- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #74.981
Ceviz? Hic yemedeydin yawwwben kendi menümü yazayım izinliyim ama olsun
sabah
2 dilimden tost (tam buğday)
yarım dilim ekmek (tost makinama dökülen peynirleri yedim haha)
ara
yok
öğle
2 dilimden tost (tam buğday)
ayran
ara
ceviz büyüklüğünde poaça
akşam
patatessiz mercimek çorbası
soğan kebabı (soğanları yarıp içine baharatladığın kıymayı koyup fırına veriyorsun)
ayran, salata
ara
sütlü türk kahvesi
Hoşbuldum .evet fakat 4 sene falan önce eski üyeliğimle yarıştim sonra 1- 2 denemem oldu ama eski grubumuzun sıcaklığını bulamadığım ve yeterince motive olamadigim için biraktimAnlastik nesli
Hosgeldin daha önce bir takimda yaristinmi
ListedemiydinHoşbuldum .evet fakat 4 sene falan önce eski üyeliğimle yarıştim sonra 1- 2 denemem oldu ama eski grubumuzun sıcaklığını bulamadığım ve yeterince motive olamadigim için biraktim
Hosgeldin canimHoşbuldum .evet fakat 4 sene falan önce eski üyeliğimle yarıştim sonra 1- 2 denemem oldu ama eski grubumuzun sıcaklığını bulamadığım ve yeterince motive olamadigim için biraktim
Çok hatırlamıyorum ama değildim galibaListedemiydin
Hangi takimdiÇok hatırlamıyorum ama değildim galiba
Sanirim 14 kaptanimiz aynalar isimliydi ama bu üyeliğimi yeni aldım ve henüz hiç yarismadimHangi takimdi
Bende bu cevap icin sormustumSanirim 14 kaptanimiz aynalar isimliydi ama bu üyeliğimi yeni aldım ve henüz hiç yarismadim
Nesli hoşgeldin canım bu takımı seçmekle çok doğru bi karar verdin.eğer kaptanımızla iyi geçinmek istiyorsan hamurişlerinden tatlılardan uzak duracaksın yoksa çok tatlı olan beril bi cadıya dönüşebilir benden söylemesi. Aramızda Hanesli diyebilirsiniz
Bestecim bişey yememişsin bugün Menünü pek sağlıklı bulamadım
ben menümü yazayım
sabah 2 dilim peynir
domates salatalık
5 zeytin
ara leblebi kuru üzüm çok az
Öğle patatesli hindi 3 kaşık
2 kaşık yoğurt
Ara 1 tane bisküvi diyet
akşam peynirli salata
su 2.5 litre olur
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?