- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #59.561
Merhaba arkadaşlar
Davetiniz için teşekkür ederim
Yeni olduğum için henüz pek bilmiyorum biraz inceledim ama yavaş yavaş öğrenirim artık
İlk mesajda yazan takım kuralları güncelmidir
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar
Davetiniz için teşekkür ederim
Yeni olduğum için henüz pek bilmiyorum biraz inceledim ama yavaş yavaş öğrenirim artık
İlk mesajda yazan takım kuralları güncelmidir
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşbulduk cnm teşekkür ederimAramıza hoşgeldin canımEvet ilk mesajdaki kurallar güncel.
hoşgeldin canım evet ilk sayfadakiler güncel sadece kaptan yok ben bakıyorum yerine.. e birde bildirim günü perşembe değil cuma günleri.. sen diğer taraftada kendini pek tanıtmamıştın öncelikle kendini bi tanıtırmısın boyun kilon hedefin vs.. kuralları da kabul ediyorsan 2 hafta deneme süren başladı... geri kalan herşey ilk sayfda yazıyor zaten aklına bişey takılırsa sorabilirsin...
Benim gibi bir pco muzdaripi daha.Hiç üzülme tatlım okuycaz pconun canına.Bizmi yaman omu görecek.Hoşbulduk cnm teşekkür ederim
Hoşbulduk teşekkür ederim
Kuralları kabul ediyorum
Kendimi tanıtayım
Boyum 160 kilom 86,5 hedefim 55
Pco ve şeker yüzünden kilo aldım çok zor veriyorum gram gram vercem galiba her hafta
1,5 ay içinde bi 10 kilo kadar versem ne güzel olacak :18:
Bunun için yardımınızı bekliyorum
Spor bitki çayları gibi önerileriniz var mı
Siz nelerden yararlanıyorsunuz
Ben bu konuda hiç bişey bilmiyorum
Bugün bende gezeceğimMerhabalar... nasilsiniz? nasil gidiyor.. bas agrisiyla uyandim hemen kahvemi ictim kendime geldim:))) guzelce kahvaltimi yaptim.. bugun beni gezmece bekliyor... hazirlanip nisanlimla dolasacaz 😘...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bayan erkek ayrı olan spor salonu arıyorum ben detatlicikiz hosgeldin bende yeniyim.. ben spora yazildim gittim hevesimi resmen kirdi salak hoca ya.. digerleri cok ciciydi anlayisliydi ve uyarmama ragmen yinede sacma sapan konustu deli etti beni.. yuruyus yapmayi dusunuyorum hergun en azindan az az baslasam iyi olacak...
ben kayisi cayi aldim form cayi birde ara sira yesil cay tuketecem..
mayista yurtdisinda kinam olacak haziranda kuzenimin dugunu olacak ve insallah agustista kendi dugunum onun icin bi 15 kilo vermem lazim... en az..
evdeki abur caburu nisanlima yedirttim eve light urunler tavuk yagsiz kiyma falan aldim.. bakalim haftaya ne cikacak tartida daha ikinci gunum :)
93.7 ile basladim
Benim gibi bir pco muzdaripi daha.Hiç üzülme tatlım okuycaz pconun canına.Bizmi yaman omu görecek.
İnşallah canım inşallah...
Sen kaç yaşındasın
Evlimisin
Çocuğun var mı
Takma canım senin sağlığın daha önemli zaten senin dediğin doğru spora birden yüksek tempoda başlanmaz önce biraz kendini alıştırman lazım ki işe yarasın o bunu bilmiyomuymuşben hocaya hic hareket etmiyorum yavas yavas duzene girmek hergun 30 dk yuruyup 10 dk bisiklet dedim orta hizda oyle baslicam ilerleyen zamanlarda yukseltecem sizinde desteginizi isterim ilerde dedim.. yavas yavas baslayimki hemen bikip birakmayim dedim.. benim icin nekadar yaktigim deil oncelikle hareket etmem dedim.. ilk gun gudiyorum yuruyorum bana okadar insanin icinde tersliye tersliye " saka mi bu dogrumu goruyorum sadece 180 kalorimi yaktin bu cok az boyle olmaz" diyo .. ay sinir oldum ya..
37 yaşındayım bekarım çocuğum yok ya sen ?
Takma canım senin sağlığın daha önemli zaten senin dediğin doğru spora birden yüksek tempoda başlanmaz önce biraz kendini alıştırman lazım ki işe yarasın o bunu bilmiyomuymuş
Ben 23 yaşındayım ben de bekarım da işte bilip bilmeden çocuğun olmaz diyenler sinirimi bozuyor
Hoşbulduk cnm teşekkür ederim
Hoşbulduk teşekkür ederim
Kuralları kabul ediyorum
Kendimi tanıtayım
Boyum 160 kilom 86,5 hedefim 55
Pco ve şeker yüzünden kilo aldım çok zor veriyorum gram gram vercem galiba her hafta
1,5 ay içinde bi 10 kilo kadar versem ne güzel olacak :18:
Bunun için yardımınızı bekliyorum
Spor bitki çayları gibi önerileriniz var mı
Siz nelerden yararlanıyorsunuz
Ben bu konuda hiç bişey bilmiyorum
Merhabalar... nasilsiniz? nasil gidiyor.. bas agrisiyla uyandim hemen kahvemi ictim kendime geldim:))) guzelce kahvaltimi yaptim.. bugun beni gezmece bekliyor... hazirlanip nisanlimla dolasacaz 😘...
Merhaba kızlar nasılsınız? Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler :)
Evet canım ya. Ben geliyorum sen yoksun, sen geliyosun ben yokum. Bugün bende yedim ictim gezdm valla. Aman napim diyete bi soluk verdm, cok dagıtmadm ama bugün diyet yapmadm.merhaba canım.
yedik, içtik,gezdik,yorulduk,geldik.
sen nasılsın nasıl geçti günün? görüşemez olduk rakibem ya.
Evet canım ya. Ben geliyorum sen yoksun, sen geliyosun ben yokum. Bugün bende yedim ictim gezdm valla. Aman napim diyete bi soluk verdm, cok dagıtmadm ama bugün diyet yapmadm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?