- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.521
bende 93.7 kilodayim bugun basladim 26 yasindayim
herkese selam kızlar. bu hafta düşüşteyiz sanırım. zaten takımda da bu hafta bir kopukluk vardı. siteye girmek,paylaşım yapmak da azaldı bu hafta bu da hepimizi olumsuz etkilemiş. coşku ve heyecan pompalamak lazım takıma. hadi kızlar toparlanıp kendimize gelme zamanı...bir dahaki hafta okuyalım şu kiloların canına :))
benim kilo vermedeki uğurlu sayımda 1.6 galiba .iki haftadır gramı gramına aynı kiloyu vermişim ilginççç valla.
geçmiş olsun. uamrım paylaşımalr artınca sanki kilo verimiizmde artıyomerhabalar bende gruba alindin.. saolun:):)
bugun basliyorum.. basliyorum diyorum cunku hani dun "son" gun diye nisanlimla disarda yedik ve ben zehirlendim buyuk ihtimal yada dokunku. sabaha kadar cok kötuydum simdi simdi kendime geldim.
ben tam bildirimleri anlamadim.
hergun mesela bir önceki gun yedigimizi mi yaziyoruz? birde her cuma kilo bildirimi? ben okudum ama turkcemde biraz zayif oldugu icin tam anlamadim.. hep beraber birbirimize destek olarak guzelce kilo veririz insallah.
bende 93.7 kilodayim bugun basladim 26 yasindayim
ddanes de kızmış. ben işten girdiğimi için arda hemn telden. en son olanın en son güncekllendiğini düşünerek aldım kopyaladım. ama hep akrışmış. okadar geriye dönemyedue tek tek her listede yani varmı diye bakmayada fırsatım yoktu.
Bu hafta benim için çok başarısızdı.Yan gel yat osman diyet yapılmıyormuş kafama dank etti sayesinde iyide oldu.Sen gayet başarılı atlatmışsın meyvesini de almışsın canı gönülden kutluyorum seni tatlımBiraz kaçsam iyi olcak çok hızlı kovalıyorsun beni
***9.TAKIM 352.ETAP***
stubbornn(70.2/0/0/%)
ddanes(56.2/56.2/0/%0)kilosu sabit
kalinkaselin(74/73.6/0.4/%0.54)
kahvelikitap(73/0/0/%0)
jeof(61.3/0/0/%0)
mihrimah01(87.3/85.7/1.6/%1.83)
sismanne(83/82.4/0.6/%0.72)
usagisan(84/0/0/%)
mnisa(108.1/0/0/%0) geçe hafta bildirimde bulunmadı kilo yüzdesi 2ye bölündü.
mihrimah düzgün mü geriye dönüp baktınmı?????? usağısan yok burda mesela arkadaşını ekleyebilirdin değil mi geçmişten bakıp
seninkinde de kalınkaselin yok mesela farkındamısın?????stubbornn;34447717]***9.TAKIM 352.ETAP***
stubbornn(70.2/69.9/0.3%0.42)
kalinkaselin(74/0/0/%0)
kahvelikitap(73/0/0/%0)
jeof(61.3/61.3/0/%0)
mihrimah01(87.3/0/0/%0)
usagisan(84/83.3/0.7/%0.84)
mnisa(108.1/0/0/%0) geçe hafta bildirimde bulunmadı kilo yüzdesi 2ye bölündü.
seninkinde de kalınkaselin yok mesela farkındamısın?????
canım benim üstüne alınma ben senin okulda olduğunu ve telden girdiğini biliyorum zaten...her hafta herkes aynı şekilde yanlış yapıyor kızmayıp ne yapayım??? ben mecburmuyum her hafta toparlıycam diye uğraşmaya.. saatine de dikkat eden yok en geç 12 diyoruz bu saat olmuş hala bildirim bekliyorum...e benimde işim gücüm var birtek burası değil yani...
***9.TAKIM 352.ETAP***
stubbornn(70.2/69.9/0.3/%0.43)
kalinkaselin(74/73.6/0.4/%0.54) izne ayrılmak istiyor
kahvelikitap(73/0/0/%0)bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
jeof(61.3/61.3/0/%0)kilosu sabit
mihrimah01(87.3/85.7/1.6/%1.83)
usagisan(84/83.3/0.7/%0.83)
mnisa(108.1/106.6/1.5/%0.69) geçen hafta bildirimde bulunmadı kilo yüzdesi 2ye bölündü.
9. TAKIM ORTALAMASI: %0.56
yok canim alinmafim ben. haklisin. zor bu liste isi. ama ben.okuldayim kendiminki icin zor giriyorum bi arada derede herkesin hesaplamasini yapmam cok zor. sana da sonuna kadar hak veriyorum.ama rn son olani aliyoruz en son yazilan.oldugunu dusunerek . en gec saat 4 te gakiba oda yayinlamak.icin. bu saati bulmasak iyi okur bencede sinucta kontrol ediyosun.buse nerelerde acaba . uzun zaman.oldu.
telefondan girdigim icin alinti yapamiyorum hepinize cok tsk ederim :) dugunun agustosta ozamana kadar ins zayiflamis olacam.
Ooo benim sevgili rakibem kilo verme miktarı artmadımı başarılı kabul etmiyor kendini süpersinnBense başarısızlık abidesiyim o zaman her hafta bir öncekinden dahada az verdim durdum.Gerçekten de relaks bir diyet yaptığımı kabul etmeliyim şimdi.Bana yakmaşmana ne kaldıki şurda mihri bi adım daha attınmı hop dibimdesin.Rumuzuma yakışır davranıp tavşan gibi kaçmalıyım bu hafta senden ( Bu arada usagi tavşan demek)
Tatlım keşke mümkün olsa hep bi öncekinden daha çok versek başka ne isterki insan.Katılıyorum sana geçen hafta herkes çok çabalıyordu bu hafta kaçamaklı geçirdi herkes.Birbirimizin kuş kadar menülerini gördükçe kamçılanıyorduk.Olmaz yavaş yürüyemem yavaş yürürsem beni fena sollucaksın hep arkanda kalıp toz yutucamevet canım sencede öyle değil mi ama üzerine hiçbir şey ekleyememişim. sanırım bu hafta bir gevşeklik oldu genel olarakta. paylaşımda az millet salladı sanki. oysa burda birileri bişey payladıkça azmimiz kamçılanıyordu.bu hafta onun eksikliği vardı kesinlikle.
sen yavaş yürü ben sana ulaşamam ki sen hep önden gidersin bende peşinden gelirim. ne haddime senin önüne geçmek efendim :)) nickname ni de öğrenmiş oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?