- 2 Kasım 2008
- 2.844
- 802
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.241
eee sen zaten fıstıksın amacın ne
4 kilom var daha canım takıma yeni geldim sayılırGayet güzelsin canım. . Mezunluk yakın mı senin
Kız bu ne hal inceciksinya sen
benden daha kurtulamazsınız,marta kadarZeynep senı mezun edelım
Bır 5 cayı duzenleyelım
Hangı gün saat kaçta bır arada takımda oluruz
Kıtkurdu sana özel mesaj yolladım almadınmı
Fıstık(malum karaty çerez diye tutturunca ben yemezsem fıstığı söylüyorum tabirimi mazur gör ) gibi görünüyorsun her ne yapıyorsan ona devam etayça kayanın diyetine ne diyorsunuz çok mu yediriyor bu hafta denesem sonuç alırmıyım ki 4332 olanı
Yarin bulusalim uygunsaniz Saat kac olsun
Çalışanlar kaçta geliyoki iştenYarin bulusalim uygunsaniz Saat kac olsun
Aa hiçte bile be ben yengeçim çokta duygusalımdır.Yengeçler önce ben demezler hıh sanasiz olayı çok yanlış anlamışsınız amayengeçlerin duygusallıkları öyle bildiğiniz gibi bir şey değil... Onların acıma duygusu çok kuvvetli olur yoksa öyle duygusallıkları yoktur. hatta biraz önce ben bile derler :) hem astrolojiyi çok severim hemde kardeşlerim en yakın arkadaşlarım hep yengeçtir de ordan biliyorum her yerde bir yengeç bulurum illa hiç şaşmaz :)
Aa hiçte bile be ben yengeçim çokta duygusalımdır.Yengeçler önce ben demezler hıh sana
Sen hep keleklere çatmışsın be güzelim ne diyim.Yengeç bencil kesinlikle değildir.Yengeç dışı sert içi yumuşak bi hayvan yengeç insanıda öyledir sert soğuk gibi görünür içi pambıktır gözyaşlarımız içimize akar bizim dışımıza değilhhahahah hiçde bilesiz insanlara acırsınız yoksa öyle romantik her şeye ağlayan tipler değilsini başkasını düşünmeye gelince kendin yada başkası arasında kal ben dersiniz bend ebu cinsten en az 8 tane var biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?