- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.701
kiyamam size ya ins en kisa zamanda kavususrnuz canm daha cok varmi odemenin bitmesine
ayy cok iyi ya idolumler vallahibende her sene victoria secret izlerim bizimki arkasni doner uyur hayret edilesi bir olay
bilemedimki,kuzucuklar var senin,
ooy oy kaynanasnada laf söyletmezniş,iyi gelin olursun sen
of of bizde boylemi olucaz acaba ilerdeödemenin biri bitti yenisini yapıyor annesi
ay canm ya basniz saolsun kiyamam ama tekmi kaldi o kadr guzel bir asktan sonra ay bi aglyasim geldiki su an benm en duygulandgm olaylar...
ben icguvesi alacam boyle olmamof of bizde boylemi olucaz acaba ilerde
bakamıyorum malesef çünkü gözünün içine bakıp yalvarıyorum resmen sevgisini göstersin diye en azından sarıl dedim salladı.. belki çocukluk gibi gelecek size ama gerçekten buna çok ihtiyaç duyuyorum sevgiye . erkek kardeşim var ona böyle değil sözleri bile farklı ona seslenirken . çok şımartıldı kardeşim büyürken . şimdi istediği gibi herkesekafa tutuyor kimse sesini çıkarmıyorbazen degil
simarirlar
beni hafife alirlar diye yapmiyom
hele suan babalarindan ayriyiz sevecen olacam yerde hirlayip duruyom inanki
anneler gozuyle sever silver bana inan
birde onun penceresinden baksana
mizaci bu belki
of of bizde boylemi olucaz acaba ilerde
ben icguvesi alacam boyle olmam
bakalm.ben napicam gelinlereben icguvesi alacam boyle olmam
yasin kucuk tatlim bence sen ergenliktesin halabakamıyorum malesef çünkü gözünün içine bakıp yalvarıyorum resmen sevgisini göstersin diye en azından sarıl dedim salladı.. belki çocukluk gibi gelecek size ama gerçekten buna çok ihtiyaç duyuyorum sevgiye . erkek kardeşim var ona böyle değil sözleri bile farklı ona seslenirken . çok şımartıldı kardeşim büyürken . şimdi istediği gibi herkesekafa tutuyor kimse sesini çıkarmıyor
masllah boylesi yoktur vllahiBenim KV nin eşi benzeri yoktur heralde buraya bir gelir 1 haftalık yiyecek le börekler kızartmalar sarmalar kalburbastılar bazlamalar ev ekmekleri şimdi beni anladınız mı yemezsen alınır senin yerine üzülür kV iyiside çekilmez oluyor inanın
yok kiz benimkide iyiydi bilirsin senmasllah boylesi yoktur vllahi
sanadaKizla ben yatiyorum hayirli geceler :)
Kizla ben yatiyorum hayirli geceler :)
Ben Bugünü mü hayatımdan silmek istiyorum yarın onlar bir tanıdıklarını görmeye gidecekler biraz rahatım yardıma ihtiyacım var motivasyon sıfır ben bugünü nasıl düzelticem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?