• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kekik suyu muhabbetinizi gördüm kendi yağ yakıcı çayımın tarifini yazayım size

-yarım çay kaşığı biberiye
-yarım çay kaşığı kekik
-2 çay kaşığı mate
-2 çay kaşığı yeşilçay
- bir tutam kurutulmuş ısırgan

kaynamış 1 lt suyun içerisine atıp 10 dk kadar bekletiyosunuz ama kaynamaya devam etmeyecek kaynamış suda bekletilecek sadece.bende bunun çoook faydasını gördüm.

Oh oh zayıflama çayı tarifleride gelmiş. Paylaşımlar güzel hadi bakalım daim olsun kızlar güdüleyelim birbirimizi :))

Valla biriki gün deneyeyim araştırıp inşallah yine kabarmam :1: Saol tatlım hiç duymamıştım faydasını görürsem çok dua ederim sana :54::54:

Narin rakibem beniiim. Bende de olur allerjik reaksiyonlar.gıda allerjim ve allerjik bronsitim var. Bir benzer yanımız daha çıktı bak

Hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın.Diyet nasıl gidiyor kaçamak yapmamışsındır inş :49:

Merhaba canım hoşgeldin.nasıl gidiyor?

diyete devam ediyorum ufak tefek kacamaklarım oldu malesef.59 küsürleri görebildim nihayet baskülde son bir kilo tam hız devam bundan sonra sabitleme diyetlerine bakacam .szlerin nasıl gidiyor bu hafta dereceye girebildikmi

diyete devam ediyorum ufak tefek kacamaklarım oldu malesef.59 küsürleri görebildim nihayet baskülde son bir kilo tam hız devam bundan sonra sabitleme diyetlerine bakacam .szlerin nasıl gidiyor bu hafta dereceye girebildikmi

oh oh darısı başımıza canım. ha gayret az kalmışşş :))

herkese selam
bugün eskilerden yenilerden takım bayağı canlandı maşallah. hep böyle devam etmesi dileğiyle
ne kadar çok rakip,ne kadar çok ortak kaderde kişi,o kadar motivasyon hadi bakalım kızlar boş bırakmayalım

Son düzenleme:
selam fistiklarimm:16: bugun girmek istedikce benim ufaklik hep mani oldu biraz rahatsiz atesi cikiyodu bende hemen aile doktorumuza goturdum bogazi iltihaplanmis yavrumun:5:

kizlar gunaydinnnn :) dunki attigim msjda 74.7 dedim ama bu sabah uyandigimda 73.9 oldugumu gordum yani 800 gram daha benim.icin buyuk atak 9 gun once diyete basladim buda demek oluyorki 9 günde 3 kilo 300 gram bence superr :) oncesinde 20 kilo vermis.bi insan olarak araniza gururla katiliyorum arkadaslar :) sabah kahvaltim
1 galeta
1 dilim az yagli tuzsuz peynir
domates
salatalik
6 adet zeytin
1 haşlanmış yumurta
simdiden sevgiler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hos geldin canim emin ol dogru yerdesin:7:
diyetimde sabah aksam kekik suyu iciyorum tabiki iğrenç ötesi bi tadi olduğu için meyve suyuyla karıştıriyorum

ayy ben bunu bi ara denedim ama cok aci diye icememistim:25:
slm kızlar nasılsınız takımdan ayrılmıstım girme fırsatı buldum bir slm vereyim dedim
selam canim hos geldin ...
Mihri ııh şeker yok :20: Varlığını bile unut icat eden hiç etmeseymiş şekeri keşke.Bak fırsat bu fırsat diyet bahanesine şekeri bırak.Sadece 3 günde kurtulacaksın bana inan. gün şekersiz çay iç 4. günü amanda ne güzelmiş bunun tadı böyle şekersiz diyceksin :21:
evet mihri sekeri unut ciss o ciss:36::36::36:
kekikler içiliyor,kilolar veriliyor ,güzeller haydi haydi... aman nideyim,nasıl edeyim :))
kızlaaaar sizin için şarkı bile besteledim daha doğrusu uyarladım
bu diyet bizi halden hale sokuyor yawww
:1::1:cok guzel bestelemissin :46:
Merhaba:16:
takıma yeni katıldım ismim naz 23 yaşındayım
boyum 1.58 kilom 79.5 2 haftadır diyetteyim
5 aylık evliyim ve bu 5 ay bana 10 kg olarak geri döndü :53:
diyetimin en güzel yanı eşimde benimle beraber başladı o da dikkat ediyo :13:
hos geldin canimm ilk sayfada kurallarimiz var okuyup kabul etmen gerekiyor :40: sonrasinda hep birlikte guzel guzel kilolar verelim eyyt kimse tutmasin bizi :32::32:
kekik suyu muhabbetinizi gördüm kendi yağ yakıcı çayımın tarifini yazayım size

-yarım çay kaşığı biberiye
-yarım çay kaşığı kekik
-2 çay kaşığı mate
-2 çay kaşığı yeşilçay
- bir tutam kurutulmuş ısırgan

kaynamış 1 lt suyun içerisine atıp 10 dk kadar bekletiyosunuz ama kaynamaya devam etmeyecek kaynamış suda bekletilecek sadece.bende bunun çoook faydasını gördüm.

mutlaka deniycem paylasim icin tesekkurler tatlimm:54:

herkese selam
bugün eskilerden yenilerden takım bayağı canlandı maşallah. hep böyle devam etmesi dileğiyle
ne kadar çok rakip,ne kadar çok ortak kaderde kişi,o kadar motivasyon hadi bakalım kızlar boş bırakmayalım

selam canim :3: sen hic merak etme istekli iki kiisi daha bulalim kimin kilosu kime yakin ise ikiserli gruplara ayiricam sonra baslasin takim ici yariss:119::119::119::119::119::119::64::62:

selam fistiklarimm:16: bugun girmek istedikce benim ufaklik hep mani oldu biraz rahatsiz atesi cikiyodu bende hemen aile doktorumuza goturdum bogazi iltihaplanmis yavrumun:5:

hos geldin canim emin ol dogru yerdesin:7:

ayy ben bunu bi ara denedim ama cok aci diye icememistim:25:

selam canim hos geldin ...

evet mihri sekeri unut ciss o ciss:36::36::36:

:1::1:cok guzel bestelemissin :46:

hos geldin canimm ilk sayfada kurallarimiz var okuyup kabul etmen gerekiyor :40: sonrasinda hep birlikte guzel guzel kilolar verelim eyyt kimse tutmasin bizi :32::32:

mutlaka deniycem paylasim icin tesekkurler tatlimm:54:

selam canım hoş geldin. çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.

Son düzenleme:
simdi yesil cayimi icicem sonrasinda 50 mekik cekicem kizlar

buraya yazdimki sozumu tutup mecbur yapmak icin :1: yoksa popomu zor kaldiricam:37:

selam canim :3: sen hic merak etme istekli iki kiisi daha bulalim kimin kilosu kime yakin ise ikiserli gruplara ayiricam sonra baslasin takim ici yariss:119::119::119::119::119::119::64::62:

gitsin kilolarrrr :) ama nasil grup yapilio bilmiyorum benim anladigim cumadan cumaya tartiliniyor ve en cok kilo veren mi birinci oluyor anlamadim.pek

gitsin kilolarrrr :) ama nasil grup yapilio bilmiyorum benim anladigim cumadan cumaya tartiliniyor ve en cok kilo veren mi birinci oluyor anlamadim.pek

ornek vereyim canim mesela sen ve usagisan berabersiniz benve bir arkadasimiz daha iki kisi grup olyor istersen birbirinize takilip gazliyorsunuz istersen ortak oluyorsun hafta sonunda cuma gunu yapilan bildirimlerde kim daha fazla kilo vermisse o kisi kazaniyo ve kaybedene ceza veriyo ikiserli gruplarin yuzde kayiplarina bakiliyor kiminki daha fazla ise o haftanin grubu oluyo ornek grup giibi bisey anlatabilmisimdir umarim :13:

ornek vereyim canim mesela sen ve usagisan berabersiniz benve bir arkadasimiz daha iki kisi grup olyor istersen birbirinize takilip gazliyorsunuz istersen ortak oluyorsun hafta sonunda cuma gunu yapilan bildirimlerde kim daha fazla kilo vermisse o kisi kazaniyo ve kaybedene ceza veriyo ikiserli gruplarin yuzde kayiplarina bakiliyor kiminki daha fazla ise o haftanin grubu oluyo ornek grup giibi bisey anlatabilmisimdir umarim :13:

evet gayet iyi anladım :)

ben yesil cayimi bitirdim kizlar simdi mekik zamani firsat buldugumda yaninizdayim kacamaklara dikkatt opuldunuzz:54:

hos geldin ela_ela canim burdada kendini tanitirmisin bide ilk sayfamizi oku kurallarimizi kabul edersen bizdensin gitsin kilolar:8::10:

Uyguladıgınız herhangı bır dıyet varmı kcal heabı mı yapılıyo ben kcal hesaplıyorum haftada 3 gun 10 km yuruyorum 2 gunde kurstayım ve ayakta gecıyo gunum spor olarak baska bısey yapmıyorum suan cunku kemıklerım bıraz ırı ılk once kılo verıp sonraa spor yapmam lazımmış yoksa etlerım sert oldugu ıcın daha kılolu duruyorum

Back
X