- 2 Kasım 2008
- 2.844
- 802
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.821
Of ya kızlar canım sıkkın bana bi akıl verinGeçen kış 95 kilo bi tosundum.40 kilo için çıktım yola 26 sı gitti kaldı 14 ama o 14 gözümde dağ gibi büyoyor.Aslında tam mutlu olma zamanı.95 ken pantalonlar yakışmıyodu alışveriş yapamıyodum ne giysem eğreti duruyodu.Rahat edeyim diye taytlar ve 3xl uzun tunik kazaklar almıştım birsürü.Şimdi dolabımda etiketiyle duran siftahını bile yapamadığım 28 beden kotuma bile girer oldum ama yinede hiç mutlu değilim.Hala kendimi o 95 kiloluk tosunmuşum gibi görüyorum.Hala heryerim bıngıl bıngıl yağlı gibi hissediyorum.Bu yağlar erimicekmi hiç bitmicekmi diye düşüyorum.Habire moralim bozulduğundan kilo vermemde bi arpa boyu yol gitmiyor Hızla bikaç kilo verebilsem belki moralim düzelir ama hızlıda veremiyorum Dün internetten ideal kilo hesabı yaptım şişkosun dedi ona bile bozuldum biliyorum ya şişkoyum ama biraz kibar söyleseydi bari direkt adama şişkosun denirmi biraz fazla kilolusun tatlım üzülme gider falan yazsalar yorumlarına olmuyomu Of saçmalamayada başladım keyfim yok işte
O tatlandirici olayindan hic hoslanmiyorum ben ya.sagliksiz buluyorum hic tasvip etmiyorum.Tatlım un yerine yulaf kepeği kullanıyolar.Mısır nişastası ve kakao izinleride var.Süttozuda tabi.Tatlandırıcıda kullanıyolar.Aklına gelebilecek her türlü yiyeceğin bi dukan karşılığı oluyor.
Veriyorum canim versem icimide emcek o derecedeyiz.bravo pizza varken sebze tercih etmişin bebeğe süt veriyormusun kaçırdım
Canim 56 ile 58 arasi cok fark yok bence 56 ile mezun ol zamanla zaten diyete son verince oyle boyle odem olacak ister istemez gelir o 2 kgsağol mantıklı tabi yukarı çekilmemesi
dünkü menüm
sabah
bir poğaça,çay
ara 10 erik,2 kayısı
ara 1 küçük muz
akşam 2 porsiyon kadar etli pilav,1 bardak ayran,yağsız salata bir kase
ara küçük kurabiye ,çay
1. takımda başlangıç kilomu bulmak için gezerken menülerimi buldum geneli böyleyımışımde yımişim
b
Bende görünce bu ne yapmış dedim sonra içim rahatladıdünkü menüm
sabah
bir poğaça,çay
ara 10 erik,2 kayısı
ara 1 küçük muz
ara küçük kurabiye ,çay
1. takımda başlangıç kilomu bulmak için gezerken menülerimi buldum geneli böyleyımışımde yımişim
b
Emzirirken kahve içiliyomuBende menumu paylasayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
Biraz peynir
Ata sade nescafe
Ogle ebegumeci kiymali 1 porsiyon
Az yogurt
Ara 2 badem sekeri sade turk kahvesi ( yedim valla )
Aksam
Bol salata
2 kase yogurt
Spor jillian ve fit test
Su 2.5
O tatlandirici olayindan hic hoslanmiyorum ben ya.sagliksiz buluyorum hic tasvip etmiyorum.
Veriyorum canim versem icimide emcek o derecedeyiz.
Canim 56 ile 58 arasi cok fark yok bence 56 ile mezun ol zamanla zaten diyete son verince oyle boyle odem olacak ister istemez gelir o 2 kg
Bende 63 um normalde ama aimdi 60 oldum zaman icinde in ciklar oluyor zaten
2 porsiyon pilav mi????
Bende menumu paylasayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
Biraz peynir
Ata sade nescafe
Az yogurt
Aksam
Bol salata
2 kase yogurt
Spor jillian ve fit test
Su 2.5
dünkü menüm
sabah
bir poğaça,çay
ara 10 erik,2 kayısı
ara 1 küçük muz
ara küçük kurabiye ,çay
b
Bende menumu paylasayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
Biraz peynir
Ata sade nescafe
Az yogurt
Aksam
Bol salata
2 kase yogurt
Spor jillian ve fit test
Su 2.5
kaptan gogoydu inan devamlı uyarmış ben bıdı bıdıAy kimse seni yolmadı mı
57.4 ile mezun olabilirmisin seker63 müş cuma zayıflama yarışması sonuç listeleri 91 syf
tamam 57 martın ilk haftası inşallah57.4 ile mezun olabilirmisin seker
lahana diyeti hic kimse yapmadimi ya
topigini okudum baslamis, basliyor, ama sonuc yazan yok
kokusu, tadi, rengi umurumda degil
Pilav yorum yapmadim yaAy kimse seni yolmadı mı
Hadi bakalimmmmtamam 57 martın ilk haftası inşallah
Yarin tartiyla bir flörtlesrlimben yapmadım ama daha önce yapıp önerenler olmuştu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?