- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #60.501
bize faydalı olacak,bizi hırslandıracak,motivasyonumuzu artıracak her şeye varım kaptanım. tabi senin takdirin ama bence problem yok koyulan kurallara uyar,gereği neyse yaparım
gelsin kurallar,hırslansın kızlar,verilsin kilocuklar :))
daha once soyle cezalarimiz vardi
1.aksam yemekleri 1 hafta salata yogurt olacak
2.1 hafta ekstradan 45 dk spor yapilacak
3.1 haftalik ekmek makarna pirinc kesinlikle menunde olmayacak
ama sizinde dusundugunuz bir ceza var ise uygulayabiliriz tekliflere acigim :)
anladim canim :) bende bundan 3 ay oncesine boyle yapiyordum haftada bir kacamak bir ogun yiyordum gercekten ise yariyor odul gibi biseydi bu bana ama simdi sanki o iradeyi kendimde goremiyorum ve biraz moralim bozuluyor
emin ol bende dahil tum kizlara iyi gelecek tecrube konusuyor :)
rakibem yemeğe dair ne çok şey öğreniyorum senden yaa çin eriştesi ne kız??? benim bildiğim tek erişte hamurdan kestiğimiz erişteler çorbasını çok severim ama çubukla yenmez o.
ay bunlar ceza değilde normal kural olsa bile süper olur valla. yapalım mı öyle mesela takımca herkes 1 hafta akşam menüsünde salata yoğurt yesin
ilerledigin yol dogru yol canim emiynim emeginin karsiligini alacaksin ...evde cocuklar is derken anca bu kadar girebiliyorum canim ama kararliyim bu hafta kesin diyet moduna girecem ve sporlarimi aksatmicam :)Bu arada ben bi ısırık bile kaçamak yapmadım dedim ama bi partiye gidip pasta yemiştim cumartesiHaftada bir fazla kalori alıp metabolizmayı şaşırtmak iyi oluyormuş demekki.Umarım bu haftada meyvesini alırım.
O diyete ilk başlanıldığında olan bişi.Hepimize oluyor.Sen ara verince diyet modundan çıkıp eskiye dönüş yapmışsın.Şimdi en baştan başlamak zor geliyor.Biraz sabret diyet psikolojine eminim gireceksin.Keşke sayfaya sık gelebilsen.Diğer menülere bakınca inan insan gazlanıyor yediklerini azaltıyorMoralini hiç bozma canım daha önce nasıl yapmışsan yine öyle yaparsın bu işi
tecrübene güveniyorum valla iyi ki döndün canım ya...
bugunki menumu yazayim benim ufaklik beni birakmiyor oyun istiyor:)
sabah: klasik kahvaltim yumurta zeytim yesillik
ara : 5 kayisi
ogle :sucuklu tost
ara:yesilcay 1 portakal
aksam : bakla 1 bardak ayran 2 dilim ekmek
spor: yine yapamadim
su: 1 litre yatana kadar 1 litre daha icmeyi planliyorum :)
ilerledigin yol dogru yol canim emiynim emeginin karsiligini alacaksin ...evde cocuklar is derken anca bu kadar girebiliyorum canim ama kararliyim bu hafta kesin diyet moduna girecem ve sporlarimi aksatmicam :)
bende sizin gibi cana yakin uyeleri buldugum icin cok mutluyum iyiki varsiniz ..
bugunki menumu yazayim benim ufaklik beni birakmiyor oyun istiyor:)
sabah: klasik kahvaltim yumurta zeytim yesillik
ara : 5 kayisi
ogle :sucuklu tost
ara:yesilcay 1 portakal
aksam : bakla 1 bardak ayran 2 dilim ekmek
spor: yine yapamadim
su: 1 litre yatana kadar 1 litre daha icmeyi planliyorum :)
kizlar ben kaciyorum iyi gecelerr
ben buna varımm yaptırım gücü yüksek cezalar olursa daha da gaza geliriz bencekizlar kilolara baktimda essiz kalacak arkadaslar var bu yuzden ikiserli degilde takim ici herkes birbiriyle yarissin cuma gunu herkesin verdigi kilo yuzdesine bakilacak oyle birinci ..ikinci diye siralanacak yuzde 0.75 alti kalanlar ceza alacak cezayida haftanin birincisi verecek kabulmu?
buna da varımay bunlar ceza değilde normal kural olsa bile süper olur valla. yapalım mı öyle mesela takımca herkes 1 hafta akşam menüsünde salata yoğurt yesin
Moda adıyla diyim noodle .Gerçi noodle ında pek çok çeşidi var.Kıvrıkları inceleri kalınları pirinçten yapılmış olanları.Kore japon dizileri izlemeyi çok severim rakibem onlar çubuklarla hüpletip duruyolarlar erişteleri benimde canım çekiyorÇevirmenler hep erişte diye çeviriyolar bu makarnaları.Diyette olmasaydım sıksık yapardım.
ben buna varımm yaptırım gücü yüksek cezalar olursa daha da gaza geliriz bence
buna da varımçorba salatada olabilir
yüksek sosyete rakibem benim ben daha adını bile yeni duyuyorum. aman zaten iyiki duymamışım bunlar cıss çünkü. sende gördüklerini,duyduklarını resetle gitsin rakibem şeytana uyma mihrimaha uyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?