- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #60.461
Saol canım bu haftaki hedefim 80 lerden kurtulmak inşallah başarırımExtra spormu Doğru ya kaçamak varsa exrta spor lazımdı teşekkür ederim kaptanım hatırlattığın için bu akşam extra spor yapıcam
gelecegin citir adaylari gorunuse bakilirsa 14. takimla 1 .ligi paylasiyoruzz
kizlar suyu icmeyi ihmal etmeyin hemen simdi 1 bardak su icin hadi bakalim ben ictim bile
ben cikiyorum kizlar gece gorusuruz artik.. gece firsat bulursam 2 li karsilastirma yapicam ....
İnanmıyorum gerçekten de birinci oldukZirve ortağımız var ama olsun haftaya tek başımıza kurulucaz tahta Bende bireyselde 3. yüm sanırım yanlış bakmadıysam
hadi bakalım canlar bugünkü ilk menü benden gelsin
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1su bardağı süt
1 domates
1kk peynir
4 yeşil zeytin
2 dilim etimek
ARA
1 elma
ÖĞLEN
1 kase pırasa
Salata
ARA
1 avuç sarı leblebi
2 kuru kayısı
AKŞAM
1 kase yoğurt
ARA
2 avuç leblebi
3 lt su
45 dakika aletli jimnastik
8 km yürüyüş
Menüm
Sabah 2 kasık yulaf ezmesi
50 gr yogurt
Ara yarım paket specıal k domatesli kraker
Öğle
100gr karabugday
10 gr hardal
100 gr yoğurt
Ara
Sekersız t kahvesi
2 parca bıtter
Akşam
Peynırlı marl salata
1 dlm tam bugday ekmegı
100 gr karabugdy
5o gr yoğurt
10 gr hardal
Ara yulaf ezmesı 50 gr yogurt tarcın
4 hıbıskus cayı
3 lt su
sen benim gönlümün birincisisin canım :))
tebrik ediyorum tekrar rakibem inşallah genelde de birincilik tahtına oturmak da nasip olur şöyle prenses gibi kurulursun yakışır sana :))
hadi bakalım canlar bugünkü ilk menü benden gelsin
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1su bardağı süt
1 domates
1kk peynir
4 yeşil zeytin
2 dilim etimek
ARA
1 elma
ÖĞLEN
1 kase pırasa
Salata
ARA
1 avuç sarı leblebi
2 kuru kayısı
AKŞAM
1 kase yoğurt
ARA
2 avuç leblebi
3 lt su
45 dakika aletli jimnastik
8 km yürüyüş
Amanin yağ yakıcı çay tam benlik aktarda malzelerini bulursam deneyeyim hemen saol tatlım paylaştığın içinbu arada bugün yeni bi çay öğrendim hem yağ yakıyo hem metabolizma hızlanıyo
yeşilçay 1 tatlı kaşığı
mate 1 tatlı kaşığı
turunç kabuğu 1 tatlı kaşığı
arnavut biberi 1-2 adet
arnavut biberi 1 kişi için 2 adet koyulabilirmiş acı olmuyomuş sabah bi programda fizyoterapist verdi bu tarifi çok etkili dedi bende deniycem bunu.
bide tok tutan çay tarifi verdi onunda tarifini veriyim
yeşilçay 1 tatlı kaşığı
mate 1 tatlı kaşığı
1 kabuk tarçın
1 kök veya toz zencefil
iki çayıda kaynatmıyoruz bitkileri kaynamış suda 10-15 dk bekletiyoruz
Çok teşekkür ederim canımın içiAslında ben birincide olurumda yediklerimi görünce beni kızılcık sopasıyla döversin diye korkuyorum Neyse mihrim bu sefer koşup tıkanmıycam normal tempoyla gidelim emin adımlarla dimi marş marş
Biraz fazla tahıllı bir menü olmuş sanki.Birazda sebze meyve ekle tatlım.Mesela special k kraker yerine bir meyve yiyebilirsinMenüm
Sabah 2 kasık yulaf ezmesi
50 gr yogurt
Ara yarım paket specıal k domatesli kraker
Öğle
100gr karabugday
10 gr hardal
100 gr yoğurt
Ara
Sekersız t kahvesi
2 parca bıtter
Akşam
Peynırlı marl salata
1 dlm tam bugday ekmegı
100 gr karabugdy
5o gr yoğurt
10 gr hardal
Ara yulaf ezmesı 50 gr yogurt tarcın
4 hıbıskus cayı
3 lt su
Mihrim haftaya hızlı başlamışsın menün kuş kadarcık olmuşSen geçen haftanın acısını çok fena çıkarıcaksın belli oldu Savulun mihri geliyor 1.lik koltuğuna rezervasyonunu yaptırdı bile
Birini hata yaparken görünce ikaz etme huyu bendede varkoştuğunda durunca yine aynısı olmaktansa normal akışında gitsin hayat tarzı haline gelebilsin
seni dövmek ne haddime canım sen sevilmeye layıksın.
sadece kendine zarar verecek bir şey yaparsan dayanamam ikaz ederim.bu öğretmenlikten kalma bir ruh galiba.öğrencilerime de yolda,sokakta,nerde görsem müdahale edebiliyorum.eşim bu konuda beni eleştirir karışma çocuklara diye ama olmuyor işte sahiplenince durum değişiyor
Benimde 1. likte hiç gözüm yok canım.Vallahi dostum düşmanım kim kilo vermişse herkes için çok seviniyorumsen dururken benim ne haddime estağfirullah efendim lütfen 1.lik koltuğu size yakışır :))
yok kız öyle bir derdim yok kilo vereyim yeter bana
birincilik sana yakışıyor rakibem. tadına da varırsan daha da hiç inmezsin ordan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?