Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bi uyudum uyandimmm ooo birsuru sohbett oku oku bitmedi) ben bugun kek yedim ve yerkn hic mutlu olmadim borek yemedim ama islak keke dayanamadim; (( ama aksami hafif gecirdimm

Bi uyudum uyandimmm ooo birsuru sohbett oku oku bitmedi) ben bugun kek yedim ve yerkn hic mutlu olmadim borek yemedim ama islak keke dayanamadim; (( ama aksami hafif gecirdimm

boşver artık yemişsin yapacak bir şey yok bugünkü ödülün olsun. akşam dengelersin. bende spor yapamadım diye dert ediyorum

çok zekice kahveikitap:)
kızlar süpersiniz bu hafta ve herkes cuma sabahı burda, kalabalığı görünce bi mutlu oldum böyle kendimden çok sizin yarışı merak ediyordum sonuçlar güzel olmuş...
danes sende vermişsin çok güzel baya bi duraklama geçirmiştin atmışsın o ölü toprağını üstünden:)))))
bu hafta yarışta ben dukana ihanetimin bedelini ödedim:)

tebrik ederim:)
haftaya sizi hep beraber alıcam 1. olucaz yeni başlayanlar daha iyi kilo veriyor 4 kişi birden girseniz 1. lik kesin bizim
taktikselde savaşırım diyosun yane:)))
kötü kadın gülüşü yapim bare nihahahaha:)

uşağısan ve mnisa takımdaki bana en yakın kilolar sizlersiniz ama şimdi kilomu yazmıyorum.sizleri kendime rakibe olarak seçiyorum.biraz daha sık girip rekabeti kızıştırırsanız sevinirim :)
a süper 2. yarış grubuda çıktı meydaneeeeeeeeee
hepsi birbirinden merdaneee:)))))

yetmiş kiloluklar bir yede
seksenlikler başka yerde!!!!

dum dum dum dum dum

(ramazan davulculuğuna özenen smile)
Mihrimah canım sen 35 kilo vermişsin önceden kaçtan kaça indin çok merak ettim.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

35 kilomu!!!!!!!!!!!!!!

naptınb mihrimah nasıl verdin oncaaaaaaaaaaaa kiloyu ağzım açık kaldı içinden başka bi insan çıkmış resmen

bu günkü menüm

keifle yazıyorum:)))

sabah: kahvaltıya vaktim yoktu
işe gidince 1 bardak şekersiz neskafe

saat 10 da küçük bir kase yoğurt

öğlen
2 yumurta ve biraz maydonozla yapılmış yumurta salatası

akşam
dukan yayla çorbası
dukan köfte (300 gram vardı herhalde)

dukan çorbası çok lezzetliydi arkadaşlar bebeğime bile başka çorba yapmadım içirdim çokda sevdi bıcırık:)))
her diyette alınan protein miktarını artırmak lazım
onun için herkes yapabilir aslında dukana özel değil sadece

minimum kalorili bir çorba 200 gram yogrut vardı heralde (92 kalori) , 1 yumruta (90 kalori) , 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği(60 kalori) yada tam buğday unu 1.5 yemek kaşığı yada galeta unu kullanabilirsiniz...

malzemelerin hepsini minik bir tencereye koyyoruz
1 su bardağı yoğurt
1 yumruta
yulaf kepeği, galeta unu yada tam buğday ununu

üstünede 1.5 bardak su eklyoruz ocağa koyup kaynayana kadar karıştırıyoruz kaynadıktan 3 dk sonra ocaktan indiriyoruz
üstüne nane yi serpiyoruz
çok lezizi bir çorba oluyor:))))

toplam kalorisi: 250 falan anca 3-4 kase çıkıyo
4 kase olsa bir kasesi 75 kaloriye denk gelir ayrıca çokda doyurucu:))))

ha bide diyelimki köfte yapcaksınız:)))) diyetteyz malum

içine köftenin ne atılır ekmek içi galeta unu falan fistan yoksa kfte tutmaz dağılır

ama ekmek atmadan köfteyi tutturcak bişey denedim ve çok leziz oldu:))))

yumurta akı :)))) ama sarısı değil sadece akı
sarısını atınca vıcık vıcık oluyo sarısı kesinlikle kullanılmıcak

kıymayı bir kaba alıyoruz içine soğan rendeis sarımsak baharatını ekliyorz biraz maydonozda olabilir
sonra içine bir yumurtanın akını ekleyip güzelce yoğuruyoruz
ilk başta cıvık gelebilir
şekil verip tavaya dizin kızartmaya başlayın hiçbir şekilde dağılmayacak emin olun ve tadı inanılmaz güzel olcak:)))

bayıldım bayıldım bundan bebişimede yedirdim çok sevdi
tadı güzel olmasaydı hayatta yemezdi:))))))

vede bugün tuvaletten çıkamadım ödem atmaya başladım şükür ki ohhhh:)))))

şimdi zumba zamanı yada yarım saat sonra yemekten hemen sonra yapınca dalağım şişiyo:)))

evet aynen öyle oldu.ama keşke çıkanlar geri girmeseydi.şimdi katedilecek mesafe daha az olurduç 10 kg.tekrar aldım 1 yılda

SABAH
1 bardak süt
2 dilim etimek
1 domates
1salatalık
1kk peynir
1 tutam maydonoz

ARA
1 kuru inicr
1 kuru kaysı
5 fındık

ÖĞLEN
1 kase çorba

ARA
1 elma

AKŞAM
1 kase barbunya pilaki
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt

ARA
2kuru kayısı
10 fındık

2.5 lt su içildi
40 dak. Yüründü
7.30 kapanış

Bizim kilolarimiz cok yakin bari bizde yarisalim; )))senin hedefin kacti:)

Bugünkü menüm beni memnun ertmedi inş yarın sabahki tartıma yansımaz ama hadi neyse

Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta sarısı
1 dilim beyaz peynir
2 dilim salam
1 domates
1 biber
5 zeytin
1 bardak süt

Öğle
1 avuç badem(vallaha sayamadım o avuçta ne kadar badem vardı )

Akşam
1 kase çorba
5 minik köfte
yumurtalı karnabahar kızartması(çok az yağda kızardılar)
Roka

hergün tartılıyor musun?
su hiç görünmüyor,sporda yok sanırım

Son düzenleme:
hergün tartılıyor musun?
su hiç görünmüyor,sporda yok sanırım

Evet her sabah tartılırım.Hatta günde 3-5 kere tartılırım Su pek içemiyorum malesef Ben yemek yerkesn su içerim az yersem az içiyorum Spora gelince henüz başladım diyemem bugün yarım saatçik yürüdüm ama artırıcam mutlaka.

Canim menun guzel ama aksam agir olmus biraz sanki malum pilav agir bir yiyecek ki gece onu yakmak daha zor :)

moralin bozulmuyor mu öyle iniş çıkışları görünce? ayrıca takıntı haline gelir.

Canim menun guzel ama aksam agir olmus biraz sanki malum pilav agir bir yiyecek ki gece onu yakmak daha zor :)

kendime çok zulmetme taraftarı değilim.çok kesin asla yemeyeceğim diyince vücudun o yiyeceğe karşı isteği artıyor.o yüzden her şeyden kararınca yemek istiyorum. ama belki akşam değilde öğlen olsa daha doğru olurdu orda haklısın eritme zor olabilir.ama suyla sindirimi kolay olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…