- 4 Ocak 2014
- 488
- 17
- 98
- Konu Sahibi Handandandan
- #59.001
malesef canim ikinci ogretim olmann en kotu yani bu sanirim diyette cok zorlaniyorumCanım senin menünde gayet güzel bence. Senin tek negatif durumun derslerinin aksam saatlernde olması bence :/
Çok yediğini düşünüyorsun ama senin menülerin hep gözüme kuş kadar gözüküyor benim.Menün gayet güzel bence tatlılardan uzak durmaya devam et gayet iyi gidiyorsun.
Canm cogu kisiye gore fazla gibi geliyor bana bu ara kilo da verwmiyorum
Bu ara bu tatli istegim cok fena ya bazen dur diyemiyorum kendimebu menü için mi hayıflanıyorsun gayet hafif. sporda var daha ne olsun canım ya...tarçın şeker isteğini bastırırmış tarçınlı süt içmen isabet olmuş.
Canim ben begendim menunu afiyet olsun yag olmadan gitsin insallah :) sporunda guzelgünaydın kızlar... dün menümü yazamadım ordan başlıyorum :
sabah. 1 kase müsli sütle
öğle : 1 kk kaşar peyniri, 1 dilim pide ekmeği
ara:3 kuru kayısı
akşam: yeşil salata, 2 tavuk baget ızgara, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 dilim ananas,çeyrek kadar heralde muz
su 2 lt kadar spor 3 mil leslie 60 mekik, yeşil çay 2 kupa
anansın ödem attıgnı duymuştum aslında kabugunu kaynatıp suyunu içmek lazımmış ......
sabah sabah köfteyi nasıl yedin kız:)
bide yumurtayla tavugu aynı anda nasıl yedin:) menün bana biraz düzensiz geldi sanki
kepekli undan pizza bol sebzeli denenbilir aslında........
Canim bunca zamandir ilk soran sen oldun :) hemen anlatiyorum aslinda hic oyle yemiyordum ama bu hafta ananem geldi yanima ben erken kalkinca musli yedim ilk gun arsindan o uyandi bende kahvalti ettim diyemedim ben ogle yemegi yicem die kofte falan yaptim yanina da nugget o da yumerta kaynatti kahvalti yapiyoruz die eee boyle olunca beni hergun kahvaltida kofte yiyorum sandi ve sonraki kahvaltilarin hepsinde yapti malesef bende sesimi cikarmadim
Canim sabahi hafif atlattigin icin bir sorun olmayabilir ama bende emin degilim :/bugünki menümde
sabah kornflks + süt
arada yanımda 2 kuru kayısı gwetirdim
öğlen mercimek çorba içicem
akşamda mercimekli bulgur pilavı yapasım var bşilemedim:) akşam için ağır bi tercih olurmu? yanında yoğurta ?