Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar aşağıdaki videoları sırasıyla hergün yapıyoruz bugünden itibaren.ikiside çok faydalı videolar.yazayım diye düşündüm ama hareketleri tarif etmekte sıkıntı olur dedim.

ben bu abs programını çok düzenli yapıyorum ve çok faydası var.diğeri de popo,basen iç dış bacak çalışmları için birebir.bunları düzenli yapıp sonuç almamak imkansız.

bugunkü menüm

sabah (geç kahvaltı)

peynir
salatalık
domates
yumurta
bir dilim ekmek

ara
türk kahvesi

akşam kısmeetse yok su yatana kadar 3lt olur

dün akşam yemek yedim diye nasıl kötü hissettim kendimi anlatamam :) karnım tok diye pişmanlık duydum çok şükür tartıda değişiklik yok :)

peşindeyiz kuzum en kısa zamanda mezunuz bizde :)

ben bu aralar motivasyonumu kaybettim arada kaçamaklarım oluyor üzülüorum kendime niye böyle yapıyorumm

heeyyyy sen hiç abla azarı işittin mi? hemen kendini topluyosun yok motivasyonum düştü yok kaçamak yaptım falan duymuyoruz ağzından... ne demekmiş o yaza kalmış şurda 4 ay... 4 ay sonra ne istersen yersin azıcık sabret ne kaldı şurda.. sakın sakın böyle kendi motivasyonunuda düşürme

Bugün çok yoruldum malum yarın okul var benim kuzunun onun beslenme hazırlıklarını yaptım dolaba attım azar azar çıkartıp koyarım artık beslenmesine
Ama çok yordu beni spor yapmış kadar yoruldum

İrademi kaybettim hükümsüzdür beni gömün dua bile okumayın yarın kV ler gidiyor ben bunalımdayım resmen hafta sonunu toparlayabileceğim bir diyet önerisi olan varsa protein diyeti gibi çok memnun olurum yoksa ben beyaz bayrağı çekmek üzereyim

tamamdr canm teskkur ederiz :)/

Menümü yazmaya bile çekiniyor utanıyorum yarından itibaren gelecek bütün cezalara boynum kıldan ince yeter ki beni bırakmayın

Pazartesi ve salı ayran detoksu yapmayı planlıyorum var mısın benimle yapmaya? En az 2 kg garanti veriliyor

2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
hün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…