• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Uzuldum canm ya ama olsun biz toplarz tekrar hele bi eve internet baglansin hep burdayim ben :) evet azmim sizin sayenzde oluyor ama sizsiz ucu kacti braz :/ baya kisi kaybettik sanirim kimler oldugunu merak ettim stubborn kalinkaselin falandami gitti baska kimler gitti ,

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kalinkaselin izne ayrıldı.Jeof ve stabborn yeteri kadar vakit ayıramıyoz diip ayrıldılar.Sismanne bebek bekliyormuş sanırım katılamayacak oda.Mnisa zaten pek katılmıyordu 2 haftadır ortalarda hiç yok.Buse8 izinden döndü kaptanlığı devraldı.2 yeni üyemiz vardı henüz liseteye girmeyen takım azalınca ondarında şevki kaçtı galiba 2 gündür yoklar :1: Bugün 2 yeni üyemiz daha oldu.Belki kalabalık olduk diye geri dönerler belli de olmaz.Bugün jeof da uğradı selam vermeye.Ayağın uğurlu mu geldi ne şenlendik :52:

Kisa zamanda toplarz allahn izniyle merak etme cnm

Umudumu kaybetmedim zaten hayatım.Biraz canımız sıkıldı geçen hafta kilo falan veremedik bu yüzden ama bu hafta daha canlıyız gene sarıldık kilo vermeye çabalayıp duruyoruz :8: Buradan ayrılmak iyi olmuyor diyet modundan çıkıyor insan malesef.Sende geri dönünce tam gaz devam edip bizi dahada heveslendireceksin eminim :34: Ekmeksiz menülerini görmeyi özledim :52:

Kıymetli rakibem bu arada bal konusundaki fevriliğim için kusuruma bakma :50: Bir an bal yüzünden bir haftalık emiğini alamazsın tartıda diye korkup sana akıl vermeye kalktıştım haddimmiş gibi.Sonrada içime dert oldu :14:

Ayy aşkolsun canım ya senin söylediklerin beni kırmıyor içın ferah olsun.reçete gibi dikkate alıyorum. İyiki varsın hata yapmamı engelliyorsun hiç şikayetçi değilim bilakis memnunum.

Kizlaaaarrrr nasilsnz bn szleri cok özledim szsz kalmak bana hiç yaramadı ama az kaldi 1 2 gune baglanck netim sonnda geliyorum araniza bu arada ddanescim bnm kc gun kaldi iznmn bitmesne smdi bi cafedeym netlerine grdm sze yaziyorum :))

Aaaa rukişcigim hoşgeldin.özlettin kendini. Nasılsın toparlandın mı bayagı? Bir an önce dön artık bitsin bu hasret.. takım çok degişti ama azimli kararlı arkadaşlar eklendi sende gel tamamlansın eksik yanımız.

Ayy aşkolsun canım ya senin söylediklerin beni kırmıyor içın ferah olsun.reçete gibi dikkate alıyorum. İyiki varsın hata yapmamı engelliyorsun hiç şikayetçi değilim bilakis memnunum.

İçime su serptin vallahi :52: Şekerli şeylere karşı fobim var benim Canan Karatay gibi görünce çenemi tutamıyorum :1: Kırıldın sanıp üzüldüm bi an :14: Hata yapmak üzere olduğunu görürsem kendimi kaybedip çenemi tutamayabilirim gene bilesin bak demedi deme :1:Nedense sen kilo verdinmi kendim vermiş gibi mutlu oluyorum napim :54:

Bugünün ilk menüsü benden gelsin.
Sabah;
2 dilim light ekmek
Avokado sosu
2 kokteyl sosis,2 dilim sucuk
1 yumurta
1 domates,1 salatalık

Öğle;
Pancar salatası

Akşam;
1 tabak yoğurtlu semizotu

Gece;
Biraz çilek yemeyi planlıyorum

Spor:1.5 saat yağmur altında yürüyüş.Evden çıktıktan 2 dk sonra başladı yağmaya üşendim dönüp yağmurluk giymeye.Sonrada inat ettim dönmedim yağmur altında yürüdüm.
Su:Fazla içemedim telaşlı bi gündü.İnşallah yatana kadar çoğaltırım .

İçime su serptin vallahi :52: Şekerli şeylere karşı fobim var benim Canan Karatay gibi görünce çenemi tutamıyorum :1: Kırıldın sanıp üzüldüm bi an :14: Hata yapmak üzere olduğunu görürsem kendimi kaybedip çenemi tutamayabilirim gene bilesin bak demedi deme :1:Nedense sen kilo verdinmi kendim vermiş gibi mutlu oluyorum napim :54:

ayy canım benim ya çok sağol beni benimsemişsin iyice çok mutlu oldum. yok yok rahatça söyle kırılmam sana ben.
karatay hocam her türlü görüş ve önerilerinize açığım.engin bilgilerinizin önünde saygıyla eğiliyorum :))

Bugünün ilk menüsü benden gelsin.
Sabah;
2 dilim light ekmek
Avokado sosu
2 kokteyl sosis,2 dilim sucuk
1 yumurta
1 domates,1 salatalık

Öğle;
Pancar salatası

Akşam;
1 tabak yoğurtlu semizotu

Gece;
Biraz çilek yemeyi planlıyorum

Spor:1.5 saat yağmur altında yürüyüş.Evden çıktıktan 2 dk sonra başladı yağmaya üşendim dönüp yağmurluk giymeye.Sonrada inat ettim dönmedim yağmur altında yürüdüm.
Su:Fazla içemedim telaşlı bi gündü.İnşallah yatana kadar çoğaltırım .

işte bu... rakibemin azmi ve kararlılığı önünde yağmur bile duramamış.tebrikler daim olsun inşallah. sade menüler boncuk gibi dizilmeye başladı. hep böyle devam etsin. böyle oldukça insan kendini iyi hissediyor diğer türlü bir gün yiyosun 1 haftaa onun vicdan azabından kahroluyorsun

işte bu... rakibemin azmi ve kararlılığı önünde yağmur bile duramamış.tebrikler daim olsun inşallah. sade menüler boncuk gibi dizilmeye başladı. hep böyle devam etsin. böyle oldukça insan kendini iyi hissediyor diğer türlü bir gün yiyosun 1 haftaa onun vicdan azabından kahroluyorsun

Dünkü menümün sonucunu bugün aldım biliyormusun canım.3 öğün 2 de ara bana çok iyi geldi.Şişkinliğim vardı attım.Bundan sonra hep böyle yapıcam.Bugün ara öğün yiyemedim gündüz telaştan ama akşam meyvemi eksik etmiycem.Gece geç saate kadar oturduğum için acıkıyorum.Meyvemi yiyip vitamin alıyorum artık.Bu cuma tartıda eksiyi görmek istiyorum :52:Yağmur falan beni durduramaz :52:

Menüm
Sabah 3 kasık yulaf ezmesi
Yarım bardak sut

Ara 1 parca bıtter sekersız turk kah

Öğle azcık haslanmış karabugday yoğurt
Azcık kapuska

Ara yarım paket etı form tahta kurusu:))
Sekersız sutlu nescafe

Aksam sade mercımek corba 1 kase( patatessız havucsuz unsuz)
1 kase yogurt
Yarım salata 1 dlm tam bugday

3 lt su. 3 bıtkı cayı
1 saat yuruyus

Mekık yapabılırsem ıkı saat sonra yapıcam inşş

Menüm
Yarım bardak sut

Azcık kapuska

Sekersız sutlu nescafe

1 kase yogurt

3 lt su. 3 bıtkı cayı
1 saat yuruyus

oh oh çok radikal menü olmuş.ultra hafif. tebrikler valla. azmin daim olsun canım. spor ve su da süper.kim tutar bizi gümbür gümbür geliyoruz 9. takımdan korksun herkes :))

Menüm
Yarım bardak sut

Azcık kapuska

Sekersız sutlu nescafe

1 kase yogurt

3 lt su. 3 bıtkı cayı
1 saat yuruyus

Menün çok güzel canım dikkatsiz tek bir lokma bile atmamışsın ağzına çok tebrik ediyorum :46: Etiforma tahta kurusu demene çok güldüm :1:Vallahi suntadan farkı yok :1: Suyuna ve meyve çaylarına imrendim hadi beni heveslendirinde bende bolbol içmeye gayret göstereyim :52:

sabah
1 adet haslanmis yumurta
domates salatalık peynir 5 zeytin

oglen
ceyrek cupra

aksam (saat 17.00)
4 yk kabak yemegi
3 kasik yoğurt

aralarda 3 tane kepekli yulafli bisküvi
3 bardak kekik suyu her öğün olmak uzere
1 dilim ananas
sayisiz sade filtre kahve
:cool:

kızlaaar bu da benim bugünkü naçizane menüm

SABAH
3 zeytin
1kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 çay bardağı süt
1 haşlanmış yumurta
1 dilim etimek

ARA
1 elma

ÖĞLEN
1 kase tarhana çorbası

ARA
2 İncir
10 fındık

AKŞAM
1 kase pırasa
1 kase buğday çorbası

3 lt su
8 km yürüyüş
45 dak.aletli jimnastik

Son düzenleme:
Uyguladıgınız herhangı bır dıyet varmı kcal heabı mı yapılıyo ben kcal hesaplıyorum haftada 3 gun 10 km yuruyorum 2 gunde kurstayım ve ayakta gecıyo gunum spor olarak baska bısey yapmıyorum suan cunku kemıklerım bıraz ırı ılk once kılo verıp sonraa spor yapmam lazımmış yoksa etlerım sert oldugu ıcın daha kılolu duruyorum

Canım ben montignac yapıyorum.Bol kalorili yiyorum ama karbonhidratla yağı pek karıştırmamaya çalışıyorum.Senin menünde gayet güzeldi.Bence yürüyüş yağları eritmek için en güzel yöntem doğru yoldasın.:34:

sabah
1 adet haslanmis yumurta
domates salatalık peynir 5 zeytin

oglen
ceyrek cupra

aksam (saat 17.00)
4 yk kabak yemegi
3 kasik yoğurt

aralarda 3 tane kepekli yulafli bisküvi
3 bardak kekik suyu her öğün olmak uzere
1 dilim ananas
sayisiz sade filtre kahve
:cool:

Vay canına menüye gell :52::52: Canım maşalah azmin daim olsun :nazar:Anlaşılan grup yarışmasında hep liste başı olucaz yeni üyelerimizle :51:

Back
X