Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok ablacım ben kendimi düzene sokucam sabah spor yapıcam erken kalkıp akşam da ders çalışıcam 6 gibi yemek işini bitiririm arada çok acıkırsam süt içerim bi öyle deneyelim mi :)

yok ablacım ben kendimi düzene sokucam sabah spor yapıcam erken kalkıp akşam da ders çalışıcam 6 gibi yemek işini bitiririm arada çok acıkırsam süt içerim bi öyle deneyelim mi :)
Sabah spor yaparsan gün boyu yorgun hıssetmezmısın cnm

Sabah 15 dak
Ögle aran varsa yarim Saat
Aksam 15-20 dak
Yada 1-2 Durak erken inip yurusen

Sabah 15 dak
Ögle aran varsa yarim Saat
Aksam 15-20 dak
Yada 1-2 Durak erken inip yurusen
öğle aram çok kısa .hmm yorulurum diyosan o zaman akşam 11 e kadar ders faln çalışırım işlerimi hallederim 11 de spora başlar yapar yatarımo zaman bu nasıl ?

Menüm

Sabah bir dilim ekmek
Yagsiz menemen yarim kibrit kutusu kadar peynir
3 zeytin .. filtre kahve
Ara bir ceviz iki hurma iki badem
Öğle. . Kıymalı Brüksel lahana bir kaşık zeytinyağı koydum.. light ayran

Ara iki kayısı

Aksam . Iki kaşık peynirli makarna..
Yeşillik
2 tane bonibon yedim
Beyaz leblebi
Yeşilçay

Su Iki buçuk lt
1 saat bantta yürüyüş

İyi akşamlar bebekler.

Kahvaltı bir küçük paket çubuk kraker ( evde ekmek kalmamıştı : )

Öğlen yemeğim yoğurt çorbası

Ara 1 portakal

Akşam yoğurt çorbası

Su 2.5 lt
spor 45 dk hızlı yürüyüş

iyi akşamlar

menüm
sabah
2 dilim kaşar peyniri
çay
ara sütlü kahve şekersiz

öğle
tost
ayran

akşam
kıymalı ıspanak
yoğurt
1 dilim ekmek

su 2 lt
spor 45 dk yürüyeceğim

annem bana kızmaktan ne zaman vazgeçecek acaba...

Canım hiçbir zaman vazgeçmeyecek. çünkü o anne :) ben bile hala tribini nazını çekiyorum 28 yaşındayım. Sen de biraz takmamaya çalış kafana çözmeye çalış durumu. Mesela sana ne için kızıyor ona bak onu bir daha yapmamaya çalış.

Kızlar yorgunluktan bayılırım herhalde daha işim bitmedi arada gelip yazmak istedim çok sayfa birikmiş anca okudum nesli ilk önce sana bir hoşgeldin diyeyim.sonra hepinizi kilo verdiğiniz için tebrik edeyim.kitkurdu bende reflü gastrit var sarımsak yedim mi mahvoluyorum onun için uzak duruyorumama ilgin için teşekkür ederim.buluşmak iyi fikir ama salıya kadar beni affedin kayınvaldemler bende.ondan sonra bana herşey uyar.menümü işlerim bitince yazıcam şimdilik öpüldünüz güzeller

Anneler kızar çünkü kendilerince haklı sebepleri vardır veya yetişme tarzı budur bu saatten sonra onları değiştirmeyiz ne yazıkki.çünkü o yaptığında bir yanlış görmüyor olabilir ozaman sen kendini değiştirmeye çalış anneni böyle kabul et ve kendin için ne yapabilirsin buna bak zamanla daha az acı çektiğini ve kafaya daha az taktığını göreceksin ve sen iyi bir anne olacaksın ve de zayıf bir anne kendine güven canım Vicdanın ve kalbinin sesi hep böyle tazecik kalsın yüreğinde
annem bana kızmaktan ne zaman vazgeçecek acaba...

mesela bi yer dağınık biliyorum yapıcam mesela aklımda hep de ben yapıyorum mesela mutfak temizliği .hiç yardımcı olmuyor. mesela bugün sinirli sinirli çağırdı beni gel buraya diye gittim bişeyi de demeden yapmayacak mısın dedi her zamankilafı bu arada biliyorum yapıcam mutfağı dedim gittim . herşey benim üstümde okuldan geldim yoruldum biraz dinlenicem desem tembelsin diyip çıkıyor kiloma çok laf ediyor anlatmıştım sen böyle yata yata kilo falan veremezsin diyor hiç halden anladığı yok . nasıl anlatsam bilmiyorum ki hiç doğru dürüst bir ilişkimiz olmadı

Selam güzeller şimdi geldim eve
Bugün lahana çorbasına başladım
Çorbanın yanında hergün başka şeyler yeniyor bugün meyve günüydü

3 tabak la. Çorbası
1 dil ananas
1 armut
1 mandalina

Su 3 lt

Silvers..

Aynı evin içinde anlasamadigin birinin olması cok zor. Annen kızın baban kocan oğlun farketmez..
bende annenden yanayim çünkü bende anneyim.. hemde annen anneme cok benzediği halde söylüyorum bunu sana..
Evlen çoluğa çocuğa karış yinede değişmeyecek huyu bilesin.. benimki değişmedi :)
Ama o senin sana ait. . Kabul ett onu..etmezsen ezersin kendini. . kafanda düşünüp durma ..
Ne is istiyosa yappp.. Sadece derslerine konsantre ol ve kendine kendi istediğin bi hayat sun..konussunbegenmesin seni.. bilki cçok anne kızını beğenmez. . Çünkü en iyisi olsun benim kızım ister..

Ömrünü de versen annen değişmeyecek. .

Annesi olmayan çocukları düşün. . O olmasaydı hayatında yüzüne kimse bakmazdi.. analı kuzu Kınalı kuzu denir ya o hesap...

Sırf varlığı bile seni nelerden korudu hayattan nelerden. ..

Dedigim gibi kabullen o ne olursa olsun benim de.. bana ait de. . Kabullenmezsen onu değiştirmeye çalışırsan sadece üzülürsun ablacım

Bence annende böyle yetiştirmiş ve sadece bunu biliyor.seni tabiki seviyor bende anneyim evlat sevilmez mi hiç.seni tenkit ederek tahrik etmek istiyor zayıflaya sın diye sen tekmisin babana nasıl davranıyor mesela bazı insan mükemelliyetçi olabiliyor istediği gibi olmamı kızgın bi insan haline geliyor olabilir.sen annene yardımcı ol durumu kabullen ve onu sen anlamaya çalış

Bu yaşta zor tabii bu anlayışı göstermek.benim son derece ilgisiz bir annem var sarılmak öpmez hep başkalarını kıskanır benim annem neden böyle derdim ortaokulda giderken bütün yemekleri yapmayı bilen ev temizleyen ama anlaşılmayan sevilmeyen ben.senin yaşındayım ozamanlar Yaşım ilerledikçe onun böyle yetiştiği kanaat getirdim ve onunla çatışmayı bıraktım 34 yaşındayım annem aynı ama ben değiştim onu öyle kabullenmek bütün sevgimi oğluma verdim ve oğlum beni yavrum diye seviyor sen ufacıksın benim bebeğimsin diyor iki lafından biri seni seviyorum tam bir sevgi kelebeği. kendini üzme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…