Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

isallah canim olursun benimde hedefim 81 bugun sabah tartildim sadece 200 gr gitmis ama bu hafta iplaeri sIKI tutacam kizlar sizde hedef belirleyin hadi bakalim gitsin kilocuklarr

ben cikiyorum kizlar gece gorusuruz artik.. gece firsat bulursam 2 li karsilastirma yapicam ....

gelecegin citir adaylari gorunuse bakilirsa 14. takimla 1 .ligi paylasiyoruzz

İnanmıyorum gerçekten de birinci olduk Zirve ortağımız var ama olsun haftaya tek başımıza kurulucaz tahta Bende bireyselde 3. yüm sanırım yanlış bakmadıysam

İnanmıyorum gerçekten de birinci olduk Zirve ortağımız var ama olsun haftaya tek başımıza kurulucaz tahta Bende bireyselde 3. yüm sanırım yanlış bakmadıysam

sen benim gönlümün birincisisin canım :))
tebrik ediyorum tekrar rakibem inşallah genelde de birincilik tahtına oturmak da nasip olur şöyle prenses gibi kurulursun yakışır sana :))

hadi bakalım canlar bugünkü ilk menü benden gelsin

SABAH
1 haşlanmış yumurta
1su bardağı süt
1 domates
1kk peynir
4 yeşil zeytin
2 dilim etimek

ARA
1 elma

ÖĞLEN
1 kase pırasa
Salata

ARA
1 avuç sarı leblebi
2 kuru kayısı

AKŞAM
1 kase yoğurt

ARA
2 avuç leblebi

3 lt su
45 dakika aletli jimnastik
8 km yürüyüş

Menüm
Sabah 2 kasık yulaf ezmesi
50 gr yogurt

Ara yarım paket specıal k domatesli kraker

Öğle
100gr karabugday
10 gr hardal
100 gr yoğurt

Ara
Sekersız t kahvesi
2 parca bıtter

Akşam
Peynırlı marl salata
1 dlm tam bugday ekmegı
100 gr karabugdy
5o gr yoğurt
10 gr hardal

Ara yulaf ezmesı 50 gr yogurt tarcın

4 hıbıskus cayı
3 lt su

Cnm aksamı cok hafıf mı gecırdın sankı acıkmazmısın ????

canım menün bir diyet programına mı ait? hep yulaf buğday sıkılmadın mı bunları yerken. hiç sebze yok.sporda yapmıyorsun sanırım
pek bana uygun olmasa da hafif olmuş afiyet olsun.

siteye girenler neden sessiz sedasız kalıp sonrada çıkıyor anlamıyorum kızlar yaaa '

Son düzenleme:
sen benim gönlümün birincisisin canım :))
tebrik ediyorum tekrar rakibem inşallah genelde de birincilik tahtına oturmak da nasip olur şöyle prenses gibi kurulursun yakışır sana :))

Çok teşekkür ederim canımın içi Aslında ben birincide olurumda yediklerimi görünce beni kızılcık sopasıyla döversin diye korkuyorum Neyse mihrim bu sefer koşup tıkanmıycam normal tempoyla gidelim emin adımlarla dimi marş marş

Mihrim haftaya hızlı başlamışsın menün kuş kadarcık olmuş Sen geçen haftanın acısını çok fena çıkarıcaksın belli oldu Savulun mihri geliyor 1.lik koltuğuna rezervasyonunu yaptırdı bile

Amanin yağ yakıcı çay tam benlik aktarda malzelerini bulursam deneyeyim hemen saol tatlım paylaştığın için

koştuğunda durunca yine aynısı olmaktansa normal akışında gitsin hayat tarzı haline gelebilsin
seni dövmek ne haddime canım sen sevilmeye layıksın.
sadece kendine zarar verecek bir şey yaparsan dayanamam ikaz ederim.bu öğretmenlikten kalma bir ruh galiba.öğrencilerime de yolda,sokakta,nerde görsem müdahale edebiliyorum.eşim bu konuda beni eleştirir karışma çocuklara diye ama olmuyor işte sahiplenince durum değişiyor

Biraz fazla tahıllı bir menü olmuş sanki.Birazda sebze meyve ekle tatlım.Mesela special k kraker yerine bir meyve yiyebilirsin

sen dururken benim ne haddime estağfirullah efendim lütfen 1.lik koltuğu size yakışır :))
yok kız öyle bir derdim yok kilo vereyim yeter bana
birincilik sana yakışıyor rakibem. tadına da varırsan daha da hiç inmezsin ordan :))

Birini hata yaparken görünce ikaz etme huyu bendede var Dayanma ikaz et beni mihrim belli olmaz arada tartıya kafam bozulup kestirme yanlış yollara sapabilirim.Şeytan dürtüyor nede olsa

Benimde 1. likte hiç gözüm yok canım.Vallahi dostum düşmanım kim kilo vermişse herkes için çok seviniyorum Benim için giysilerimin bollaşmasından giremediklerimin içine sığabilmekten daha büyük mutluluk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…