- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.401
selin sende biliyorsunki buraya geldigimizde hep beraber dedik sen hep gittinBerilim takimi birakma lutfen burdan kopma bizde sana yardim edelim yukunu haffletelim ama gitme sensiz olmaz haklisin ben hele en basndan beri yapamadm bir turlu bahaneler bisyler ama yapmam lazm ama sensiz yapamam biliyorsun bunu ...
canim ben dun sonuca baktim 200 gr.vermis üsenmedim listelerine baktim yok en kotu yarim kilo verirdi dedimZaten kilo vermek disiplin isteyen bişey oyüzden senin disiplininden benim şikayetim yok.
Kaptanlığı bırakma konusuna gelince kesinlikle kabul etmiyorum ve çok ciddiyim
Takım içinde bilmiyorum kaçamak yapanlar varmı ama biz sadece kendimizi değil takımıda düşünmek durumundayız
allah hepinizden razi olsun soz dinliyor kizsamda yemiyorsunuzBeril kaptanligi birakmana gerek yok zaten birduzen oturttun herkes kilo veriyor
Kaptan yardimcilarini tanimiyoruz onlar daha aktif olursa sorun çözülür
haklisin berilim hemde xok benim sucum farkindayim ama elimde olmadi cogu zaman biliyorsun kotu gunlerden gectim sana anlatmadigm seylerde yasadm biliyorm bunlar bahane degil ama bundan sonra daha sk burda olucam canm yannda olucam seni yari yolda biraktigim icin senden cok ozur diliyorum ...selin sende biliyorsunki buraya geldigimizde hep beraber dedik sen hep gittin
gunlerce yeni uye bekledim saatlerce yazistik suan en kalabalik en aktiv ve basarili takim olduk.sana cok kizdim cok bekledim.inanki o donemde mefkurede olmasa kimse yoktu.suanki durumumuda biliyorsun ozel hayat olarak....ve hep diken ustundeyim bir mesaj yazacak selin ve kv geldi berilim gelemiyorum diyecek diye
sen gideli aylar oldu farkindamisin canim
selin benim durumumu biliyorsun ve bir an bile burdaki yolarkadaslarimdan ayrilmadim.acimi teselli ettilerhaklisin berilim hemde xok benim sucum farkindayim ama elimde olmadi cogu zaman biliyorsun kotu gunlerden gectim sana anlatmadigm seylerde yasadm biliyorm bunlar bahane degil ama bundan sonra daha sk burda olucam canm yannda olucam seni yari yolda biraktigim icin senden cok ozur diliyorum ...
ne desen haklisin canm tamam ...selin benim durumumu biliyorsun ve bir an bile burdaki yolarkadaslarimdan ayrilmadim.acimi teselli ettiler
hele mefkure saatlece agladimi dinledi
yani buraya gelmemek care degildi sende
benim takim acmam da hangi amac icindi biliyorsun degilmi
cok uzun gitme artik
ay dur bir giden yokBeril birakmiycaksin dimi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?