra misafirim gelicek ..şimdi çıkmalıyım gece sayfaları okuya bilirim anca hepinizi öpüyorummm

Tek olunca insan canı çekse bile tutuyor da grup olunca ısrarlara dayanamıyor

aynen canım yaaa evde olsam bir şekilde tutuyorum ama bizim burda ısrarda çok günlerde tabaklar olur 5-6 çeşit gelde tut kendini inanin kendimle çok savaşıyorum bu kadar oluyor haftaya gene üç gün günüm var inşaallah en az hasarla atlatırım:))

selam hanımlar,

kilo vermeye devam ediyorum ama son iki haftadır verdiğim miktarlar azalmaya başladı. hayır motivasyonumu etkileyemez ama çok mutlu olduğumda söylenemez. =/

nerelerdesin canım yaaa alıştırdın bizi arıyoruz yokluğunu bittimi işler dön artık

nerelerdesin canım yaaa alıştırdın bizi arıyoruz yokluğunu bittimi işler dön artık

oyy canım yaa. dişçi olayım var, istanbula gidiceğim okulda yapmam gereken bir sunumum var. okumalar var. giriyorum okuyorum vs... ha girmişken yaz demi saçma bir yoğunluk mu yorgunluk mu var desem ne desem. sinirleriniyorumda kendime. 1 hafta daha vakit verdim kendime.

sonum hayrolsun bacım.

morale ihtiyacım var sanırsam.

off canım şu an çok cips istiyo. ama bu saatte nerden alacağım.

selam kızlar menümü yazayım bende...

sabah 1 kase müsli sütle

oğle 1 tost çay

akşam kuru fasulye yarım tabak 2 dilim tam buğday1 kase cacık

ara 2 hurma 1 ceviz içi

su 3 lt kadar spor yok hala

geçmiş olsun canım ...bu satte ne cipsi aman sakın bu hafta son rakamla cezadan kurtuldun unutma canım.. seni bu hafta daha iyi görmek istiyoruz sana güveniyorum canımcım
selam kızlar menümü yazayım bende...

sabah 1 kase müsli sütle

oğle 1 tost çay

akşam kuru fasulye yarım tabak 2 dilim tam buğday1 kase cacık

ara 2 hurma 1 ceviz içi

su 3 lt kadar spor yok hala
güzel gidiyorsun..
naber kızlar nasıl gidiyor.
slm sutubcum nasılsın canım bu hafta dönüyormusun aramıza..

menumu yazayım guzeller
sabah kepeklı tost yesılcsy
ara 1muz kucuk elma
oglen tavuklu patates ayran minik salata
ara bır kase yogurt 5badem turk kahvesi
aksam yarım kase tarhana fırında 1kucuk parca tavuk yarım patates
oglen tulumba vardı yemedım

TAKIM İÇİ YARIŞ SONUÇLARI
betul77 (68,1/66,6/1,5/%2,20)
buse8(86,3/84.8/1.5/%1.74)

İlkay80(91,7/90,8/0,9/%0,98)
zayiflicim(87,8/87/0,8 /%0,91 )
servey(73/72,4/0,6/%0,82)
cekum(93,4/92,7/0,7/%0,75)
ddanes(57,6/57,4/0,2 /%0,35 )
merili (61,7/62/-0,3/%-0,49 )

%0.75 ALTI KALANLAR
ddanes(57,6/57,4/0,2 /%0,35 )
merili (61,7/62/-0,3/%-0,49 )
CEZANIZI SEÇİP BİZE BİLDİRİN

KIZLAR 3. OLMUŞUZhepinizi teprik ederim canlarımsınız benim..haftaya 1 .oluruz inşallahh.hadi kızlar az daha gayret edelim ..kim tutar bizi heheytttt......

KIZLAR 3. OLMUŞUZhepinizi teprik ederim canlarımsınız benim..haftaya 1 .oluruz inşallahh.hadi kızlar az daha gayret edelim ..kim tutar bizi heheytttt......

bravooo bizeee 3.lükte iyi o kadar takımın arasında aslında bizim grup çok iyi gidiyor diğer takımlara baktım bugün bir kişi vermiş 3 kilo takımın kaderi değişmis resmen bizim kilo verişlerimiz normal bence bir hafta için 3 kilo çok degilmi sizcede

yok canım çok degil ben 1 haftada 4 kilo verdigimi bile hatırlıyorum diyete ilk başladıgında ödem ve su atıyor vucüt yagdan gitmiyor yani

bugünkü menümude yazayım
sabah nescafe peynir 5 zeytin domates limonlu maydonoz 2 dilim ekmek
kayisili bitki çayı
öğlen ekmeksiz patates salatası
yemek sonrası çayı
akşam peynirli tost 1 bardak kola

3 litre su yarım saat yürüyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…