Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

biliyorum da bazen kendimi yalnız hissediyorum.çok şükür bir annem var ama olduğu hlde böyle hissetmek çok üzücü

bi tek bana böyle annem için hep sıkıntı oldum bunu kendi de diyor bişeye ağlasam üzülsem sen doğduğundan beri ağlıyosun zaten der yeri geldi çoğu zaman arkadaş problemim oldu pkulda yalnız kaldım aileme anlattığımda bize yaptığın gibi onlara da yapıyosundur öyle yok boş konuşuyosun sıkıyosundur ondan arkadaşın olmuyor işte diyip öğünüyor . böyle bir durumda bana destek çıkıp kendisinin arkadaş olması gerekmez miydi her sıkıntımda durduk yere bak arkadaşınsa yok işte bu yüzden diyip yüzüme mi çarpması gerekir

bende kendi başıma büyüdüm . hatırlıyorum 3. sınıftayken eve tek gelirdim kapıyı kendim açardım yemeğimi kendim hallederdim. annem babam akşam eve gelene kadar beklerdim .bazen tek olduğum için akşam korkardım da . çok daha önce bulaşık temizlik yapmaya başladım.

Bugünkü menüm:
sabah:
1,5 dilim peynir
4 zeytin
azıcık yumurta
2 dilim ekmek
şekersiz çay

Öğlen:
1 dilim ekmek 1 dilim kaşar peynir (aksama yakın olduğu için gecistirdim)

akşam:
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 adet fırında tavuk
2 dilim ekmek

işte bundan sonra bant koptubolca kaçamak oldu deyim ayrıntıya girmeyim

Iyı bır takımız 20 kısıyı kontrol edıyoruz
Kaçamak olunca toparlıyoz
Motıvasyon ıyı
Tartıyla sevgılıyız
Spor düşmanımız degıl

Daha ne olsun
bundan iyisi şamda kayısıinşaallah hep böyle gider.

Kızlar yorgunluktan bayılırım herhalde daha işim bitmedi arada gelip yazmak istedim çok sayfa birikmiş anca okudum nesli ilk önce sana bir hoşgeldin diyeyim.
teşekkür ederim sana ve bütün arkadaslara

uyuyamadım. herkes uyumuş sanırım. evet dediğin gibi yürüyeceğim

Bu menuyü görmeyim gormedimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…