- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.541
Tatlım keşke mümkün olsa hep bi öncekinden daha çok versek başka ne isterki insan.Katılıyorum sana geçen hafta herkes çok çabalıyordu bu hafta kaçamaklı geçirdi herkes.Birbirimizin kuş kadar menülerini gördükçe kamçılanıyorduk.Olmaz yavaş yürüyemem yavaş yürürsem beni fena sollucaksın hep arkanda kalıp toz yutucamHoş rakibeme yakışır menünlede sporunlada benden daha çok çabaladığın bi gerçek
Menüm;
Sabah;
1 gevrek
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Birkaç dilim sucuk
Birkaç zeytin
1 domates
1 tatlı kaşığı acuka
Öğle
Biraz fıstık
Akşam;
Izgara tavuk
Yeşil salata
Spor yarım saat yürüyüş.
Kahvaltım biraz fazla kaçtı ama bugün canım kallavi bi kahvaltı etmek istedi.
afiyet olsun rakibem. bende hafta sonu kısmetse mükellef bir kahvaltı yapmayı düşünüyorum. spor eklenmiş yine
Gene çok hafif bir gün geçirmişsin.Başarılarını gördükçe acaba bendemi böyle ara öğünlü menüler yapsamda metabolizmam hızlansa diyorumevet canlar bu da bugünkü menüm
SABAH
1 Elma
ÖĞLEN
1 kase çorba
ARA
2 kuru kayısı
1 kuru incir
AKŞAM
1 kase ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
ARA
2 kuru incir
5 fındık
1 avuç leblebi
2.5 lt su
120 mekik
8 km yürüyüş
birde ben mesela bugun basladim ya yarin sabah bugun ne yedigimi yazsam olurmu? ben aksamlari baya oturuyorum cunku erken uyumuyorum cogu zaman.. eksik yazilmasin diye ertesi gun yazsam olur dimi arkadaslar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kurallari okudum ve kabul ediyorum sorun olmaz ama benim matematigim berbat yuzdeyle yazmak zor olacak bnm icin:))) neyse cozerim artik :)
bugunku menum istedigim gibi deil birazdan yatacam onun icin simdiden yaziyorum ilk gunden yanlis yapmayim :)
sabah: kepekli yagsiz tost
ogle: 100 gr light yogurt
aksam: 3 yk kisir + salatalik ve domates
sivi: 1 orta turkkahvesi, 2,5 litre su
spor: sifir
Bencede ilk gün için gayet başarılı olmuş canım.Gece atıştırması yapmamaya gayret et.Kendimden biliyorum geç yattığım için senin gibi çok zor dayanmıştım ilk günler.bugunku menum istedigim gibi deil birazdan yatacam onun icin simdiden yaziyorum ilk gunden yanlis yapmayim :)
sabah: kepekli yagsiz tost
ogle: 100 gr light yogurt
aksam: 3 yk kisir + salatalik ve domates
sivi: 1 orta turkkahvesi, 2,5 litre su
spor: sifir
geceleri cok zorlanacam ama belki erken yatmis olurum bu gidisle.. farkli farkli bitki caylari icmeyi dusunuyorum.. bakalim artik nasil olacak.. bugun cok halsizim cok yorgunum erkenden uyuyim yarin gorusmek dilegiyle iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?