Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende şimdiye kadar sabah azkrem peynir(1 tatlı kaşığı) 1 tk domates sosu 1 dilim ekmek
oglen 1 bardak sut+nescafe
akşam bışey yemıycem ınş yapabılırsem

hilly25cım gel bakıyım menu su spor nerde
geldim tatlım :)

menümü yazayım

sabah yarım simit

öğlen buğdaylı salata ( ekmek yemediğim için tok tutsun diye haşlanmış buğday ekliyorum 3 kaşık kadar )

ara 1 elma

akşam hellim peynirli salata

su 2 lt oldu ama yatana kadar 3e tamamlarım.

spor yok ama başlayacağım en kısa zamanda jillian 30 day shrede

Kızlar ıyı akşamlar. . Topıge döndüm inşallah. . Yarın tanışır Kaynaşiriz :) benimde hafta sonu kayınvalıdemler geliyor 15 gun kalacaklar bende. . Bakalım ıns yaramaz bana bu durum

Huuuuuuu huuuuuuu nerdesiniz millet
Bende bugün sabah yok öğlen yoğurt yedim aslında akşamda yoğurt yicektim benim oğlan benim için Balık almış yemezsem küser ucundan azıcık alıcam

Kızlar menüm
Sabah bir elma 1.5 dilim kepek ekmeği peynir filtre kahve bide annemin acılısı (domates yeşil biber sarımsak sirke bir çay kaşığı siviyag kaynatıp konserve yapıyo kahVAltıLIK )

Ara oglen ve aksam
Havuç salatalık roka dereotu karalahana beyaz lahana domates yarim armut maydanoz Kuzu kkulağı. Çiğ yeşillik detoksu yapıyım dedim. .
Su iki buçuk litre
Spor yok . Sabahtan beri dışarda yım ama..

Bu sebzeleri salatami Yoksa sikipmi ictin

menun guzel ama spor eklemelıyız kısa zamanda bende yapamıyorum bazen bugun yarım saat yuruyuş yaptım su da 2 lt olmuştur

Bu sebzeleri salatami Yoksa sikipmi ictin

Bugun sıkacaktim güya ama dışarda olduğum için sıkamadım. Akşam yemeklerimde sıkıp icecem bundan sonra planım bu bakalım. .
Bugün yanıma aldım hepsini kenarda köşede ısıra ısıra yedim valla :))

Bestecim bişey yememişsin bugün Menünü pek sağlıklı bulamadım
ben menümü yazayım
sabah 2 dilim peynir
domates salatalık
5 zeytin
ara leblebi kuru üzüm çok az
Öğle patatesli hindi 3 kaşık
2 kaşık yoğurt
Ara 1 tane bisküvi diyet
akşam peynirli salata
su 2.5 litre olur
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…