- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.841
Tamam canım çarşamba sizleyim hem eksiklerini alayım desteğini için teşekkürlerMalzemeyi yazdım canım diğer sayfada
Ben yarına adapte etmiştim kendimi ama berilinde isteği üzerine o zaman çarşamba perşembe yapalım hilyy sende o zaman çarşamba perşembe yap
Peki tamam Özür dilerim hepinizden sabah görüşmek üzere
Ne demek tatlım yeterki şu yaplardan kurtulalım hep birlikte ve alamadığımız kıyafetleri büyük bir Zevkle giyebilelim şıkır şıkır olalımTamam canım çarşamba sizleyim hem eksiklerini alayım desteğini için teşekkürler
Ben yaptığımda salatalık koymuyorum ve güzel sonuçlarda çok aldım bu şekilde de
Yok kilo almadım 200 gr ama yemek zorunda kaldım kV bende birsürü şey yapmış getirmiş yemezsen alınıyorcanım sen kaç kilo aldınki,bu kadar kendini kasma verirsin,engelin yoksa ecenazın detoxunu yap
buralardan da uzaklaşma canım
Çay serbest canım kahve yasak bitki çayları sınırsız içilebiliyor.akşam en son saat 10 gibi içmiyorsun çorbadan. Ben 9 da bitirmeyi düşünüyorumBu şokun yasaklarını da yazar mısın kahve çay yani ne varsa
Canım zaten 1 günde öyle büyük kilolar alınmaz sen motivasyonunu bozmadan ilerle güzel sonuçlarla mezun olıcaz inşYok kilo almadım 200 gr ama yemek zorunda kaldım kV bende birsürü şey yapmış getirmiş yemezsen alınıyor
Yok kilo almadım 200 gr ama yemek zorunda kaldım kV bende birsürü şey yapmış getirmiş yemezsen alınıyor
Eski eşin olarak gözüm üstünde haberin olsun bu hafta güzel kilolarla çıkalım tartıya inştam eş olmuşuz aynı anda yazmışız
2 haftalik 3. lükten sikildik yaniiiEski eşin olarak gözüm üstünde haberin olsun bu hafta güzel kilolarla çıkalım tartıya inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?