Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hocam bir care bul bana ya
tartilmadim zaten ama parmagima yuzuk oturmus
yok kilo almadimda ciksin diye bir sinyalmi bu yoksa
bazen bende oyle oluyorum ellerım sıslıktenkırmızı kırmzı oluyor karbonhıdratı mınımuma ındırınce fark edıyor gercekten cunku vucudumuzda bır şeker molekulu 90 su molekulu tutuyomus karaty hocanın dedığıne gore ama farklı etkenlerde olabılır

oooooooo guzel haber

geri aldimi
eziyet yani yorumlara gore

yok tatlim
arabaya oturunca gobek benden once direksiyona yapisirdi
resimlerim yani
benımde obış var kaptan

kılon az ama boyle değılsındır benceolumsuz bakma bence 6 lı kılolardasın sonuçta

bende annemlerı eleştırıyordum hep de anne olunca artık boyle yorumlarda kızım yazıyomuş gıbı hıssedıyorum daha 1 yaşında ama bence bır yanlış anlaşılma vardır yada ıfade yanlışlığı su bırkaç gundur bebışımın sabaha kadar uyumadan basında bekledım ateşı varmı yokmu bakmak durumunu takıp etmek ıcın annelerımızde defalarca bunu yaptılar bıze. bak sende tıp okuyormusssun tebrıkler senın basarının payı buyuk bunda emınım onlarında buyuk katkısı bılınclı olmasının etkısı vardır bence.

günaydın canım

ben bu sporu ne zaman sevecem bilmiyorum ,ödev gibi yapıyorum
spor bana da çokzor gelıyo

telefondan kolay bir uygulama hani facebook gibi

bugün akşama kadar iyiyidi şu okul başladı başlayalı düzenim değişti . wcye çıkammıyorum kilom değişmiyor diye cnm da sıkıldı akşamı biraz cozuttum diyebilirim (((

canımın içi coşmuşsun :)

bugün yoğurt kürü yapmak istiyorum bende arada yoğurt yerine ayran içsek de olur mu

bugun bende yoğurt kürü yapıcam moralim bozuk başladım günü +400 nedir ya.o kadar dikkat ediyorum hiç kaçamak yapmıyorum tuvalet sorunu var ona bağlıyorum ki inşallah ondandır.

dün gece yatmadan süt içtim.birde sabaha kadar kafam kiloma takılı uyuyorum sabah olsa da tartılsam diye.çok takmamak lazım gerçektende.bugün 75 altına düşerim diye uyandım hevesle ama kursağımda kaldı.ben o tartıya yarın hesabını sorucam

kızlar ammada cenebazsınız yaw okuyorum okuyorum bıtmıyo anca 30 sayfa falan bakabıldım 70 sayfa falan var heralde daha

bu hafta mezunumuz var
zor degil sahalara donuyor
birbeste listeye giriyor
rabiada girecekti
goodidea listede olacak
matilda listede

lahana diyeti hic kimse yapmadimi ya
topigini okudum baslamis, basliyor, ama sonuc yazan yok
kokusu, tadi, rengi umurumda degil
Canım ben yazmıştım ama görmedin sanırım sağlık sorunlarndan dolayı çıkayım dedim çünkü buraya yetişemiyorum msjları okuyamıyorum burası da sorumluluk istiyor.. ben takımdan çıkma kararı almıştım ama görmedin sanırım kuzum. Buarada lahana suyu mu çorbası mı ben çorbasını denedim 1gün le yapamadım sabah ve öğle yemiştim akşama bozmuştum
Başlarken aman lahanayı seviyorum baharatlayıp yerim dedim ama olmadı midem kaldırmadı akşam boZmama rağmen 600gr gitmişti

beril sen nerdesin doğuda falanmı bizimde ilk görev yerimiz MUŞ tu yere ayağımızı uzatamazdık,birkeresinde kalorifer borusu donmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…