- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.721
tadina baksan sadece bu kadar uzulmezdin canimBen Bugünü mü hayatımdan silmek istiyorum yarın onlar bir tanıdıklarını görmeye gidecekler biraz rahatım yardıma ihtiyacım var motivasyon sıfır ben bugünü nasıl düzelticem
ozelden telini yolla banaBirde ben bı wassapa nasıl gelcem bilmiyom
Böyle olduğunu hiç düşünmüyorum çünkü babam böyle değil babamla da kavga ederim ama en çok onu yakın hissederim kendime herkese sarılır öper annem yemeğe falan da karışmaz babamla biz yaparız yemek işini . Hiç şikayet etmez .Yorgun olmasına rağmen . Sevgi konusunda bana hak verir annemin yaptıklarında ama Kızdığım zaman olsun yapsa da öyle o senin annen saygılı davran deryasin kucuk tatlim bence sen ergenliktesin hala
suan baska turlu sevilmek istiyorsun annen de kendine gore seviyor
oysa senle gurur duymazmi saniyorsun
sen bilemen ama ben soyleyim senin gibi olsun diye kizlarim neler vermem.
ama karakter bu
bide belki ters bile olur ama soyleyecem
annen babandan sevgi almiyorsa mutsuz bir ruha burunmustur onuda anla.annende babanda dr ve yorgunlar
istersen bir tarafsiz gözle seyret bence annen genele karsi boyle davraniyor
canım berile özelden cebini yaz o seni gruba alırBirde ben bı wassapa nasıl gelcem bilmiyom
Inşallah .pazartesi dönecekler diye ümit ediyorumkafana takma,stres yapma,yarın az yersin,sporunuda fazla yaparsın az çok telafi olur inşallah
selam nasilsinMerhaba bayanlar :)
silver bir gercektirki babalar la kizlar daha iyi anlasirBöyle olduğunu hiç düşünmüyorum çünkü babam böyle değil babamla da kavga ederim ama en çok onu yakın hissederim kendime herkese sarılır öper annem yemeğe falan da karışmaz babamla biz yaparız yemek işini . Hiç şikayet etmez .Yorgun olmasına rağmen . Sevgi konusunda bana hak verir annemin yaptıklarında ama Kızdığım zaman olsun yapsa da öyle o senin annen saygılı davran der
daha once verdinmi yoksa sadece 5 kilomuTeşekkürler berilcimaynen bir 5 kilo derdim var elinde kaldim veremedim gitti
ay silver yeter annen bu ne yapabilirsin kuzum kabul edecen ataman, sataman yok sayamananneannem de böyle değil o da sevgi dolu . Dayım teyzelerim de . Beni 6 aylıkken anneaneme göndermiş Teyzem büyüttü beni . Ona anne diyomuşum falan . kalmışım orda 6 ay falan . Yazları da hep orda kalırdım .tteyzemden aayrılırken hep ağlardağlarımdım fotoğrafına bakardım. Düğününde tek ağlayan da bendim
bu ne simdiYa ben bu işi başaramadım en ufak bir sabotaja kandım benden bişey olmaz beni affedin kızlar
sen hep zayiftin yaniÜniversitedeyken 53 ttüm evlendim 56 falan oldum 71 le doğuma gittim doğumdan sonra 66 oldum gecen yaz tatilinde 54 bucuga düştüm tekrar 59 a çıktım :) çok gelli gitliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?