- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.141
canım sende çok iyi vermişsin kilo az olunca vermek daha zor maşallah sanada
Günaydın Kızlar
Geçen hafta :68,1
Bu hafta :66,6
Fark : 1,5
Günaydın Kızlar
eveeeet bende bildirimimi yapayım
geçen hafta 91.7
bu hafta 90.8
fark 0.9
yüzdem 0.981
mesaj artı 30
umarım dogru hesaplamışımdır
busecim gel bir daha düşün bizde bildirimimizi cuma yapalım hafta sonları kaçamaklar daha fazla oluyor 3 günde toparlanmaya yetmiyor hafta içi herkes daha dikkatli bir gün daha ver bizeeee nolurrrr:109::109:
güzel bir menü olmuş...
sende akşam yememişsin hazırlık var galiba
hiç korkma canım burda nasıl zaman geçtigini ve ne zaman diyete başladıgını unutucaksın ..eskisinden daha fit olacaksın önce kendin inan ama..
çok güzel men olmuş sporada başla süper olur
kaçamaklar olmuş gibi ne dersin
dolmaaaaaaaaa ayy bu satte canım çekti.. yapılaak şeymi bu ilkayy bide 4 tane yemişsinnn
o tarçınlı keki görmezseekk süper canımm :)
herkese günaydınlarr..ilk bildirim yine bendenn
geçen hafta ..86.3
bu hafta.. 84.8
fark..1.5
yüzde..1.74
mesaj sayısı..+30
bir bildirim de benden :)
geçen hafta 73
bu hafta 72.4
fark : 0,6
% 0,82
maşallahhhhh bana yerim kız seni servey :))
eveeeet bende bildirimimi yapayım
geçen hafta 91.7
bu hafta 90.8
fark 0.9
yüzdem 0.981
mesaj artı 30
Günaydın Kızlar
günaydın millet bende bildirimi yapayım kötü yine üzgünüm...
geçen hafta57600
bu hafta57400
fark-200
mesajları çarşamba akşamı mı sıfırlıyorduk ben yine perşembe zannettim...hesaplamayıda yapmaya çalışayım yazıyorum hemen...
maşallah sana tatlımm bravoobir bildirim de benden :)
geçen hafta 73
bu hafta 72.4
fark : 0,6
% 0,82
maşallahhhhh bana yerim kız seni servey :))
***9.takım 334.ETAP***
betul77 (68,1///%)
merili (61,7/0 / 0/%0 )
buse8(86,3/84.8/1.5/%1.74)
servey(73/72.4/%0.82 )
zayiflicim(87,8/0/0 /%0 )
cekum(93,4/0 /0 /%0)
ddanes(57,6/0/0 /%0 )
İlkay80(91,7/0/0/%0)
canım alıntıyla yapacaksan liste eklemeyi buse8;32554625] yazısını silmelisin sonra kendi yuzdeni yaz diger yazıları silmemeye çalış çünkü renkler siliniyor ..şöylede yapabilirsin listeyi kopyalayıp konuya cevap ver butonuna tıkla yazı degiştirme fontlarında ilk sırada üstte A/A tıkla sonra yapıştır kendi yuzdeni yaz bu daha kolay renklerde bozulmuyor ..ben bunu yapıyorum hemm
senide tebrik ederim ilkaycım yüzdeyi dogru hesap etmişsin 0.98 biri yazmıyacaksın yalnız..eveeeet bende bildirimimi yapayımgeçen hafta 91.7
bu hafta 90.8
fark 0.9
yüzdem 0.981
mesaj artı 30
ooooooooo rakibim çıkmışş gzel vermişsin bravooGünaydın Kızlar
canmcım be size niye ögrenmeliyiz diyorum sizin isteklerinizi göz önüne aldım ..ama siz tam olarak yuzde hesaplayıp kendinizi listeye eklmeyi ögrenin bildirimimiz cuma olacak ..çünkü dedigim gibi cuma yogun oluyorum ben eger herkes kendini eklerse neden olmasınbusecim gel bir daha düşün bizde bildirimimizi cuma yapalım hafta sonları kaçamaklar daha fazla oluyor 3 günde toparlanmaya yetmiyor hafta içi herkes daha dikkatli bir gün daha ver bizeeee nolurrrr:109::109:
harikasın servey... neden olmasın zayıf olanlardan neyimiz eksik fazlamız bilen var dermişimmm ..ama onlardan daha çıtır olcaz.ayyy ne güzel arkadaşlarım süpersinizzzz
herkes tam hız devam edecek kimse bırakmayacak gerekirse kaçamak günü yada öğünü belirleyecek ve bozmadan devam edecek, yaparız arrkadaşlar yapan nasıl yapıyor, mesela şöyle bişey hayal edin, herkes istediği kiloda giyinmiş güzel güzel salınıyor ayyyyyy yerim sizi, işi iyi savsakladım hadi bakalım herkes işe dönsün aksam gene konuşuruz tebrikler için teşekkür ederim bunu hep yapacağım :)))
bu kapının anahtarı sizde dedigim gibi herkes listeye kendini eklemeyi ögrenince olacakayyy evet yaaa ilkaya katılıyorum lütfen cuma olsun herkes kendi kilosunu ve yüzdesini hesaplayarak cuma en geç öğleye kadar bildirse olmaz mı arkadaşlar lütfennnnn buseeeeeeeeeeeeeeee
hem motive şekilde haftasonuna girersek belki daha az bozarız kaçamak yaparız lütfen öyle olsun lüfffffffffffffeeeeen:))))))))
günaydın millet bende bildirimi yapayım kötü yine üzgünüm...
geçen hafta57600
bu hafta57400
fark-200
mesajları çarşamba akşamı mı sıfırlıyorduk ben yine perşembe zannettim...hesaplamayıda yapmaya çalışayım yazıyorum hemen...
fena sayılmaz ama daha bir gayreet etmeni isteriz tabi
ayyy evet yaaa ilkaya katılıyorum lütfen cuma olsun herkes kendi kilosunu ve yüzdesini hesaplayarak cuma en geç öğleye kadar bildirse olmaz mı arkadaşlar lütfennnnn buseeeeeeeeeeeeeeee
hem motive şekilde haftasonuna girersek belki daha az bozarız kaçamak yaparız lütfen öyle olsun lüfffffffffffffeeeeen:))))))))
maşallah canım yaa az yemenin güzellikleri bunlar birde ben yapabilsem süpersiniz süper
süpersin betülcüm bravoooooooooooo
kızlar günaydın bende bildirimimi yapayım hemen
geçen hafta: 61.9
bu hafta: 62.0
fark:-0.1
yüzde: -0.16
kızlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsiniz.. bi tek ben batırmışım takımı ve buna hiç hakkım yoktu. kendimi de affetmiyorum.. her cezaya da razıyım.. sadece bugün beni affedin arkadaşım bende kalcak diye ama yarın sabah herşey bambaşka olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?