- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.861
emzırırken ıcmemek gerekıyo ben kahveyı cok severım arada dayanamayıp ıcıyorumSüte geçiyor kafein çocuğun uykusunu bozabilir bende içmeye gayret etmiştim ama ben bir kahve severim çok zor oldu içtiğin de oldu yani
bazen bende oyle oluyorum ellerım sıslıktenkırmızı kırmzı oluyor karbonhıdratı mınımuma ındırınce fark edıyor gercekten cunku vucudumuzda bır şeker molekulu 90 su molekulu tutuyomus karaty hocanın dedığıne gore ama farklı etkenlerde olabılırhocam bir care bul bana ya
tartilmadim zaten ama parmagima yuzuk oturmus
yok kilo almadimda ciksin diye bir sinyalmi bu yoksa
benımde obış var kaptanoooooooo guzel haber
geri aldimi
eziyet yani yorumlara gore
yok tatlim
arabaya oturunca gobek benden once direksiyona yapisirdi
resimlerim yani
kılon az ama boyle değılsındır benceolumsuz bakma bence 6 lı kılolardasın sonuçtakendi vucudumu tarif ediyom hocam
duguntenceresi gibi onde koca bir gobek
tepsi gibi silik ve duz bir totis
iri iri heybetli baldirlar
soyle bukunce allttan ben burdayim diye sarkan cinsten
idare eden kollar olmayan gogusler
löp löp bir sirt
daha oncede hep yururdum uzun saatler iyi gelirdi
simdi de yurumek istiyom ama ilham gelmiyor
soyle kocaman saatler olmasa minik saatlerde harikalar olurmu
yapmadımda yapıp verınce ertesı gun yarısını fılan alıyomussun gerı oyle okumustumbugunde yogun bir gn olacak fistiklar
tabanvaya kuvvet yine
bir ara kendimi lahana corbasi topigini okurken buldum
tecrube eden varmi
bende annemlerı eleştırıyordum hep de anne olunca artık boyle yorumlarda kızım yazıyomuş gıbı hıssedıyorum daha 1 yaşında ama bence bır yanlış anlaşılma vardır yada ıfade yanlışlığı su bırkaç gundur bebışımın sabaha kadar uyumadan basında bekledım ateşı varmı yokmu bakmak durumunu takıp etmek ıcın annelerımızde defalarca bunu yaptılar bıze. bak sende tıp okuyormusssun tebrıkler senın basarının payı buyuk bunda emınım onlarında buyuk katkısı bılınclı olmasının etkısı vardır bence.benide annemin bana karşı olan sevgisizliği çok yaralıyor . sarıl diyorum sevginibelli et iht'yaç duyuyorum diyorum yıllardır kılı kıpırdamadı kırk yılda bir birine bişey anlatmakiçin heveslensem yok tv izliyorum yok başka bişey ilgisizce dinliyolar hatta sus bile diyolar . annemin bana destek olduğunu hiç görmedim ben . bu gerçekten böyle hiç abartmıyorum
spor bana da çokzor gelıyogünaydın canım
ben bu sporu ne zaman sevecem bilmiyorum ,ödev gibi yapıyorum
O ne kız
bugün akşama kadar iyiyidi şu okul başladı başlayalı düzenim değişti . wcye çıkammıyorum kilom değişmiyor diye cnm da sıkıldı akşamı biraz cozuttum diyebilirim(((
bugün yoğurt kürü yapmak istiyorum bende arada yoğurt yerine ayran içsek de olur mu
kızlar ammada cenebazsınız yawokuyorum okuyorum bıtmıyo anca 30 sayfa falan bakabıldım 70 sayfa falan var heralde daha
Cnm bebis 10 aylik oldu artik ilk aylarda sadece sut aldigi icin icmiyordum gecen aydan beri icmeye basladim.benim oglan zatn uykusuz degisen birsey olmuyor gunde 3/4 fincan olmadiktan sonrada sorun yok deniliyor.Emzirirken kahve içiliyomu
bu hafta mezunumuz var
zor degil sahalara donuyor
birbeste listeye giriyor
rabiada girecekti
goodidea listede olacak
matilda listede
Canım ben yazmıştım ama görmedin sanırım sağlık sorunlarndan dolayı çıkayım dedim çünkü buraya yetişemiyorum msjları okuyamıyorum burası da sorumluluk istiyor.. ben takımdan çıkma kararı almıştım ama görmedin sanırım kuzum. Buarada lahana suyu mu çorbası mı ben çorbasını denedim 1gün le yapamadım sabah ve öğle yemiştim akşama bozmuştumlahana diyeti hic kimse yapmadimi ya
topigini okudum baslamis, basliyor, ama sonuc yazan yok
kokusu, tadi, rengi umurumda degil
yoğurt mu yapacaksın sende
beril sen nerdesin doğuda falanmı bizimde ilk görev yerimiz MUŞ tu yere ayağımızı uzatamazdık,birkeresinde kalorifer borusu donmuştu
öyle düşünüyorum hayatımın ilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?