• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin takimimin guzel insanlari :))
Evet bugun tartidan onceki son gun ve arkadaslarim beni maklubeye cagiriyorlar gitsemmi gitmesemmi karar veremedim :/ netten baktigima gore baya kalorili biseye benziyor :/

günaydın canım hayırrrrrrr:20::20::20: gitme .yada git azcık ye diyecemde o daha zor ben hiç dayanamıyorum görürsem görmeyince sıkıntı yok.hem yarın büyük günnn:54:

günaydın kzıalr

kahvelicim mahlubenin tavuk yada etinden ve saatasından yersin çoğunluk olrak

vede yanına mutlaka ya yoğurt yada ayran getirirler ondan tüketirsen mikemmel olur:))))))
bence gitmelisin
dikkatli yedikten sonra vede seçerek sorun yok yane:)

günaydın canım hayırrrrrrr:20::20::20: gitme .yada git azcık ye diyecemde o daha zor ben hiç dayanamıyorum görürsem görmeyince sıkıntı yok.hem yarın büyük günnn:54:

Gitmedim canim :)
günaydın kzıalr

vede yanına mutlaka ya yoğurt yada ayran getirirler ondan tüketirsen mikemmel olur:))))))
bence gitmelisin

Haklisin canim bende oyle dusundum ama cok fazla kisi olacagi icin etlerini ayirmk hos olmaz die gitmedim birde pirinc lapasi uygulamaya calisiyordum dunle bgn dun aksam bozuldu bari bugun tam yapiyim gitsem oda bozulacakto :/

günaydın kzıalr

bence gitmelisin

Haklisin canim bende oyle dusundum ama cok fazla kisi olacagi icin etlerini ayirmk hos olmaz die gitmedim birde pirinc lapasi uygulamaya calisiyordum dunle bgn dun aksam bozuldu bari bugun tam yapiyim gitsem oda bozulacakti :/ bu arada dunku menumu bende begenmedim ;)

günaydın kzıalr

bence gitmelisin

maklubede yoğurtta salatada var zaten.biraz da et yedi mi bir şey olmaz :)

Evet bugun tartidan onceki son gun ve arkadaslarim beni maklubeye cagiriyorlar gitsemmi gitmesemmi karar veremedim :/ netten baktigima gore baya kalorili biseye benziyor :/

git canım ya... etinden yoğurt ve salatasından yedin mi bişeycik olmaz. pilavına dokunmazsan bir şeycik olmaz bence. bunlar her zaman olmayan yemekler bence kaçırma. gün içinde dengelersin

selam kızlar misafirim gelicek temizlik yapıyorum.. sadece kahveye allahtan bişey hazırlamıycam:1: evde oldumu dayanamıyorum yoksa... akşam görüşürüz artık öpüldünüz...

Haklisin canim bende oyle dusundum ama cok fazla kisi olacagi icin etlerini ayirmk hos olmaz die gitmedim birde pirinc lapasi uygulamaya calisiyordum dunle bgn dun aksam bozuldu bari bugun tam yapiyim gitsem oda bozulacakti :/ bu arada dunku menumu bende begenmedim ;)

canım ben grubumuzda daha öncede gördümde sormamıstım princ lapası gercekten işe yarıyormu iyi ödem attırıyor diye okumustum bide nasıl yapılıyor .tek onumu yiyorsun tüm gün:56:

bence gitmelisin.hep sosyal ortamlarfan kopamayiz az ve kararindavyedikten sonra bisi olmaz. hem bazen yicez de ertesi gin sen telafi exiceksin

o zman vücudunu şaşırtman gerek 2 günlük bi detoks programı denesen
yada 3 günlük bi protein programı denesen olurmu?

yadqa vücudu karbonhidratla şaşrıt diycem ama o biraz riskli:)))

eğer imkanın varsa saunaya girsen
bide şey duymuştum keselenirsen şayet dolaşımın hızlanır kan akışı hızlı olduğu için metabolizmanda hılanabilir denenbilir yani

bide normalde yaptığın sporu aartırsan ne bilim aklıma başka bişe gelmedi benim:)
ne yapacagimi sasirdim. direniyorum ama canim cok.sıkkin

meraba hanimlar nasilsiniz.
yarin tarti gunu
ve ben bukadar dikkat etmeye baslamisken istedigimi alamamanin mutsuzlugunu yasiorim.
canim cok.sİkiliyo ama direniorum .aralarda canim cok tatli cekio azicik bisiler attigim.oluo agzima ondami diorum yoksa vucudumu adil sasirticam.sanirim 70 benim.kirilma noktam gidemiorum deliricem

yarin tarti gunu
ve ben bukadar dikkat etmeye baslamisken istedigimi alamamanin mutsuzlugunu yasiorim.
canim cok.sİkiliyo ama direniorum .aralarda canim cok tatli cekio azicik bisiler attigim.oluo agzima ondami diorum yoksa vucudumu adil sasirticam.sanirim 70 benim.kirilma noktam gidemiorum deliricem

canım sabret insallah en kısa zamanda 60 lı kiloları görürsün baskülde.pes etmek yok.

kızlar menümü yazıp günü kapatıyorum

sabah. 1 elma çeyrek simit sekersiz cay

öğle :tavuk ızgara ayran

ara:yok

akşam: yeşil salata 5 kasık yoğurt

ara: belki elma yerim uyumadan =)

su 1 lt sadece

su 1 lt sadece

gayet başarılı,az kalorili,hafif bir gün olmuş.tebrikler :)

herkese yine,yeniden selam kızlar
bu da benim bugünkü menüm

SABAH
1 kase çorba

ARA
1 Elma

ÖĞLEN
1 kase etli karışık sebze yemeği
1 kase yoğurt

ARA
2 kuru incir
1 kuru kayısı

AKŞAM
Salata
2 kaşık yoğurt

3lt su
100 mekik
7 km yürüyüş

bugünüde selametle bitirdik bakalım yarın neler olacak. umarım herkes emeğinin karşılığını alır. herkese şimdiden bol şans. bakalım bu hafta hangi takım 1.liği hakkedecek ve takım içinde kim derece alacak. ayyyy heyecan bastı yine :))

maklubede yoğurtta salatada var zaten.biraz da et yedi mi bir şey olmaz :)

git canım ya... etinden yoğurt ve salatasından yedin mi bişeycik olmaz. pilavına dokunmazsan bir şeycik olmaz bence. bunlar her zaman olmayan yemekler bence kaçırma. gün içinde dengelersin
Kizlar malesef giymedim dedgm gibi pirinc lapasini uyguluyordum bugun reglimn son gunu diye onu bozmak istemedim acilcasi :/
canım ben grubumuzda daha öncede gördümde sormamıstım princ lapası gercekten işe yarıyormu iyi ödem attırıyor diye okumustum bide nasıl yapılıyor .tek onumu yiyorsun tüm gün:56:
Cani ise yariyor evet ama sonrasinda alirmiyim bilmiyorum :) sadece onu degl yaninda meyve falanda yedim ben ama dikkat etmek lazim ben bugunden sonra pek yapmam bunu cunku spordan sonra gozlerm karardi sanirim bayilma noktasina gelmistim suan hala yatakta dinleniyorum saglik acisindan bana iyi gelmedi sanirim :(
bence gitmelisin.hep sosyal ortamlarfan kopamayiz az ve kararindavyedikten sonra bisi olmaz. hem bazen yicez de ertesi gin sen telafi exiceksin

ne yapacagimi sasirdim. direniyorum ama canim cok.sıkkin
Canim hakliain ama dedgm gibi pirinc lapasini bugun bari tam uygulym demistim keske gidip bozsaumisim :/
yarin tarti gunu
Canim hic kafana takma ddanes te tam 1 ay takilip kalmisti elbet kiracaksin o kirilma noktasini bu hafta biraz sporu arttir istersen belki ise yarar :)

su 1 lt sadece
Canim cok hafif ve guzel bir menu olmus:)
herkese yine,yeniden selam kızlar
bu da benim bugünkü menüm

SABAH
1 kase çorba

ARA
1 Elma

ÖĞLEN
1 kase etli karışık sebze yemeği
1 kase yoğurt

ARA
2 kuru incir
1 kuru kayısı

AKŞAM
Salata
2 kaşık yoğurt

3lt su
100 mekik
7 km yürüyüş

Yine guzel bir menu begendm aksam sadece salata olmasida guzel ben pek salata yapip yemiyorum ama sizden cok ozeniyorum diyebilirim ;)

Kizlar menumu yaziyim bende

Sabah 2 kasik pirinc lapasi 1 salatalik
Ara 1 portakal
Oglen 4 5 kasik pirinc lapasi 1 salatalik
Ara bir bardak nescafe sutle yaptim yannda 3 findik
Ara yarim elma
Aksam 6 kasik pirinc lapasi yarim elma ve 1salatalik

Su 2 ltre spor 50 dak yuruyus 4 dakikasi kosu oldu 10 dakika eliptik yaptim
Simdilik yemek isine bitirdim ama bas donmem gecmezse 1 kase corba icebilirim ne iyi gelir bilmiyorm tuzlu limon falan yedim ama hala halsizlik var .

yarin tarti gunu

Canım bencede sorun o azcık ağzına attığın kaçamaklar.Onları çıkar menülerinden bak tartı yüzünü nasıl da güldürcek.Doymakta zorlanıyorsan yemek miktarlarını artır ama kaçamakları fındık tanesi kadar bile atma ağzına.

Kizlar malesef giymedim dedgm gibi pirinc lapasini uyguluyordum bugun reglimn son gunu diye onu bozmak istemedim acilcasi :/
Tatlım iyiki gitmemişsin gitsen dayanamaz pilavındanda yerdin.Zaten yanındakiler aman bikerecikten bişey olmaz ye nolcak diye gazlarlardı kesin sende şeytana uyardın.Çok iyi yaptın tebrik ediyorum.:46:
Kizlar menumu yaziyim bende

Sabah 2 kasik pirinc lapasi 1 salatalik
Ara 1 portakal
Oglen 4 5 kasik pirinc lapasi 1 salatalik
Ara bir bardak nescafe sutle yaptim yannda 3 findik
Ara yarim elma
Aksam 6 kasik pirinc lapasi yarim elma ve 1salatalik

Su 2 ltre spor 50 dak yuruyus 4 dakikasi kosu oldu 10 dakika eliptik yaptim
Simdilik yemek isine bitirdim ama bas donmem gecmezse 1 kase corba icebilirim ne iyi gelir bilmiyorm tuzlu limon falan yedim ama hala halsizlik var .

Sıfır kaçamaksız lapa gününe uymuşsun bolbol ödem atmışsındır inşallah yarın tartıda yüzün güler canı gönülden diliyorum :54:

Back
X