Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kiz arkadasi vardi
bendede vardi oyle bir dert biz ayrilmistik bu sebepten ben yine affetmistim bunalima girmisti benimki dsyanamadm ama kiziida gittim buldum yapmadigim kalmadi buda yanimda o gundur agzna bile almaz

ay cok seker ama yaa dedende vurulmus demekki napsin ama bisy diyememis :)

ay kadın evlenmiş çocukları olmuş bizi görürdü kasabada falan sarılırdı hep yazık kadına..
ama sevdalanmamislarki gorucu usulu cokta bisy hissedemeememstir bide kaderin onune gecilmiyor malesef ay bak aklma geldi benmkinn masllah liste kabarik eltimin yegeni ( degisik oldu biliyorm) ayni mahallede oturuyorlar esimle kucuklukten beri bizimkine sevdali defterler tutmus ama bizmki istememis eltim filan arakarini yapmaya calismis kv demlerde istememis kiz son ana kadr diretmis hem esiyle sozlenmis hem bizinkine hala bi sans bekliyir ve su an eltimden oturu geliyor buraya varya bazen diyorm git kov ama ne gelir elden siz olsaniz napardinizz..

3.cocugu yapardim

yani bir erkek kardeşi var, hani yeine dönecek dolaşacak bize kalacak da bir evlenebilsek sonra düşünürdük mirası

yaşınız küçükse 30 altı boşver,bekarlık sultanlıktır,nişanli olmakta çok tatlı oluyor
çoluk çocuk ev ,koca .,kayınvalide,kayınbaba.....derdi zor. boşver gez toz

valla kuzum kadıncağız üzülmesin diye ses çıkaramıyoruz işte... olan benim adama oluyor..
kiyamam size ya ins en kisa zamanda kavususrnuz canm daha cok varmi odemenin bitmesine

ahahahha ay yok onu açmadık, onuda açarsak önünü alamayız... babanemde böyle efsaneler ikisi halada oturup fashion tv falan izliyolar erkek defilerini akıl veryolar süslüler
ayy cok iyi ya idolumler vallahi bende her sene victoria secret izlerim bizimki arkasni doner uyur hayret edilesi bir olay

yeri geliyor kızlarına sarılıyor musun içinden gelip de

yeri geliyor kızlarına sarılıyor musun içinden gelip de
bazen degil
simarirlar
beni hafife alirlar diye yapmiyom
hele suan babalarindan ayriyiz sevecen olacam yerde hirlayip duruyom inanki
anneler gozuyle sever silver bana inan
birde onun penceresinden baksana
mizaci bu belki

ikiside yolladı... geçen dedemin mezarına gititk babamla, geldik babane dedmin selamı var sana dedim. aman ne selam söylüyomuş huri var diye erkenden gitti ben selammı veririm artık oan dedi
ay canm ya basniz saolsun kiyamam ama tekmi kaldi o kadr guzel bir asktan sonra ay bi aglyasim geldiki su an benm en duygulandgm olaylar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…