Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

emin ol bende dahil tum kizlara iyi gelecek tecrube konusuyor :)

ay bunlar ceza değilde normal kural olsa bile süper olur valla. yapalım mı öyle mesela takımca herkes 1 hafta akşam menüsünde salata yoğurt yesin

anladim canim :) bende bundan 3 ay oncesine boyle yapiyordum haftada bir kacamak bir ogun yiyordum gercekten ise yariyor odul gibi biseydi bu bana ama simdi sanki o iradeyi kendimde goremiyorum ve biraz moralim bozuluyor

Bu arada ben bi ısırık bile kaçamak yapmadım dedim ama bi partiye gidip pasta yemiştim cumartesi Haftada bir fazla kalori alıp metabolizmayı şaşırtmak iyi oluyormuş demekki.Umarım bu haftada meyvesini alırım.

O diyete ilk başlanıldığında olan bişi.Hepimize oluyor.Sen ara verince diyet modundan çıkıp eskiye dönüş yapmışsın.Şimdi en baştan başlamak zor geliyor.Biraz sabret diyet psikolojine eminim gireceksin.Keşke sayfaya sık gelebilsen.Diğer menülere bakınca inan insan gazlanıyor yediklerini azaltıyor Moralini hiç bozma canım daha önce nasıl yapmışsan yine öyle yaparsın bu işi

bugunki menumu yazayim benim ufaklik beni birakmiyor oyun istiyor:)
sabah: klasik kahvaltim yumurta zeytim yesillik
ara : 5 kayisi
ogle :sucuklu tost
ara:yesilcay 1 portakal
aksam : bakla 1 bardak ayran 2 dilim ekmek
spor: yine yapamadim
su: 1 litre yatana kadar 1 litre daha icmeyi planliyorum :)

rakibem yemeğe dair ne çok şey öğreniyorum senden yaa çin eriştesi ne kız??? benim bildiğim tek erişte hamurdan kestiğimiz erişteler çorbasını çok severim ama çubukla yenmez o.

Moda adıyla diyim noodle .Gerçi noodle ında pek çok çeşidi var.Kıvrıkları inceleri kalınları pirinçten yapılmış olanları.Kore japon dizileri izlemeyi çok severim rakibem onlar çubuklarla hüpletip duruyolarlar erişteleri benimde canım çekiyor Çevirmenler hep erişte diye çeviriyolar bu makarnaları.Diyette olmasaydım sıksık yapardım.

ay bunlar ceza değilde normal kural olsa bile süper olur valla. yapalım mı öyle mesela takımca herkes 1 hafta akşam menüsünde salata yoğurt yesin

Ben salatayla yoğurdu yanyana yiyememki ama Sırf bunu yememek için bile alt sıralara düşmemek için elimden geleni yapabilirim

ilerledigin yol dogru yol canim emiynim emeginin karsiligini alacaksin ...evde cocuklar is derken anca bu kadar girebiliyorum canim ama kararliyim bu hafta kesin diyet moduna girecem ve sporlarimi aksatmicam :)
tecrübene güveniyorum valla iyi ki döndün canım ya...

bende sizin gibi cana yakin uyeleri buldugum icin cok mutluyum iyiki varsiniz ..

sade hafif bir menü olmuş,günü güzel geçirmişsin,kaçamaksız tebrikler.

sende iyi ki varsın. sık sık gel bizi yalnız bırakma. varlığınla şenlensin takımımız

Gayet hafif bir menü olmuş.Önce menülerini düzelttip rayına oturrtunmu sporunda arkasından gelir hiç merak etme.ben ilk bir ay yatağımdan çıkmaya çok üşendim spor için

ben buna varımm yaptırım gücü yüksek cezalar olursa daha da gaza geliriz bence

buna da varım çorba salatada olabilir

yüksek sosyete rakibem benim ben daha adını bile yeni duyuyorum. aman zaten iyiki duymamışım bunlar cıss çünkü. sende gördüklerini,duyduklarını resetle gitsin rakibem şeytana uyma mihrimaha uyyyy

bugünkü menüm (09:30)

sabah
1 domates
2 dilim salam
2 dilim kepek ekmeği
çok az peynir birkaç çatal

ara (12:00)
5 dut kurusu

(15:00)
3 kaşık nesfit tam tahıllı gevrek 1 bardak sütle

öğle-akşam (16:30)

1 fırında köfte yanında 3-4 dilim fırın patates (bunlar kalmıştı 2 gündür bitsin diye yedim )
domates

45 dakika eliptik bisiklet
20 dakika leslie
20 dakika pilates
2 litre su
sabah 1 su bardağı maydanoz-limon kürü
1 kupa yağ yakıcı çay

yüksek sosyete rakibem benim ben daha adını bile yeni duyuyorum. aman zaten iyiki duymamışım bunlar cıss çünkü. sende gördüklerini,duyduklarını resetle gitsin rakibem şeytana uyma mihrimaha uyyyy

Sosyetik diilim ya yemek manyağıyım dünya mutfağıda dahil Yok canım istersen ultra hafifinden de yapabiliyorsun bunu.Hiç yağ koymadan yapıp yediğim çok oldu öyle bile lezzetli oluyor.Koreli kızlar bunları yiyip 45 kilo dolaşıyolar.Önce 79 ları göreyimde bi kerecik yiyiverim olmamıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…