- Konu Sahibi Handandandan
- #60.041
Okudum cnm kuralları zaten 80-89 kg tpogındeyım az cok aynı kurallar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrar hos geldin canim ayni anda mesaj atmisizben simdi cikiyorum sonra gorusuruzz:13:
gitsin kilolarrrr :) ama nasil grup yapilio bilmiyorum benim anladigim cumadan cumaya tartiliniyor ve en cok kilo veren mi birinci oluyor anlamadim.pek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlarr bende kararlı ve istekliyim
Boy171
Kg 74.1
Yas 28
Hedef 65 inşallah en kısa zamanda ulasırım hedefıme
burda cok fene yagmur yagiyo kizlar gok yariliyor sanki![]()
hayirdir canim umarim bir rahatsizligin yoktur:/Tmm cnm ıı sporlarr mekık cekcektın herhalde ahh bende yapabılsem 10 tane zar zor yapıorum
diger takımlardaki üyelerinin verdigi kilolara da bakılıyor tüm takım üyelerinden en çok kim kilo verdiyse o birinci oluyor. Takım olarakta en çok kilo verme yüzdesi kime aitse o takım birinci.bizim verdigimiz kilolar takımı etkiliyor yani
ben yesil cayimi bitirdim kizlar simdi mekik zamani firsat buldugumda yaninizdayim kacamaklara dikkatt opuldunuzz![]()
hataydayim ben canim bu sene cok az yagdi zaten yagmur yagsin barajlarimiz dolsun...Orası neresi? Rahmet yagıyor. Yagsın yagmurlar dolsun barajlar :)
Kızlar ben geldim.Nasılsınız.Acil çıkmam gerekti gidiyorum diyemedim kusuruma bakmayın![]()
Kızlar ben geldim.Nasılsınız.Acil çıkmam gerekti gidiyorum diyemedim kusuruma bakmayın![]()
hayirdir canim umarim bir rahatsizligin yoktur:/
ay ben takim ici yaristan bahsettim genel yarisimi sorduki :44: aciklamissin zaten saol canim ....
Hoşgeldin aramıza canımMerhaba
takıma yeni katıldım ismim naz 23 yaşındayım
boyum 1.58 kilom 79.5 2 haftadır diyetteyim
5 aylık evliyim ve bu 5 ay bana 10 kg olarak geri döndü
diyetimin en güzel yanı eşimde benimle beraber başladı o da dikkat ediyo :13:
Sorma narinimdir birazcıkNarin rakibem beniiim. Bende de olur allerjik reaksiyonlar.gıda allerjim ve allerjik bronsitim var. Bir benzer yanımız daha çıktı bak
Sende hoşgeldin tatlım.Topiğimiz şenlenmiş sayenizdeMerhaba kızlarr bende kararlı ve istekliyim
Boy171
Kg 74.1
Yas 28
Hedef 65 inşallah en kısa zamanda ulasırım hedefıme
hataydayim ben canim bu sene cok az yagdi zaten yagmur yagsin barajlarimiz dolsun...
hos geldin canim ben simdi mekigimi cektimde geldim sen neler yaptin...
Vallahi allerjik bünyeli olan sadece ben değilim abim benden de alerjiktir.Onu alerji profesörüne götürdüm geldim bugün.Ondan biraz yoktum ortalarda.Ama topiğimizi böyle şen görünce pek bi mutlu oldumHoşgeldin canım sen gideli bereketlendi buralar.sende gelince iyice şenlendi renklendi
Hoşgeldin canım sen gideli bereketlendi buralar.sende gelince iyice şenlendi renklendi
Kizlaaaarrrr nasilsnz bn szleri cok özledim szsz kalmak bana hiç yaramadı ama az kaldi 1 2 gune baglanck netim sonnda geliyorum araniza bu arada ddanescim bnm kc gun kaldi iznmn bitmesne smdi bi cafedeym netlerine grdm sze yaziyorum :))
Hoşgeldin RukişNe var ne yok naptın yokken ev işini halledebildinmi? Bizde seni çoookk özledik
Bu arada ddness ayrılıp 4. takıma gitti.buse8 şu anda kaptanımız.O cevap verebilir sanırım soruna :26:
Halletmene çok sevindim canım.Eminim çabucak halledrsin ne kadar azimli olduğunu gayet iyi biliyorumEvet canim hallettim sukur iste dun intwrnet basvurusunda bulundm bikac gune acilir baska biai yapmadm bra kilo aldim sanrm ama toplarim kendimi hemen ben ddanes neden ayrildi canm baska neler değişti :) ahhh sizlerle olmak ne kadarda guzel :)
Halletmene çok sevindim canım.Eminim çabucak halledrsin ne kadar azimli olduğunu gayet iyi biliyorumSenin gittiğin hafta biraz gerginlik oldu grupta.ddanesi kaptanlık çok yordu sinirleri altüst oldu.Ortamda biraz gerilince gitmenin doğru olucağına karar verip takım değiştirdi geçen cuma.Gitmesine gerek yoktu ama öyle istedi
Bayağıda yaprak dökümü yaşadık.Diğer kızlarda işlerimiz yoğun gerekli vakti ayıramıyoruz diyip ayrıldılar.Mihrimah1 ben ve buse8 ve yeni üyelerimiz kaldık.Biriki güne başka yeni üyelerde gelir tam gaz devam ederiz.
![]()