- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.281
biliyorum da bazen kendimi yalnız hissediyorum.çok şükür bir annem var ama olduğu hlde böyle hissetmek çok üzücüSilvers..
Aynı evin içinde anlasamadigin birinin olması cok zor. Annen kızın baban kocan oğlun farketmez..
bende annenden yanayim çünkü bende anneyim.. hemde annen anneme cok benzediği halde söylüyorum bunu sana..
Evlen çoluğa çocuğa karış yinede değişmeyecek huyu bilesin.. benimki değişmedi :)
Ama o senin sana ait. . Kabul ett onu..etmezsen ezersin kendini. . kafanda düşünüp durma ..
Ne is istiyosa yappp.. Sadece derslerine konsantre ol ve kendine kendi istediğin bi hayat sun..konussunbegenmesin seni.. bilki cçok anne kızını beğenmez. . Çünkü en iyisi olsun benim kızım ister..
Ömrünü de versen annen değişmeyecek. .
Annesi olmayan çocukları düşün. . O olmasaydı hayatında yüzüne kimse bakmazdi.. analı kuzu Kınalı kuzu denir ya o hesap...
Sırf varlığı bile seni nelerden korudu hayattan nelerden. ..
Dedigim gibi kabullen o ne olursa olsun benim de.. bana ait de. . Kabullenmezsen onu değiştirmeye çalışırsan sadece üzülürsun ablacım
bi tek bana böyle annem için hep sıkıntı oldum bunu kendi de diyor bişeye ağlasam üzülsem sen doğduğundan beri ağlıyosun zaten der yeri geldi çoğu zaman arkadaş problemim oldu pkulda yalnız kaldım aileme anlattığımda bize yaptığın gibi onlara da yapıyosundur öyle yok boş konuşuyosun sıkıyosundur ondan arkadaşın olmuyor işte diyip öğünüyor . böyle bir durumda bana destek çıkıp kendisinin arkadaş olması gerekmez miydi her sıkıntımda durduk yere bak arkadaşınsa yok işte bu yüzden diyip yüzüme mi çarpması gerekirBence annende böyle yetiştirmiş ve sadece bunu biliyor.seni tabiki seviyor bende anneyim evlat sevilmez mi hiç.seni tenkit ederek tahrik etmek istiyor zayıflaya sın diye sen tekmisin babana nasıl davranıyor mesela bazı insan mükemelliyetçi olabiliyor istediği gibi olmamı kızgın bi insan haline geliyor olabilir.sen annene yardımcı ol durumu kabullen ve onu sen anlamaya çalış
bende kendi başıma büyüdüm . hatırlıyorum 3. sınıftayken eve tek gelirdim kapıyı kendim açardım yemeğimi kendim hallederdim. annem babam akşam eve gelene kadar beklerdim .bazen tek olduğum için akşam korkardım da . çok daha önce bulaşık temizlik yapmaya başladım.Bu yaşta zor tabii bu anlayışı göstermek.benim son derece ilgisiz bir annem var sarılmak öpmez hep başkalarını kıskanır benim annem neden böyle derdim ortaokulda giderken bütün yemekleri yapmayı bilen ev temizleyen ama anlaşılmayan sevilmeyen ben.senin yaşındayım ozamanlar Yaşım ilerledikçe onun böyle yetiştiği kanaat getirdim ve onunla çatışmayı bıraktım 34 yaşındayım annem aynı ama ben değiştim onu öyle kabullenmek bütün sevgimi oğluma verdim ve oğlum beni yavrum diye seviyor sen ufacıksın benim bebeğimsin diyor iki lafından biri seni seviyorum tam bir sevgi kelebeği. kendini üzme canım
bundan iyisi şamda kayısıIyı bır takımız 20 kısıyı kontrol edıyoruz
Kaçamak olunca toparlıyoz
Motıvasyon ıyı
Tartıyla sevgılıyız
Spor düşmanımız degıl
Daha ne olsun
teşekkür ederim sana ve bütün arkadaslaraKızlar yorgunluktan bayılırım herhalde daha işim bitmedi arada gelip yazmak istedim çok sayfa birikmiş anca okudum nesli ilk önce sana bir hoşgeldin diyeyim.
Bugünlük yazmayayım. Gece gece canınız istemesinGir gir merak ederiz biz ayrıntıları
HinmmmBugünlük yazmayayım. Gece gece canınız istemesinyarın akıllı olacağıma söz verip konuyu kapatayim
Bol paylasim olmazsa olmaz sekercimBugün yoruldum arkadaşlar biraz dinlenicem, yarın bolca yazarım inşaallah. Herkese iyi geceler.
Bizde yuruyecez axakkabi alacamuyuyamadım. herkes uyumuş sanırım. evet dediğin gibi yürüyeceğim
Bu menuyü görmeyim gormedimmmmBugünkü menüm:
sabah:
1,5 dilim peynir
4 zeytin
azıcık yumurta
2 dilim ekmek
şekersiz çay
Öğlen:
1 dilim ekmek 1 dilim kaşar peynir (aksama yakın olduğu için gecistirdim)
akşam:
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 adet fırında tavuk
2 dilim ekmek
işte bundan sonra bant koptubolca kaçamak oldu deyim ayrıntıya girmeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?