- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.441
gecen cuma sen ekledin
ben baktim silinmis
sonra gaz lambasi silindi
sayfada hizli ilerleyice panik oluyom bulamayinca
Atı alan üsküdarı geçiyo yetişemiycen hızıma rüzgarımı yiycen nanik nanikben bu eşleşmede usagısanı alabilir miyim lütfennormalde de kendisiyle süren bir yarışımız varda
herkes yeni gulum
ama hilly isterse hem bekar cocuk derdide yok
herkes yeni gulum
Atı alan üsküdarı geçiyo yetişemiycen hızıma rüzgarımı yiycen nanik nanik
sanirimsanırım en son liste üzerinden güncelleme yapmak gerektiğini atlıyor yeni arkadaşlar..
cok guzel canm spor konusunda bisy olsun gercekten zorunlu olsun oda bildirimli olsun sporsuz hic bisy olmiyor kendi adima ...ne yapiyoz
1-kesinlikle selin ve zordegil burdalar ozellikle cumalari zamaniniz oldugu kadar
2-takima kimse alinmiyor cok kalabaliiz paylasim alanina yazip 15 kisi uzeri oldugumuzu bildirip onay alacaz
3-lütfen üstürüplü kacamak yapalim
4-esleselim menu yorumu icin
5-zamanim yettigince burdayim gelemedigim anlardada yardimcilar burda olsun ve hedefe gidelim
6-watsaapta bir grup kurduk sporla ilgili dusuncelerimiz var isterseniz ortak bir hale getirebiliriz
7-kilo verin, kilo verelim
bende yardim edeyimmi canm elimden geldigince bana gorev ver kuzum masllah bayagi kalabalik olmus burasi ..simdi sen bir esleme yap canim
birde hedef listesi cikaralim haftalik ulasilacak olan
zamanin yoksa soyle
Kaptanım bencede Hily yardımcılığı devransıl.Zordeğil bu bilgisayar işlerine biraz yabancı.Bende yardım etmek isterdim yeterli vaktim olsa.Gerçi dışardan yinede elimden geldiğince destek olurum işlere.herkes yeni gulum
sanirim
cunku bu hafta 10 kez sil bas oldu liste
en cok beni yipratan cuma gunuBen elimden geleni yaparım ama benim de işim yoğun hafta içleri akşam 7ye kadar çok aktif olamam. Sorun olmazsa bana uyar.
gecen hafta hizir gibi yetistin ya gelmeseydinnnnnnnnKaptanım bencede Hily yardımcılığı devransıl.Zordeğil bu bilgisayar işlerine biraz yabancı.Bende yardım etmek isterdim yeterli vaktim olsa.Gerçi dışardan yinede elimden geldiğince destek olurum işlere.
ben elimden geldigince burdayim.canm herseye yardim ederm ama.dedgin gibi bi aksilik oldu bisy oldu bi arkadas ta olsun mutlakaen cok beni yipratan cuma gunu
bildirim ve liste isi
selinde burda olursa olur gibi
sen gunduz pc de olabiliyormusun
zorda kalsak paylasabilirmisin
yada listeye ekleme yaparmisin
Wuuu kaplumbağacık yetişebilirsen yetiş bakalımtavşancık ben sana ne dedim kaplumbayı bu kadar gözardı etmemasalın sonu belli
en cok beni yipratan cuma gunu
bildirim ve liste isi
selinde burda olursa olur gibi
sen gunduz pc de olabiliyormusun
zorda kalsak paylasabilirmisin
yada listeye ekleme yaparmisin
listeye alintilamayan bile hesaplamasini yapsa yuzdesini yazsa yerlestirmek zor degilaçık açık anlatsak mı ki hani yeni gelenler için belki daha pratik olur?
o durumda mesaj bile yazsan ben yetisirimBen müşteri temsilcisiyim işim bilgisayarda :) ama dediğim gibi müsait olmazsam gruba yazarım kızlardan biri yardımcı olsun diye. Anidem patron toplantıya çağırabiliyor ve uzun sürebiliyor çünkü :/
sen hergun after before ve bir basari hikayesi yayinliyacan selinben elimden geldigince burdayim.canm herseye yardim ederm ama.dedgin gibi bi aksilik oldu bisy oldu bi arkadas ta olsun mutlaka
Kaptanım ben öğlene kadar bildirimleride toparlamaya çalışıp yardımcı olurum sana.Yüzdeleride kontrol ederim.Okadar kalabalığızki gözden kaçıyor.Son kontrol ve paylaşım için biri destek olsa iyi olur.Yoğun iş saatim olduğunda arada 1-2 dk bakabiliyorum ancak o hatada öyle bi ana denk geldi.Düzeltip paypalaşayımda istedim ama anlık işlerim izin vermedigecen hafta hizir gibi yetistin ya gelmeseydinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?