Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eşim kremalı tavuk nedir? :S

vee kızlar çok korktuğum gün en güzel günüm oldu

sabah
1 dilim tam buğday ekmek
3 çatal labne peynir
4-5 lokma domates

ara
1 tane form mısır patlağı (1 çay bardağı büyüklüğünde)

öğle
salata (marul, domates, kırmızı lahana, zeytin, salatalık (mcdonaldstan aldım) )

ara
1 shot bardağı süt
1 filtre kahve
2 lokma çikolata (10 lokmada yedim sanırım ^_^ )

akşam
yok

su 2,5 lt ya da birazcık geçmiştir.
spor yok çünkü eve 11 civarı geldim. ama bütün gün hareketliydim sinema hariç.

menün güzel olmuş canım. akşam yemeğini özellikle mi yemedin?

menün güzel olmuş canım. akşam yemeğini özellikle mi yemedin?
Akşam özellikle yemedim canım.
Seninde çikolatayı öğlen yemen iyi olmuş eğer akşam yeseydin daha fazla zararı olurdu. Sinemaya gittiğin için çikolataya bişey demedim. Çünkü ister istemez oralara gidince insan zor tutuyor kendini. Spora yarın başla eğer iyileştiysen.

Battaniyeden cikamiyozki
Burasi sibirya sanki

oy kıyamam. kahve iç. hem sıcak tutar. hem metabolizma hızlandırır. hem tok tutar :*

çikolata normalde haftada 3-4 kere yiyordum hatta daha fazla yediğim oluyordu diyete başladığımdan beri. :/ bu sefer azalttım. :) çok nadir ve az yiyorum. ve ödül olarak :)

bende menümü yazayım kızlar
sabah:
yarım simit
1 dilim beyaz peynir
domates, salatalık
zeytin
ara: yok
öğle: yok- uyumuşumda
ara: 1 activia yoğurt
akşam:
4 köfte
1 tabak salata
1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık yoğurt

ara: yok

su: 3 litre
spor: yok

kuzular ben çok açlık hissetmeye başladım. en iyisi saçlarımı kurutup yarına yemek yapayım. sonra da yatayım. öpüyorum sizleri. tartıda -ler görmenizi temenni ederek gidiyorum.

bu arada 82.3 ile başladığım sürecime 78.4 ile devam ediyorum. ortalama 20-25 günde (1 hafta duraklama hatta artma dönemi oldu) -3900 sağladım.

Sabahki menüne yumurtayı da eklersen bu seni daha ızun süre tok tutacaktır canım. Onun dışında eğer toparladıysan kendini spora başla yarın. Menün güzel beğendim

bugün yoğurt kürü yapmak istiyorum bende arada yoğurt yerine ayran içsek de olur mu

menum sabah 1yk krem peynır-1 yk domates sosu 1 dilim ekmek
akşamyarım kıymalı pıde ayran salata
su 2.5lt
spor yarımsaat bısıklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…