- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.261
Dıkkat et cnmArkadaşlar bugun dietin ilk gunune gore guzel gecti ama birazdan misafirlerim gelecek, inşaallah çok fazla kaçırm.gece geri gelir menümü yazarım inşallah.
yok ablacım ben kendimi düzene sokucam sabah spor yapıcam erken kalkıp akşam da ders çalışıcam 6 gibi yemek işini bitiririm arada çok acıkırsam süt içerim bi öyle deneyelim mi :)silver icin bir sey danisacam kizlar bi bakin
bizim bicirik tip ouyor dersleri zor takimi kafasina takiyor acaba listede degilde elimizin altindami zayiflasa
simdi derslerinden geri kalir
ama obur yandan benim kirilgan böcügüm listede olmadim diye uzulurmu
silverim seni listeye alacamda icim rahat degil
burasi seni engelliyormu
ac kalip afan calismassa ne ederiz
Sabah spor yaparsan gün boyu yorgun hıssetmezmısın cnmyok ablacım ben kendimi düzene sokucam sabah spor yapıcam erken kalkıp akşam da ders çalışıcam 6 gibi yemek işini bitiririm arada çok acıkırsam süt içerim bi öyle deneyelim mi :)
öğle aram çok kısa .hmm yorulurum diyosan o zaman akşam 11 e kadar ders faln çalışırım işlerimi hallederim 11 de spora başlar yapar yatarımo zaman bu nasıl ?Sabah 15 dak
Ögle aran varsa yarim Saat
Aksam 15-20 dak
Yada 1-2 Durak erken inip yurusen
Bu oluröğle aram çok kısa .hmm yorulurum diyosan o zaman akşam 11 e kadar ders faln çalışırım işlerimi hallederim 11 de spora başlar yapar yatarımo zaman bu nasıl ?
annem bana kızmaktan ne zaman vazgeçecek acaba...
annem bana kızmaktan ne zaman vazgeçecek acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?