Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tozutmadan yürürüm merak etme :)) ama benim çabamda yetersizmiş baksana demek ki farklı bir şeyler yapmak gerekiyor ama ne? bilmiyorum

evet canlar bu da bugünkü menüm

SABAH
1 Elma

ÖĞLEN
1 kase çorba

ARA
2 kuru kayısı
1 kuru incir

AKŞAM
1 kase ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek

ARA
2 kuru incir
5 fındık
1 avuç leblebi

2.5 lt su

120 mekik
8 km yürüyüş

bizim takım bu hafta 3. görünüyor. dereceye gidenler ilan edilmemiş henüz ama yüzdelere bakarak 3. görünüyoruz
hiç iyi olmadı bu 1.likten düştük. ama o gruplarda üye sayısı az

Menüm;
Sabah;
1 gevrek
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Birkaç dilim sucuk
Birkaç zeytin
1 domates
1 tatlı kaşığı acuka

Öğle
Biraz fıstık

Akşam;
Izgara tavuk
Yeşil salata

Spor yarım saat yürüyüş.

Kahvaltım biraz fazla kaçtı ama bugün canım kallavi bi kahvaltı etmek istedi.

afiyet olsun rakibem. bende hafta sonu kısmetse mükellef bir kahvaltı yapmayı düşünüyorum. spor eklenmiş yine

afiyet olsun rakibem. bende hafta sonu kısmetse mükellef bir kahvaltı yapmayı düşünüyorum. spor eklenmiş yine

Evet senin hafta sonu kahvaltılarından canım çekti belkide Yarım saat neki rakibem spordan sayılmazki o.Geçen yaz 4 saat yürüyordum ben Bu arada sana bi özel mesaj yazdım gördünmü bilmiyorum.

Gene çok hafif bir gün geçirmişsin.Başarılarını gördükçe acaba bendemi böyle ara öğünlü menüler yapsamda metabolizmam hızlansa diyorum

Kurallari okudum ve kabul ediyorum sorun olmaz ama benim matematigim berbat yuzdeyle yazmak zor olacak bnm icin:))) neyse cozerim artik :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

birde ben mesela bugun basladim ya yarin sabah bugun ne yedigimi yazsam olurmu? ben aksamlari baya oturuyorum cunku erken uyumuyorum cogu zaman.. eksik yazilmasin diye ertesi gun yazsam olur dimi arkadaslar

her günü gününde yazıyorsun canım. gece otursanda yatana kadar yeme. belli bir saatten sonra yemeyi bırak. işte o zamanda menünü yaz gönder.

Kurallari okudum ve kabul ediyorum sorun olmaz ama benim matematigim berbat yuzdeyle yazmak zor olacak bnm icin:))) neyse cozerim artik :)

ilk sayfada nasıl hesaplandığını yazıyor telefonundan kolayca yaparsın merak etme.
hadi bakalım aramıza hoş geldin tekrar.

bugunku menum istedigim gibi deil birazdan yatacam onun icin simdiden yaziyorum ilk gunden yanlis yapmayim :)

sabah: kepekli yagsiz tost

ogle: 100 gr light yogurt

aksam: 3 yk kisir + salatalik ve domates

sivi: 1 orta turkkahvesi, 2,5 litre su

spor: sifir

gayet güzel olmuş canım. ilk gün için gayet başarılı hafif bir menü. akşamla öğleni yer değiştirsen daha iyi olurdu. hadi bakalım açılışı yaptın gerisi gelir inşallah :))

Bencede ilk gün için gayet başarılı olmuş canım.Gece atıştırması yapmamaya gayret et.Kendimden biliyorum geç yattığım için senin gibi çok zor dayanmıştım ilk günler.

geceleri cok zorlanacam ama belki erken yatmis olurum bu gidisle.. farkli farkli bitki caylari icmeyi dusunuyorum.. bakalim artik nasil olacak.. bugun cok halsizim cok yorgunum erkenden uyuyim yarin gorusmek dilegiyle iyi geceler

bitki çayları dene ama dikkat et bazıları acıktırabiliyor,sonra seni yemeğe yönlendirmesin. sen menünü yazdıkça yorum gelir ve böylece pek çok şeyi burdan öğrenirsin merak etme.

Selam kızlar,
Bugün amma serzenişte bulunmussunuz. Hepimiz aynı saatlerde giremiyoruz ki rutine bindirelim. Farklı farklı telaşlarımız var.
Ben geldiğimde genelde kimse olmuyor mesela. Kendi kendime konusup cıkıyorum :)

Merhaba arkadaşlar
Davetiniz için teşekkür ederim
Yeni olduğum için henüz pek bilmiyorum biraz inceledim ama yavaş yavaş öğrenirim artık
İlk mesajda yazan takım kuralları güncelmidir

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…