- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.961
Arkadaslar ben 87 kilo civarındayim boyum 164cm .34 yaşındayım. 2 oğlum var.3 sene önce bir diyet yaptım ve 11 kilo verdim ama maalesef fazlasıyla geri aldım. Bu sefer kalıcı bir kilo kaybı istiyorum. Bu grupların enerjisine inanıyorum inşaallah sizlerle beraber bu amacıma ulaşırimKilona
Yasina
Azmine bagli
Biraz anlatsan
Neden 9. takimArkadaslar ben 87 kilo civarındayim boyum 164cm .34 yaşındayım. 2 oğlum var.3 sene önce bir diyet yaptım ve 11 kilo verdim ama maalesef fazlasıyla geri aldım. Bu sefer kalıcı bir kilo kaybı istiyorum. Bu grupların enerjisine inanıyorum inşaallah sizlerle beraber bu amacıma ulaşırim
Yazışmalarınizi biraz okudum bana çok samimi geldi enerjisini beğendimNeden 9. takim
Sadece meraktan cnm
Ben zor bir ksptanim cnmYazışmalarınizi biraz okudum bana çok samimi geldi enerjisini beğendim
:) ne gibi kurallar mesela?Ben zor bir ksptanim cnm
Kati kurallarim cezalarim var
Sporsuz susuz menulerde kacamaklarda gercekten Kati bulursun beni
Birazdan dedikodumu yapar Benim cadilar sanaBen disiplini severim sorun çıkaracağımi sanmıyorum :)
Adin uzun nasil hitap etsek sanaBen disiplini severim sorun çıkaracağımi sanmıyorum :)
nesli diyebilirsinizAdin uzun nasil hitap etsek sana
Ben hemen bi bakayımIlk sayfada yaziyor
Buna ek spor isterim
Vs.....
Tmnnesli diyebilirsiniz
Tamam ancak 1 hafta spor yapamiycam bel fıtığım bugünlerde biraz şiddetlendi.ilk fırsatta spor yapmayı ben de çok istiyorum.Tmn
Yarin tartil yaz
Deneme süren baslasin
acı da metabolizmayı hızlandırıyor kılo vermeye yardım ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?