- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.681
gecti uzulme
kadinin face varmi sirf takip icin face acarim yaaaa
eeeeee kolayinizi bulmuskadıncağız zmanında çok zor şartlar görmüş ondan takıntı kadında ki.. kanser atlattı o yüzden üzülmesin diye kimse lafda edemiyo..
allah kocislerine yardim etsinahahahha ay yok onu açmadık, onuda açarsak önünü alamayız... babanemde böyle efsaneler ikisihalada oturup fashion tv falan izliyolar erkek defilerini akıl veryolar süslüler
bendede vardi oyle bir dert biz ayrilmistik bu sebepten ben yine affetmistim bunalima girmisti benimki dsyanamadm ama kiziida gittim buldum yapmadigim kalmadi buda yanimda o gundur agzna bile almazkiz arkadasi vardi
ay cok seker ama yaaahahhaha anlatayımdedmle annanem arasında 10 yaş var.. ananem 24 yaşında karar vermiş dedimi almaya öyle der dalga geçerlermiş hep hani çocuklara takılırlar ya öyle.. ama bizim annane sağ olsun koymuş kafaya adama bakıp duryomuş fingirdiyomuş adama neyse dedmin yaşı büyük tabi annesi bulmuş bir kız bunu evlendircek.. o zaman aile karar veryo kimseye sormuyolar tabi.. bizim dedede bu kız küçük zaten diye annaneye ihtimal vermiyor.. neyse nişan günü gelmiş, kzı tarafı köye geliyo nişan takacaklar...çeşmenin başında annanem dedemin balasına rastlamış.. kadın laf sokacak ya, senin kini nişanlıyoruz kız bu gün demiş.. annanem de bağıra bağıra kadını koynuna soksan yine benimdir o sen dert etme abla bunları demiş.. haber dedye gidiyor kaynanaya gidiyor... dedem yok demiş niancılara ben evlenemem..
hatta yaşı küçük diye evlenememişlerde 2 yıl falan imam nikahıyla oturmuşlar.. annanem çok nazlıydı ay neler yapardı o dedeme
ama sevdalanmamislarki gorucu usulu cokta bisy hissedemeememstir bide kaderin onune gecilmiyor malesef ay bak aklma geldi benmkinn masllah liste kabarik eltimin yegeni ( degisik oldu biliyorm) ayni mahallede oturuyorlar esimle kucuklukten beri bizimkine sevdali defterler tutmus ama bizmki istememis eltim filan arakarini yapmaya calismis kv demlerde istememis kiz son ana kadr diretmis hem esiyle sozlenmis hem bizinkine hala bi sans bekliyir ve su an eltimden oturu geliyor buraya varya bazen diyorm git kov ama ne gelir elden siz olsaniz napardinizz..ay kadın evlenmiş çocukları olmuş bizi görürdü kasabada falan sarılırdı hep yazık kadına..
3.cocugu yapardimbendede vardi oyle bir dert biz ayrilmistik bu sebepten ben yine affetmistim bunalima girmisti benimki dsyanamadm ama kiziida gittim buldum yapmadigim kalmadi buda yanimda o gundur agzna bile almaz
ay cok seker ama yaadedende vurulmus demekki napsin ama bisy diyememis :)
ama sevdalanmamislarki gorucu usulu cokta bisy hissedemeememstir bide kaderin onune gecilmiyor malesef ay bak aklma geldi benmkinn masllah liste kabarik eltimin yegeni ( degisik oldu biliyorm) ayni mahallede oturuyorlar esimle kucuklukten beri bizimkine sevdali defterler tutmus ama bizmki istememis eltim filan arakarini yapmaya calismis kv demlerde istememis kiz son ana kadr diretmis hem esiyle sozlenmis hem bizinkine hala bi sans bekliyir ve su an eltimden oturu geliyor buraya varya bazen diyorm git kov ama ne gelir elden siz olsaniz napardinizz..
gel kiz kv anlat bizeKaynana ağırlıyorum ben kolay mı yatırayım gelcem
yani bir erkek kardeşi var, hani yeine dönecek dolaşacak bize kalacak da bir evlenebilsek sonra düşünürdük mirası
kiyamam size ya ins en kisa zamanda kavususrnuz canm daha cok varmi odemenin bitmesinevalla kuzum kadıncağız üzülmesin diye ses çıkaramıyoruz işte... olan benim adama oluyor..
ayy cok iyi ya idolumler vallahiahahahha ay yok onu açmadık, onuda açarsak önünü alamayız... babanemde böyle efsaneler ikisihalada oturup fashion tv falan izliyolar erkek defilerini akıl veryolar süslüler
bana ne onerin sultanimmmmmyaşınız küçükse 30 altı boşver,bekarlık sultanlıktır,nişanli olmakta çok tatlı oluyor
çoluk çocuk ev ,koca .,kayınvalide,kayınbaba.....derdi zor. boşver gez toz
yaaa beril dalga gecmeee3.cocugu yapardim
yok kizyaaa beril dalga gecmeee(
ay bana bir bakislari var zaten gormelisin bende inadine durup izliyorm eltimde saniyorki ben bisy bilmiyormyok kiz
kizi gordukcede gobegimi sivazlardim
anlardi iste
eeeeee kolayinizi bulmus
turk filmlerindeki aliye rona gibi sanirim
yeri geliyor kızlarına sarılıyor musun içinden gelip dehayata bakacagin o kadar cok pencere varki
suanki gibi karanlik pencereler sana gore degil minigim
bak 18 kadin var hepsi senin yasindan yasadiklarindan gecti geldi
yani yanliz degilsin
hepimizde bir anne kazigi var gordugun gibi
hem cicim bicim olmaz ya annelikte
burda iki kiz annesi olarak sevdigin beril ablani birde kizlara cemkirirken gorsennnnnnn
allah kocislerine yardim etsin
bazen degilyeri geliyor kızlarına sarılıyor musun içinden gelip de
bana ne onerin sultanimmmmm
30+ oluyom
kadının da kötü niyeti yoktur diyorum benyani insan çocuğunun kötülüğünü istmez ama işte çok zorluk çekmiş kadıncağız herhakde korku geldi..
ay canm ya basniz saolsun kiyamam ama tekmi kaldi o kadr guzel bir asktan sonra ay bi aglyasim geldiki su an benm en duygulandgm olaylar...ikiside yolladı... geçen dedemin mezarına gititk babamla, geldik babane dedmin selamı var sana dedim. aman ne selam söylüyomuş huri var diye erkenden gitti ben selammı veririm artık oan dedi
yaşınız küçükse 30 altı boşver,bekarlık sultanlıktır,nişanli olmakta çok tatlı oluyor
çoluk çocuk ev ,koca .,kayınvalide,kayınbaba.....derdi zor. boşver gez toz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?